Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

kızlar Armani Attitude'un kokusunu bilen var mı?
eşime, babalar günü için bugün strawberry'den sipariş ettim
kullananlar çok iyi olduğunu yazmışlar
eşinden abisinden sevgilisinden bilen varsa yazsın lütfen merak ediyorum
öpüldünüzzz

Eşim önceden Acgua dı Gıorgıo Armani ve Versage Blue Jeans kullanıyodu.İkisinin kokusunu da çok çok seviyorum.Fakat şimdi Ferrari Umou kullanıyo.Çok erkeksi ve çekici bi koku.Hatta dışarda kullanmasını yasaklamayı bilem düşündüm.O derece yani :)

İkisi de değil Versace markası.Parfümün adı da blue jeans man.Resmini de ekliyorum sana.

Eklentiler

• $VERSACE BLUE JEANS EDT.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 159
İkisi de değil Versace markası.Parfümün adı da blue jeans man.Resmini de ekliyorum sana.

hayır ikiside versace markasıdır araştırırsın öğrenebilirsin ki bende öğrendim ki versace yeni bi ekleme yapıp blue jeansi versus blue jeans olarak sadece adını değiştirmiş alacak arkadaşların dikkatine

Evet ben de yeni öğrendim.Versace parfümün adını versus olarak değiştirmiş.Versace yerinde versus yazıyor.Ama koku içeriğini aynı bırakmışlar.

ter kokusu gibi herkesin kokusunun aynı olması cok sacma.. örnegin bir zamanlar jagler öyleydi.. yüzlerce cesit var ama , koku kişiye gitse de gitmese de herkes 5-6tanesini kullanıyor sadece... her koku her tende güzel olmazzzzz

EŞİM jean paul gaultier
BEN jean paul gaultier

MUHTEŞEM UYUM... BAYILIYORUM HELE Kİ BİDE KAHVE VE ÇİKOLATA KOKUSUYLA KARIŞTIĞINDA ÖTESİ YOK BENCE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…