Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

konuyu saptırmayalım başka ornekleme bulamadım evet bunu buldum

ya kac ay once yazmis iste o geldi aklima diyor niye bukadar konu yaratmak icin surekli temcit pilavi gibi isitip isitip onune koyuyorsunuz kizin anlamadim art niyetim yok demis o anda onu yazmis buyutmeyelim suda bir gercek turkiyede sinif ayrimi var yani ama cok buyutmussunuz konuyu uyaran uyarana oda en sonunda terslemis yani hakli

amannnn gofretım bosver ısıtsınlar bızde yemeyiz olur bıteryerimseniben

bu arada gercekten bu kokuyu kagıtcı couklarda tınercılerde cok duydum ondan yazdım hakketen baska ornek bulamadım bu geldı aklıma :umursamaz:

kımseye kendımı ıspatlayamam ben sınıf ayrımı yapan bır ınsan degılım ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun yorum yapsın a.s

bencede uzatmayın o an aklına o gelmiş.. cok fazla insanda duyduğunu dile getirmek istemiş niye bunu art niyete çeviriyosunuz ki.. çoluk çocuk yaşlı genç herkeste duyduğumuz koku oldu gerçekten benneyaptımki

arkadaşlar ben bu rochas men parfünü araştırdım birkaç çeşiti var sanırım cennetkokulum sen hangisini aldın beğeniyosun resmını eklermısın ya zahmet olmazsa merak ettim valla benim koçişde böle özel bi koku isteyip duruyo almayı düşünüyorum.

canım benım bak bu pembe olanı cok acaıp bır koku mıss gıbı bebeksı tatlı mayısır kalırsın koku yu aldıkca aklinialirimsmile

Eklentiler

• $nd_1426.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 212
çok saol canım ilk fırsatta gidip alıcam.Sonrasında deneyimlerimi yazarım sana mayışırmıyım artık adamın üstünemi atlarım bakıcaz kaydirigubbakcemile3

o kadar övdünüzki kesin kokularına bakmam gerekenler roshas, one million,armoni codeyerimseniben
benim abimin kullandığı ve gerçekten koklamaktan kendimi alamadığım gıvench pour home harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bir koku yaaa bayanssulusmile

versace blue jeans...onun üstüne atlayasım geliyor bu kokuda

inanmıyorum bu başlığa ilk kez girdim direk bu mesajla karşılaşınca çok şaşırdım, deliriyorum ben bu parfüme, ilk defa 2001de bir erkek arkadaşımda kokladım, bayıldım bayıldım, sürekli çocuğu kokluyordum, yakın bir arkadaşımdı baktım olcak gibi değil en sonunda gittim kendime aldım, bende de hoş durdu bir tane insan erkek kokusu olduğunu anlamadı, inanılmaz ama tam 6 yıldır bu parfümü kullanıyorum, daha yeni yeni parfüm arayışına girdim ama kesinlikle bıktığım için değil sadece artık daha kadın kokmalıyım diye:kedi: ama bir sevgilim olsun direk bu parfümü alıp ona boca edicem :jeyyar:

hehehe aynen canım çok acayip güzel bir koku.parfümünü değiştircem dediğinde ne kavgalar çıkarmıştım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu baslıgı acarken hıc bukadar parfum ısmı eklıyecegım aklıma gelmemıstı sımdıkı gozdem kocama yenıden asık eden parfumu huzurlarınızda acıklıyorum ask tazelemek ıstıyenler kesınlıkle denesın

bılenler bılır zaten boshayallersmile gucunu

buvgarı black

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…