Agnostisizm e inanan müslüman biriyle evlenebilir mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela değil gerçek bi doluuuu yaşananlar varr onca ufacık çocuklara yapılan kadınlara yapılan daha n!ler neler bunlar Allah korkusu olmayanlardan çıkıyo insan gibi müslüman evladı olan karıncayı incitemez çünkü
mesela değilde gerçek yaşanan birsürüüüüü şey var ufacık çocuklara yapılan tacizler öldürülen kadınlar insanlarrr Allah korkusu olan insan seni doğurana kafına verilmiş lutfu Allah dan gelen lüt
Bunda nasıl bu kadar eminsiniz? Peki ülkemizde bu kadar taciz tecavüz neden oluyor madem herkes Müslüman allahtan korkuyorsa? Çok komik söylediğiniz.
İşte o dedikleriniz Allah korkusu olmayan hatta inanmayanlar aksi olsa kadına annene lutfedilmiş dogurganlıgı verene inanır verilene kıyamazsın hiçbirşekilde

Neyi gormek istiyorsaniz onu goruyorsunuz..islamiyet hoşgörü dinidir..kizlarini diri diri gomen kadinlara pislik muamelesi yapan insanlari karincayi ezmekten korkar hale getirdi..kadini bas taci yapti gununuzdeki kadinlar modern köle baskada bir sey degil..hem calisip maas kartları bile ellerinde degil aaa pardon kadin maddi olarak ozgur olsun ama cignensin tabi cok haklisiniz..ne diyim yani..o kadar zayif ve cahilsiniz ki ışıd olan terör örgütünu muslamanlarin deyip bide sanki bombalamak yakip yıkmak ayette geciyor gibi konusuyorsunuz..bu tür örgütlerin hepsi islami karaliyor cunku müslümanım deyip hic bir kaidesine uymuyolar..kadin esirlere tecavuz ediyor alcaklar..az biraz hadis ve ayetlere bakin derim sadece iyilik ve guzellik var..ben sizi şu islam karsiti insanlari anlamiyorum inanmiyorsunuz okey anladik bu sizin dusunceniz saygi duyuyoruz ama sizler hep bir karalama icindesiniz ve hurafelerle arastirip biken bir vatandasta yok mubarek sizde bize saygi gosterin.

Okuyun yahu birazcik..ama kurani bin kere hatim de etsen eger turkce tercumesini okumadıysan arastirip öğrenmediysen "ben muslumanim erkek arkadaşım agnostizm'e INANIYOR"gibi sacma bir cumle kurmazdin.
Muslumansan kurani bileceksin.Okuyup anlayacaksin.Adamin agnostik olmasi sorun degil su durumda senin yeterli bilgiye sahip olmaman sorun.

Siz ne anlatıyorsunuz pardon ?

Bende saygı duyuyorum dini inancımı kimseye aşılamaya calışmıyorum fakat her yerde bu konun açılması ve bununla ilgili tartışma ortamlarında bulunmaktan rahatsızım.Herkesin inancı kendine netice de kalp gözü mühürlüden kastım bir Yaratıcı kavramının tartıştığımız arkadaşı rahatsız etmesi özellikle vurguluyoRum kimseye değil.

Kadınları cocukları öldürenler ateist miymiş ne yazdıgın da anlasılmıyor zaten.

Evet planlar ters tepti. Imam hatipler deist yetistiriyor. Inanmasaniz da öyle benim en yakın arkadaşım imam hatip mezunu ve şu an ateist deist bile değil.
Inanmiyacak bir şey yok bunda.

Binde bir çıkabilir.ama genelleme yapılamaz.öyle olsa aileler ihl okullarını basar seslerini yükseltir.millet ayağa kalkar ne oluyor bu çocuklara diye.

Bence konuyu saptırmayın.konu sahibinin sorusuyla gelinen nokta çok farklı..

Neden biliyor musunuz? Kadın erkeğin kültürüne gidiyor... İşimize gelse de gelmese de böyle oluyor kadın gittiği yere adetlere uyum sağlıyor, ilerde çocukları aynı ortamda yetişecekler

Son düzenleme:

İşte o dedikleriniz Allah korkusu olmayan hatta inanmayanlar aksi olsa kadına annene lutfedilmiş dogurganlıgı verene inanır verilene kıyamazsın hiçbirşekilde

türkçesi ne yazdıklarınızın?
hiç anlaşılmıyor anlatmak istediğiniz.

Insanligina baktigim icin ilk olarak onemli olan bu derim evlenirim ..ya musluman adam evlendikten sonra dinden cikarsa ne olcak bosancakmi kadin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…