- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Hep silah falan da dağıtıldı ya. Biz karşılarında kelaynak kuşu gibi kalcaz belliYok ya bes falan gitmez bu ulke 2-3 sene yeterli.. sabah sokakta bir meczub millete sizi kesecegiz diye bagiriyordu, belki 3 bile yok..
O zaman saygı da beklemeyin!Saygı duymak zorunda degilim
Tek anlatmak isteğim bu beni anlamanıza sevindim yanlış anlaşıldım hep +1000Haklisiniz burda bile tartisma cikiyo muhakkak.evlilikte de diretmeler olacaktir ben bi ayeti arastirmaya kalktigimda dahi esimden ve ailesinden hemen inancsizsin sen gibi damgalaniyorum karsi taraf sikinti cikartacagini sanmam.ama.konu sahibi esi olacak kisiye eminim cok yuklenir kendi inancini dayatmak icin ama saygi gosterirlerse onemsiz oldugunu dusunuyorum ki bu da bizim ulkemizde yasayan insanlar icin nerdeyse imkansiz
Hep silah falan da dağıtıldı ya. Biz karşılarında kelaynak kuşu gibi kalcaz belli
Niye ya biz zayıf değil miyiz onlar üstün değil miAneeeaam. Buralar daha çok su götürür. Bu arkadaşla kaleden kaleye maç yapılır şimdi burada
Beklemiyorum zaten...sizin gunahinizi ben çekecek değilim... sizde beklemeyinO zaman saygı da beklemeyin!
İnşallah bakalım. Ah şu topikte konuşulanlar tamamen ülke özetiYok endise etme, kullanma kilavuzunu bile okumadiklarina bahse girerim.. okuyan kazanacak, bilim forever..
Ya valla bu hanımlar da olmasa aydınlanamayacağız hiçNiye ya biz zayıf değil miyiz onlar üstün değil mibu bilgiler ışığında gidem de kocamın ayaklarını yıkayam bari herşey erkekler için oley
Ataerkil degil..her ne kadar kabul etmeseniz bile kadin kirilgan ve zayıftır erkekte güçlüdür..kadınin korunmaya ihtiyaci vardir..
Su an kullndigimiz latin alfabesi yasaklansa ve çince alfabe getirilse ne olacak tatlim okuma yazma bilmeyeceksin cahil olacasin cunku harfleri tanimiyorsun..bak bu konuda butun dunya ustumuze guluyor cunku 200 yil onceki bir kitap elimize gecince okuyamayoruz..tarih öğretmenim cocuklar burda isliyoruz ama bu yalan tarih diyordu hep asil tarihimiz yakilip yıkıldı çünkü..tarihimiz latin harflerle yazili olamaz cunku o dönem osmanlica harfler vardi..ha ben osmanlica ogrendim gayette guzel okuyup yazıyorum amq bir muzede gormedimki okuyayim tarihi osmanlica bir kitap..madem o kadar rezildi osmanli devleti niye yaktilar butun kütüphaneleri çünkü yalanlari yarin obur gun ortaya cikmasin diye.
Benim korunmaya ihtiyacım yok, senin var. Herkesi kendiniz kadar zayıf sanmayın.Ataerkil degil..her ne kadar kabul etmeseniz bile kadin kirilgan ve zayıftır erkekte güçlüdür..kadınin korunmaya ihtiyaci vardir..
Kız gavur memleketinde kafirlerin arasında yaşayıp onlardan kazandığın parayı yemek günah değil mi! Ne işin var oralarda dön gel hemenBeklemiyorum zaten...sizin gunahinizi ben çekecek değilim... sizde beklemeyin
Öyle miymiş :) şaşırmadım ya. Yıllar yılı söylenen yalanları savunmak bu yani. Geçenlerde biri de şapka takmayanın idam edildiğine inanıyordu :/Ya valla bu hanımlar da olmasa aydınlanamayacağız hiç
Kendisinin ilkokul mezunu olması da gözlerden kaçmadı.
İnşallah bakalım. Ah şu topikte konuşulanlar tamamen ülke özeti
Kız gavur memleketinde kafirlerin arasında yaşayıp onlardan kazandığın parayı yemek günah değil mi! Ne işin var oralarda dön gel hemen
Avrupa'daki karikatur krizinde siz de inanciniza saygi beklememissinizdir eminim.Beklemiyorum zaten...sizin gunahinizi ben çekecek değilim... sizde beklemeyin
O zaman biride çıkar senin değerlerine saygı duymaz hakaret ederDeğilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?