Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm ya ne kadar erken tanışmışın öle,yıllardır uğraşıyosun inşallahh karşılığını alırsınn
ya çok değişik birşey ya başına gelmeyen bilemez çok illet insanın peşini hiç bırakmıyor,beni bir yılda bu kadar kötü etkilediyse Allahım yardımcımız olsun
birde bende çok çabuk ilerliyo dur durak da bilmiyo bu ay doğum kontrol hapı kullandım daha da kırmızılar gelmedi dellendim iyice
canım senin kistin var mı şimdi??? benim akrabamda tüpündeki zehirli sıvının birikmesinden dolayı ikinci tüp bebeğinde düşük yaptı:2::2: çok sonra farkedildi bir doktorunun rahim filmi isteğine kadar,onun da şimdi bir tüpü alındı diğer tüpününde bağlantısın kestiler o da yeni tüp bebeğe başadı inşallah bu sefer onun için herşey çok güzel olacakk![]()
stress yapma dediğime bakma cnm elde değil tabiki bende olsam yapardım kafanı başka şeylerle dağıtmaya bak kitap okumak bana çok iyi geliyo mesela panik atağı öyle yendim ben![]()
evet canım sorma çok erken tanıştımozamanki doktorum ameliyata yanaşmamıştı, sürekli doğum kontrol ilaçları ile baskı altında tuttuk. hatta epey küçülttük ancak hiçbirzaman tam olarak geçmiyor bu kistler. ilacı bıraktıktan 2-3 ay içinde de yeniden büyümeye başlıyor. hele ki stresli, üzüntülü bir dönemdeysen hızına inanamıyosun. ameliyatı çocuk düşündüğüm zamanda oldum ki kistler tekrarlamadan hamile kalayım. şuan henuz tekrarlamadı, sadece sağ tarafta küçük bir tane var ancak çok küçük olduğu için çikolata kiti mi pek anlaşılamadı.
zehirli sıvı birikmesine hidrosalpenks deniyor. bende de vardı. oyuzden o yumurtalığın rahimle bağlantısını kestiler. diğer türlü tüp bebek tutsa bile düşük yaparsın, rahme tutunamaz dedi doktorum. keşke akrabana tüp bebeğe başlamadan önce rahim filmi çekselermis, yazık ne kadar yıpranmıştır. inşallah onun içinde bu sefer iyi haberler alırız.
senin doğum kontrol hapın biteli ne kadar oldu?
canım ya dediğin şeyler güzelde ben kayseride yaptırcam tüp bebeği kayınvalidemde
eşim olmayacak çalışıyor,hasta olunca hemen atlayıp otobüse doğru kayseriyee
şuan evimdeyim ama her gün ha gittim ha gidecem
kitap okuma ya da diğer yapacağım şeyleri herp kayseriye sakladımm![]()
kızlar bir yıılık evli olmama rağmen herkes bebek soruyor ne diyeceğimi de bilemiyorum,uzun süre bekleyenler bu süreçlere iyi dayanmışlar gerçekten
benimle evlenen ya da bir kaç yıllık evli olan tanıdıklarım hep hamile buna asla kıskançlık yapmıyorum çok da mutlu oluyorum ne güzel istedikleri zaman hamiş kalabiliyolar hiç zorlanmadan
bu yıl bizim okuldan 3 tane hamiş varmış yaz tatilinde kalmışlarr hepsi de 2 veya 3. çocuklarına,Allahım bize de nasip eder inşallahh
gerçekten bebek özlemi çekmek çok zormuş bunun bizim büyük bir sınavımız olduğunu düşünüyorum
kızlar bir yıılık evli olmama rağmen herkes bebek soruyor ne diyeceğimi de bilemiyorum,uzun süre bekleyenler bu süreçlere iyi dayanmışlar gerçekten
benimle evlenen ya da bir kaç yıllık evli olan tanıdıklarım hep hamile buna asla kıskançlık yapmıyorum çok da mutlu oluyorum ne güzel istedikleri zaman hamiş kalabiliyolar hiç zorlanmadan
bu yıl bizim okuldan 3 tane hamiş varmış yaz tatilinde kalmışlarr hepsi de 2 veya 3. çocuklarına,Allahım bize de nasip eder inşallahh
gerçekten bebek özlemi çekmek çok zormuş bunun bizim büyük bir sınavımız olduğunu düşünüyorum
Merhaba kızlar, eylül topiğine yazdım ama şimdi fark ettimki ben aslında buraya aidim :) tedavim başladı şuan 9. günü sol yumurtalıkta 1 (ki burada 2 tane çikolata kistim var) sağ yumurtalıkta da 3 yumurtam varmış, artık büyümesini bekliycez dedi doktor. fsh ım 16 olduğu için yumurtalarım azyaşımda 36 yumurta rezervlerim azalıyormuş
2 aşılama yaptırdım ama tutmadı...gerçi tutsa şaşardım birincisinden sonra feci bir gribe yakalandım öksürükten karım kaslarım bile mahvoldu tutunsa mucize olurdu , ikincisinde ise eşimin işinden dolayı çok stresli zamanlardı ve hemen arkasından Ankara seyehati yapmak zorunda kaldık, zaten çalışma yapmamız gereken zamanlarda da illaki yatılı misafirimiz gelir yada biz bir yere gideriz...kısacası hep bir engel çıkyor.. bende artık bunun bir zamanı var diye düşünmeye başladım... bu sefer bir aksilik yok gibi bakalım ne olucak :) bu arada ben kendime sürekli "sağlıklıyım, kaliteli yumurtalar üretiyorum" gibi şeyler söyleyip duruyorum tavsiye ederim kendimi iyi hissettiriyor.. yarın tekrar gidicem kontrole bakalım yumurtalarım büyümüşmü....
