Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

kesinlikle Gio Armani
artık herkesin üzerinde olsa da bu koku
en uzak mesafeden bile kokusunu alır,
360 derece dönerim kimden geliyo diyekaydirigubbakcemile3

azzaro twin ve paco rabbane 1milion nasıl sızce...yolda bazen bı erkek ole guzel kokuyo ole buyulenmıscesıne pesınden gıtmek ıstıosunuz... acaba o parfumlerın adı ne... sormak lazım o an.. bundan sora soracam ulennn:jeyyar:

rochas man eşime almıştım ben çok beğeniyorum bu kokuyu acayip seksi gelir banasengözlerimebaksanab ayrıca one millionda çok güzel bir kokudur oda başımı döndürür kociş sürüncetavsiye ederim..

1 million eşimin kokusu..çok seksiiiiiisengözlerimebaksanab

EVT 1MİLLİON BENCEDE ÇOK GÜZEL ONU BEN GİDİP ALDIM EŞİME ÖZEL YANİşakkıdı BİDE BU ARA C.C BEE Sİ ŞAHANE YA UNİSEX MİŞ BAYANDA DA ERKEKTEDE ŞAHANE DURUYO KESİNLİKLE ALMAK İSTİYORUMDA BİRAZ TUZLU YAW:dilcikar:

ya ben acık parfum zaten d&p nin bir erkek parmunun kokusunu cok begendim arkadasım esine almıs ı3 numarası esine veya sevgilisine almak isteyen varsa bi baksın derim

su an esım hıpnoz kullanıyor bu konuyu actıktan sonra en cok mest oldugum 2 koku roshas men ve hipnoz men hıpnozun kokusu eskıde sevdıgım bır kokuyu anımsatıyor

walla bence armani code kesinlikle afrodizyak......bu kadar harika olamaz bi koku...o kokuyu duyunca hayattan kopuyorum bi kaç saniyeligine beni böyle alıp götürüyor ....harika ya kelimeler yetmez walla:asigim:

ben hugo boss'a bayılıyorum. nişanlım kullanyor, kendimden geçiyorum valla.tanıştığımızda da bunu kullanıyordu, çok etkilenmiştim. hem fresh hem çok etkileyici. çok seksi bence. ama hangi hugo boss onu bilmiyorum işte.

boss da cok super bebek gıbı bır koku ama sexsı dıyemem mayıstırıyor

ciimen armanı code bayanıda var erkegıde

armani she bayan zaten hoş bır kokudur muptelası coktur ama afrodızyak mı kısıden kısıye degısır ben kullanmam mesela

bay olanını erkek arkadasıma almak ıstıyorum bayan olanını da kendıme:)) armani she evt gercekten guzelmiş tşkler yanıtladıgın ıcınopuyorumnanaktan

kenzo cok ıyıdır yaa çok çekici bir dj arkadasım kullanıyordu orjınalını çocuga aşık olasın gelıyoırdu ama açık parfumler aynı etkıde olurmu aynı kokuyu verırmı hiç bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…