- Konu Sahibi CennetKokulum
-
başka bi örneklendirme bulamadınız herhalde bir şeyin ayağa düşmesi için kağıt toplayan çocukların bile (!) kullanıyor olması lazım galiba şakkıdı
bu arada issey miyake diyorum
konuyu saptırmayalım başka ornekleme bulamadım evet bunu buldum
ya kac ay once yazmis iste o geldi aklima diyor niye bukadar konu yaratmak icin surekli temcit pilavi gibi isitip isitip onune koyuyorsunuz kizin anlamadim art niyetim yok demis o anda onu yazmis buyutmeyelim suda bir gercek turkiyede sinif ayrimi var yani ama cok buyutmussunuz konuyu uyaran uyarana oda en sonunda terslemis yani hakli
şu cümleyi biri açıklasın bana, ne demek istemiş acaba :uhm:
amannnn gofretım bosver ısıtsınlar bızde yemeyiz olur bıteryerimseniben
bu arada gercekten bu kokuyu kagıtcı couklarda tınercılerde cok duydum ondan yazdım hakketen baska ornek bulamadım bu geldı aklıma :umursamaz:
kımseye kendımı ıspatlayamam ben sınıf ayrımı yapan bır ınsan degılım ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun yorum yapsın a.s
çok saol canım ilk fırsatta gidip alıcam.Sonrasında deneyimlerimi yazarım sana mayışırmıyım artık adamın üstünemi atlarım bakıcaz kaydirigubbakcemile3
versace blue jeans...onun üstüne atlayasım geliyor bu kokuda
inanmıyorum bu başlığa ilk kez girdim direk bu mesajla karşılaşınca çok şaşırdım, deliriyorum ben bu parfüme, ilk defa 2001de bir erkek arkadaşımda kokladım, bayıldım bayıldım, sürekli çocuğu kokluyordum, yakın bir arkadaşımdı baktım olcak gibi değil en sonunda gittim kendime aldım, bende de hoş durdu bir tane insan erkek kokusu olduğunu anlamadı, inanılmaz ama tam 6 yıldır bu parfümü kullanıyorum, daha yeni yeni parfüm arayışına girdim ama kesinlikle bıktığım için değil sadece artık daha kadın kokmalıyım diye:kedi: ama bir sevgilim olsun direk bu parfümü alıp ona boca edicem :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?