Merhaba kızlar, eylül topiğine yazdım ama şimdi fark ettimki ben aslında buraya aidim :) tedavim başladı şuan 9. günü sol yumurtalıkta 1 (ki burada 2 tane çikolata kistim var) sağ yumurtalıkta da 3 yumurtam varmış, artık büyümesini bekliycez dedi doktor. fsh ım 16 olduğu için yumurtalarım azyaşımda 36 yumurta rezervlerim azalıyormuş
2 aşılama yaptırdım ama tutmadı...gerçi tutsa şaşardım birincisinden sonra feci bir gribe yakalandım öksürükten karım kaslarım bile mahvoldu tutunsa mucize olurdu , ikincisinde ise eşimin işinden dolayı çok stresli zamanlardı ve hemen arkasından Ankara seyehati yapmak zorunda kaldık, zaten çalışma yapmamız gereken zamanlarda da illaki yatılı misafirimiz gelir yada biz bir yere gideriz...kısacası hep bir engel çıkyor.. bende artık bunun bir zamanı var diye düşünmeye başladım... bu sefer bir aksilik yok gibi bakalım ne olucak :) bu arada ben kendime sürekli "sağlıklıyım, kaliteli yumurtalar üretiyorum" gibi şeyler söyleyip duruyorum tavsiye ederim kendimi iyi hissettiriyor.. yarın tekrar gidicem kontrole bakalım yumurtalarım büyümüşmü....
canım hoşgeldin aramıza
sende mi çikolata kisti madurusun ne kadar çoğaldık çikolata kistliler olarak burada,canım bende de solda kist var aynı senin gibi doktor soldan fazla yumurta çıkmayabilir dedi sağdan umutlu artık.ben üzülüncede önemli olan sayı değil kalite dedi
inşallah bu sefer güzel olur herşey senin adına
canım ne kadardın uğraşıyosun bu kistle,aşılamada bizim şansımız çok düşük doktor baana hiç aşılamayla uğraşma direk tüp bebek dene diye tavsiyede bulundu.elini çabuk tut biran önce gebe kalmak için uğraş dedi
benim yaş 24 bu hastalık bende 1 yıldır var fsh ım 7-8 arasında değişiyor doktor 13 üstü problem olmaya başlar dediii,benimkide çok iyi değil yani
canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah kavuşuruz bebişlerimizee![]()
evet canım bende mağdurum evlendikten sonra iki yumurtalığımda da kist olduğunu öğrendim sağda 5 mm solda iki tane biri 2 biri 3 mm ilk gittiğim dr.ameliyat dedi ama o zamanlar çocuk düşünmüyordum ilaç tedavisi falan derken 1 yıl geçti 2010 da sağdakini aldılar ama soldakini ellemediler, yumurtalığa zarar vermemek için, buda saçma aslında, sonuçta yine yumurtalık düzgün çalışmıyorki bunlar varken.. ama benim şansım hiç büyümemeleri, öğrendiğimden beri aynı büyüklükteler :) bence fsh ın çok kötü değil benim geçen ay 10 du bu ay 16 oldu buda haliyle yumurta sayısını azaltıyor
evet bende bunu anlamıyorum onlar varken de düzgün çalışmıyolar çünkü doktor şey demişti kist varsa yumurta foliküllerini geriye iter demişti.fsh da tam güvendikleri bir test olmuyor fsh sürekli değişiyor en iyi yorumladıkları bence adetin ikinci günü ultrasonda bakıp gördüklerii
ama buna rağmen bence güzel yumurtaların olmuş oohhhh bide kaliteli olurlarsainşallah göbüşler sonra dolar bölee
siz cevap vermesenizde ben anlatacağım bugün ikincigün iğnemi yapamadım daha doğrusu tozları ve suyu enjektöre çekemedim 100 tl lik ilaç boşa gitti hemen eczaneye gittim.Onlar karıştırdı ben de eve gelip yaptım perşembe ilk kontrolüm var