• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağabeyimin eşime yaptığı....

Sizin kizi almaya gittiniz diye triplere girmeniz ve kizi kari koca kotulemeniz cok sacma, abi de dolmus ve o da sacmalamis. Ailenin tutumu da sacma, arayi bulmalilardi suskun kalmalari sizi kovmakla esdeger. Yani hepiniz hatalisiniz bir araya gelmemeniz isabet olur
Kızı almaya gittik diye triplenmedim neyse boşverin .

Teşekkürler

Kızı almaya gittik diye triplenmedim neyse boşverin .

Teşekkürler
Yegenini ve kardesini yordu diyen ben degilim ki konuyu okudugumda araba sizin sandim bu kadar trip atmaniza, yorumlarda okudum ki bi de babanin arabisiymis kullanan da abinmis, arabada ne yoruldunuz anlamadim. Benlik durum yok tabii ki bosveririm bana ne de konu acma bosverin diyeceksen

Buyüklerden özür beklenmez telefon açması özür sayılır.Ağabeyine gelince o da abi olur arada böyle şeyler düşünsenize biri ile görüşüyorsunuz aileniz beģenmiyor ki kendi bile sormuş olsa morali bozulmuştur.Haklı olmak her zaman tavır almayı gerektirmez , uzatırsanız soģukluk girer yapmayın.

Açık ve net söylüyorum eğer ki kardeşim yada abim olsaydı ve eşime böyle konuşsa eşim onu orda parçalar kolumdan tutup götürürdu. Ki eşimde Özür dileyen kadar bende konuşcagimi hiccccc sanmiyorum

Arkadaş aracılığıyla işte.... Hayır ilk defa görmüşsün karşında sevgilinin kardeşinin eşi var, kardeşi var,çocuklu bir aileler. Sarılıp sarmalar..yanaktan öpmeler ne biliyim yanlızken yap. Bana göre bunları iyi bir insan yapmıcağı için bende uyardım.
Aynen iyi yapmissiniz cidden cok edepsizmis abin bunlari farketmiyor ama biz dort senelik evliyiz daha ailelerimzn yaninda sarilmis degiliz umarim tez zamanda kurtulur

Nasılki eşim aileme küfür edemez ve saygısızlık yapamazsa,ailemde asla eşime küfür edip saygısızlık yapamaz.Haklısın.

Anne babaniza şaşırdım bayağı, bebek varken israr etmediler mi gitmeyin uzatmayin konuyu diye , sizin aileniz bir şey diyemem ama esiniz gorusmezse sonuna kadar hakli.

Yegenini ve kardesini yordu diyen ben degilim ki konuyu okudugumda araba sizin sandim bu kadar trip atmaniza, yorumlarda okudum ki bi de babanin arabisiymis kullanan da abinmis, arabada ne yoruldunuz anlamadim. Benlik durum yok tabii ki bosveririm bana ne de konu acma bosverin diyeceksen
Bebekle yolculuk yapmak yormaz mı insanı?

Hani ben almaya gitmemezi lüzumsuz gördüm. Kızım küçük daha diye arabada anlamıyor sıkılıyor ağlıyor diye. Ve yakın deyip yakın olmayışına sinirlendim.biz x yerdeyiz kızı y den alıp x getirdik burda takılıp tekrar y ye götürüp tekrar x e evimize geldik. Hani madem uzaktı güzelce alıp gelseydi sevgilisini zaten bizim bulunduğumuz yerde takılacaktık veraber gelirlerdi dönüşte bırakırdık.ben bunu söyledim.konunun odak noktası bu değilki gereksiz yere takılmışsınız. Her ne olursa olsun haklı kılmaz ki eşime küfür etmesini? Beni çekseydi köşeye bana deseydi yada 2 gün sonra herkes evine dağılacaktı sabretseydi... Eşime niye patladı ben buna üzüldüm. Anneminde beni sürekli haksıx görmesine.. Benim takıldığım bu esasen.

yok canım sana demiyorum abinin sorusuna istinaden dedim. sizden iyi şeyler duymak istemiş, siz eleştirince zıvanadan çıkmış terbiye falan kalmamış ortada.
Üstüme alındım pardon:) yani o benim parçam kardeşim ben uyaramıcaksam kim uyarıcak .şey mi demeliydim her koyun kendi bacağndan asılır boşver keni yaşasın görsün mü..

Merhaba hanımlar...
Okuyacağınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benim ailemin yoğun ısrarları sonucu hep beraber tatile gitmiştik.. Benden 2 yaş büyük ama eşimden küçük olan ağabeyimde ordaydı..

Ağabeyimin kız arkadaşı da tatile gittiğimiz yerin yakınında oturuyordu. Kısa bir süredir beraberlerdi.. Ama ağabeyim öve öve bitiremiyordu.

Neyse uzatmıyım kız tanışmak istemiş ben ve eşimle küçük de kızım var. Olur dedik. Arabayla çıktık yola.meğer kızı evine almaya gidecekmişiz. Kendi rahatlıkla gelebileceği halde.. Gittik aldık geri olduğumuz yere geldik burda takılıp geri tekrar evine bıraktık. 250 km yol yaptık ki küçük bebeğim var..

