Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

KIZLAR MÜJDE :
bİZİM topikte 3 müjde hem de...
oya hamile,hilal ikizlere hamile,,aamut ta 2 gün erken kan tahlili yaptı o da hamile....:nazar:

Çok sevindim darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah ve tabiki bu grup'a da olsun sizin topigi bende takip ediyorum siz ile üzülüp sizle sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah

Çok sevindim darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah ve tabiki bu grup'a da olsun sizin topigi bende takip ediyorum siz ile üzülüp sizle sevindim darısı biz bekleyenlere inşallah

canm darısı hepimize inşallah...

AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
İSİM YAŞ NEDEN KAÇINCI DENEME MERKEZ DURUM
gltensu 36 3.deneme ankalife reglini bekliyor
ironik 1.deneme agustosta tedavisine başlıcak
lilla82 1.deneme teadvisine başladı
esraersoy 21 erkek faktörü 1.deneme asm hastanesi reglyni bekliyor
ece22 27 sebepsiz inf 3.deneme bursa acıbadem hastanesi reglini bekliyor
as89247 24 erkek inf reglini bekliyor
moonliğht teadvisine başladı
menac pko 1. deneme tedavisine başladı
superisi_21 24 çikolata kisti 1.deneme kayseri sevgi hastanesi

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

cnm tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah agustos ayında hepimiz güzel haberler alıcaz hayırlısıyla

canım benim Allah kabul etsin,çok güzel bayağıırlısıyla, dua okumuşsun hiç bırakma okumayı...
inşallah anne olacaksın hayırlısıyla,bebişini kucağına alacaksın,
hepinizden tek tek hamile haberleri gelecek....

amin cnm allah kabul etsin inşallah dualarımızı.

evet aynen temmuz ağustos topiği arasında geziniyoruz.senin fsh ın çok iyimiş nasıl rezervin iyi değil dediler anlamadım.benim ki 8 oldu:5: 13 yukarısı riskli gruba giriyor demişti doktorum.

ahh ahh daha bir yıllık evliyim ama bu durumların başıma geleceğini hiç düşünmemiştim:2:bir yıl hayatımı çok etkiledi şimdiki durumum biran önce bebek sahibi olmam,Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallahh bizlerde bebişlerimize kavuşuruzz:3::3::3:

ah cnm valla bende anlamadım ki benim bildiğimde 10 üzeri riskli cnm ama belli olmuyor ki bu işler olunca tek embriyoyla da oluyor allah ol desin yeterki.

KIZLAR MÜJDE :
bİZİM topikte 3 müjde hem de...
oya hamile,hilal ikizlere hamile,,aamut ta 2 gün erken kan tahlili yaptı o da hamile....:nazar:

oh oh bugün yine çok güzel temmuz topiği maşşallah aamut içinde çok sevindim hayırlısı olsun inşalalh allah sag saglim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin darısıda bizlerin başına .:emir_bebek:

Herkese Slm. Bende Ağustos ta olucam regl mı bekliyorum yasim 34. 1 oğlum var 2. Sinı istiyoruz 3 senedir farklı tedaviler gordum ilk tüp denemem. Sebepsiz infertilite benimkisi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]agustosta tedavisine başlıcak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]adetin 4. günü kntrole gidicek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN ben bugün iki iğne birden yapacağım kendime onun heyecanı var:18:

Son düzenleme:
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUNNN ben bugün iki iğne birden yapacağım kendime onun heyecanı var:18:

seninde günün aydın olsun cnm hayırlı günler olsun,hangi iğneleri kullnaıyosun cnm kaç doz verdi dr?
bana son tedavimde 300 doz gonal f 75 doz merional daha sonra citrotitt kullandırmıştı bakalım bu defa nasıl ayarlancak dozlar?

seninde günün aydın olsun cnm hayırlı günler olsun,hangi iğneleri kullnaıyosun cnm kaç doz verdi dr?
bana son tedavimde 300 doz gonal f 75 doz merional daha sonra citrotitt kullandırmıştı bakalım bu defa nasıl ayarlancak dozlar?

