- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.461
- 348
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
boyle seyler her dinde var. Ben yapmam yapana da takmam dogrusu. Herkes inancini yasasin, saygi olsun yeter. Yoksa benim inancim hakkinda dusunulenler umurumda degil.Ama cehennemde yanacaksın, gebereceksin falan denmiyordur size. Ben bunu ilk kez duymuyorum. Benim de kutsal değerlerim, kitabım var ve bu alttan alta verilen "gavur" mesajı beni üzüyor.
Calisan kadinlarin burdaki veryansinlarini duymasam haklisin derim oyle senin dedigin gibi calisiyorum özgürüm diyorda herkes gercek hayatta boyle degil..daha gecen bir 17 yıllık ogretmen esim araba almama izin vermiyor vede evdeki aracida kullandirtmiyor diyordu
don't feed the troll hanımlar.
Lonely141 buradaki troll sensin. nedense hep dini konularda veya kadını aşağılayan konularda ortaya çıkıyorsun.
Vicdansiz bir toplum olma nedeni calisan bir annenin cocuklarina sevgi veremeyisimi?
Yoksa bir dine inanincinca ahlaka gerek olmadigini dusunmemizmi?
Calisan bir anne pekala sevgi verebiliyor çocuklarına yani sacma bir arguman bu..
Ama her dine inanan ahlak sahibi olmuyor.
Ahlâk=su son kisimda islamiyeti anlattiniz zaten :))]
Artık benden gelecek nasıl bir "sevap point" düşündüyseHaç kolyesi takmayı seviyorum, onu bile rahat rahat takamaz oldum. İş hayatımda zaten takamıyorum. Anca dışarıda, arkadaş ortamında.
Size birşey diyeyim.mi..biz turkuz dolayisi ile arapca bilmedigimiz icin zaten meal okumamiz gerekiyor.Arapca okumak isteyen ogrenir zaten o ayri..ama mesela ben arapca okunuşunu okuduktan sonra o ayette ne yazdigini anlamak icin mutlaka turkce mealini okurum.Aynisini size tavsiye ediyorum..osmanlica harfler varken okuma yazmayi ogrenen bir insan kolaylikla kurani kerimde okuyabiliyordu su an oylemi?
Yasak degil okuyabilirsin.Açıp meâlini okuyun Yasak mı Türkçeden okumak ?
boyle seyler her dinde var. Ben yapmam yapana da takmam dogrusu. Herkes inancini yasasin, saygi olsun yeter. Yoksa benim inancim hakkinda dusunulenler umurumda degil.
Evet ya. Bunu ben aylardır söylüyorum, yönetime de söyledim ama şimdi gene yazacağım.
ben yazınca muneden ayar yiyorum ama yazmadan edemiyorum. gerçekten amacı sadece provoke etmek konuyu çarpıtmak. bir de her suriyeli konusunda ortaya çıkan biri vardı o da mı bu kişiydi acaba?
Ne güzel.Zaten rika hattini biliyorum bir cok eserde bitirdim face de kullanmiyorum.
ben yazınca muneden ayar yiyorum ama yazmadan edemiyorum. gerçekten amacı sadece provoke etmek konuyu çarpıtmak. bir de her suriyeli konusunda ortaya çıkan biri vardı o da mı bu kişiydi acaba?
Ta kendisiSonradan fark ettim ben de, "Pazar yerinde eşime değiyolla" diyen üyeydi sanırsam kendisi.
Bileydim cevap verir miydim?
Seni mümine yapmak isteyenlere karşı hac işaretini göster onlara.. Ne yapıyosun derlerse ''Kutsadım Seni '' dersinn
Sonradan fark ettim ben de, "Pazar yerinde eşime değiyolla" diyen üyeydi sanırsam kendisi.
Bileydim cevap verir miydim?
Muhafazakar sehir kavrami cok komik oldu oncelikle onu soyliyim..insanlarin disardan dindar olup olmadigini anlayamazsınız icinde yaşar zaten hakiki müslüman disariya riya yapmaz..benim dinim hayvanlar icin onlar dilsiz mazlumlardır diyor haklarini savunun diyorBir de size şunu söyleyeyim, en muhafazakar şehirlere gidin Türkiye'deki. Oradaki insanlar ahlakına bir bakın. Sokak hayvanlarına yapılan eziyetlerden, birbirine saygısızlıktan, sapıklıktan nefes alamazsınız. Vicdansız bir toplumsak şayet, bunu dindar olup her türlü pisliği kendilerine reva gören insanlarda arayın. Çalışan güçlü kadınlarda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?