Önceden haberim olmadığı için çok sinirlendim lüzumsuz gördüm. Beni be yiğenini düşünen insan pekala kız arkadaşını alıp geldikten sonra bizimle buluşmaya getirebilirdi değil mi?

Dönüşte eşiminde canı sıkıldı.. Kız arkadaşı da çok iticiydi,pişman olduk gittiğimize. Saygısız cevap vermeler,büyüklenmeler falan...
cnm hic kusura bakma sen esini ailen ve abin icin hice saymıssın resmen bu kadar eslerinizi pohpohlaayın ya esin abie k
Dönüş yolunda eşim sürekli ağabeyimi övdü yanlış anlama ben sana daha iyisini yakıştırırdım dedi. Sadece yorumu budur.bende "ağabey senden çok büyük duruyor oldukçada saygısız" dedim sadece...

Ki bu yorumları biz yapmıcaktık sonuçta bizi ilgilendirmez ama kendisi 102737373737 kere "nasıl biri sizce" diye sorunca yapmak zorunda kaldık..

Kaldığımız aparta döndük, arabayı uzakta park etti abim eşimde sinirlendi "kucağında çocuk var denas'ın kapıda bıraksana" dedi. Neyse eve girdik,annemle babam nasıl geçti diye sordular.. Bizde ağabeyime söylediklerimizi söyledik sustuk..

Bir an eşime dönerek bağararak "bıktım senden, yol boyunca şikayet ettin, istediğim gibi kullanırım arabayı, madem burayı sevmiyordun niye geldin(onuda eşim muhabbet arasında şöyle dedi: "marmaris fethiyeden daha güzel bence.."Sadece kıyaslama yaptı okadar.), s.ktir git o zaman burdan dedi. Ben ağzını topla diye bağardım çağardım eşim inanılmaz sinirlenmesine rağmen babama dönerek "senin hatrın için susuyorum baba bu lafı ömrümde bana kendi babam bile demedi" dedi.

Annemle babam orda hiç tepki vermediler.böyle konuşma oğlum ayıp falan hiç dahil olmadılar. Öylece izlediler..

Eşimle çok sinirlendik 2 gün sonra uçağımız olmasına rağmen otobüsle döndük..

O günden beri ailemle konuşmuyorum çok parçalandım.. Bugün annemle diyalogumuz oldu. Aile arasında olur böyle şeyler dedi. Ne demek olur neden arka çıkmadın oğlunu dışarı sakinleşmeye yollasaydın bize olurmu öyle şey oturun oturduğunuz yerde deyip eşimden özür diletseydiniz.? Dedim Haksız mıyım?

Ağabeyim tedavi olmalı arabada konuştuğumuz herşeyi inkar etti sizin yanınızda yalan konuştu dedim. Ben oğlumdan memnunum siz kafa yapınızı değiştirin olur böyle şeyler ne varki falan dedi..

Ben şok ..

Ailemle görüşmüyorum..

Şimdi size soruyorum haksız mıyım?
Kardeşiniz yada abiniz ablanız eşinize arka arkaya küfür etse bulunduğunuz yerden kovsa siz bunu sineye çeker misiniz?

Yazım hatam olduysa özür dilerim.okuduğunuz için teşekkürler..
cnm hic kusura bakma sen esini ailen ve abin icin hice saymıssın resmen bu kadar eslerinizi pohpohlaayın ya esin abine küfür etse bosancakıydın söyle bana bide ömür boyu abimle ailemde görüsmem demissin allah askına sen zaten ailenin kızısın yani elin oglu icin anan baban kendi öz ogullarını mı ezseydi abin kızmıs demis ne var yani tamam haksız ama insanların yapısı böyle sende abini tanıyosan beyenmedin falan demeseydin ilk görüs daha haftaya evlenmicekler yani uyarmanı sonrada yapabilirdin

Size normal gelebilir belki, sordu söyledik diyebilirsiniz. Ya da kardeşim o benim elbet fikrimi diyecem diye düşünebilirsiniz. Ama kusura bakmayın kız arkadaşı hakkında söyledikleriniz hiç hoş değil. Olabilir. Kız saygısızdır, yaşlı hörünüyodur. Ama gönül sevmiş. Abiniz hoşlanmış. Sizin ona dedikleriniz karşısında böle tepki vermesi gayet normal. O kız ona şuan en güzel en akıllısı.
Biride benim sevgilime hata kusur bulsa, heleki daha başkasını yakıştırırdım sana derse ben bile hödddd derdim. Ki bi erkeğe sölüyosunuz bunları.
Eşinize söylediği elbet oda hoş değil ama damarına basmışsınız önce. Sonrada bunu dedi diyorsunuz. Siz başlatmışsınız :) ama iyi olmamış herşeye rağmen.
Tüm bunlara karşılık benim kardeşimde eşime o lafı dese gönül koyarım. Eşim haksız bile olsa.
Neyse karıştı bira sanırım ama anlatabildim unarım :)

her konu da aileciyim ama burada eşiniz haklı
ben görüşmem abimle bayram falan da demem
annemi babamı da aramam peki ne zaman oldu bunlar

Back