CANIM İLK 5 GÜN 187,5 GONAL F İLE DEVAM ETTİK SONRA DA BU C.TESİ PAZAR 150 GONAL F İLE CETROTİDE VERDİ, CETROTİDE ağrı yapıyor mu korkuyorum da azcık :)

iğnemi yaptım kızlar, gonal f ile aynı ağrı sızı yok :)

CANIM İLK 5 GÜN 187,5 GONAL F İLE DEVAM ETTİK SONRA DA BU C.TESİ PAZAR 150 GONAL F İLE CETROTİDE VERDİ, CETROTİDE ağrı yapıyor mu korkuyorum da azcık :)

sen yolu yarılamaya başlamışsın cnm ya:)
valla cnm benim ücudum alışkanlık yaptı herhalde bu iğnelere acı filan olmuyor bende.bu ilaçların bana tek yan etkisi ,çok uyku yapıyor bide alınganlık ,duygusallık yapıyor onun dışında pek bişey hissetmiyorum.korkucak bişey yok merak etme.

merhabalar herkse bende tüp bebek için ağustosta adet olamyı bekliyorum inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Merhaba arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, ben de bu forumun bana şans getireceğini hissettiğim icin aranıza katılmak istedim önümüzdeki günlerde kismetse ben de tup bebek denememi yapacagım, herkese bol şans ve umut diliyorum...

sen yolu yarılamaya başlamışsın cnm ya:)
valla cnm benim ücudum alışkanlık yaptı herhalde bu iğnelere acı filan olmuyor bende.bu ilaçların bana tek yan etkisi ,çok uyku yapıyor bide alınganlık ,duygusallık yapıyor onun dışında pek bişey hissetmiyorum.korkucak bişey yok merak etme.

evet ben de şuan çok duygusalım, bazen depresyonda gibiyim, eşim de alınıp duruyor bana 5 gündür küstü moron, daha anlayışlı olması gerekirken :( p.tesi kontrolüm var durumları bildiririm burdan, galiba ilk haberi ben vereceğim negative ya da pozitive, umarım olumlu olur ve topik olumlu ilerler :55:

hoş geldiniz, Rabbim sizinle olsun, hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, emeklerimizi boşa çıkarmasın...

evet ben de şuan çok duygusalım, bazen depresyonda gibiyim, eşim de alınıp duruyor bana 5 gündür küstü moron, daha anlayışlı olması gerekirken :( p.tesi kontrolüm var durumları bildiririm burdan, galiba ilk haberi ben vereceğim negative ya da pozitive, umarım olumlu olur ve topik olumlu ilerler :55:

cnm bu ilaçlar ve stres mahvediyor bizi.bizim stresimiz bize yetiyor zaten eşlerin daha dikkatli olması gerekiyor ama onlarada malesef zor geliyor. benim eşim anlayışlıdır ama ben çok alıngan oluyorum daha fazla fedakarlık bekliyorum.stresimi atıcak bişeydebulamıyorum özellikle şu 12 gün gerçekten zor geçiyor.ilk tedavimde 12 gün evden çıkmadım duş bile almadım,2.tedavimde 4. gün duş aldım 8. ğün dışarı çıktım yok yine olmadı bu defa nasıl davranacagıma daha karar veremedim cnm.inşallah olumlu sonuç alırsın cnmda listenin başını hamiş olarak çekersin......:emir_bebek::nazar::21:

merhabalar herkse bende tüp bebek için ağustosta adet olamyı bekliyorum inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Merhaba arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum, ben de bu forumun bana şans getireceğini hissettiğim icin aranıza katılmak istedim önümüzdeki günlerde kismetse ben de tup bebek denememi yapacagım, herkese bol şans ve umut diliyorum...

kızlar aramıza hoşgeldiniz inşallah bu mübarek günlerde hepimiz olumlu sonuçlar alıcaz.
kızlar eger listedeki bilgilerinizi bana yazarsanız bende sizi listeye eklerim.yaş-neden-kaçıncı deneme-hangi merkez -ve şuanda hangi durumda oldugunuzu yazın olurmu?

Back
X