Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

benim 2 parüm önerim olacak , ama eşiniz bunları kullanıdıktan sonra yanlız bırakmayın...., nolur nolmaz...Armani black code ve Especial Eau de parfum No:1

dior home intense...kılzlar bu koku ıçin eski kalıcılığı yok diyenler var..son zmanlarda eşine nişsanlıısna erkek arkadasına alan varsa yorum yaparmıısnız..kokunun kalıcılıgı nassıl?

Kesinlikle Yves Saint Laurent Body Kouros!!

İçinde feromon olduğu söyleniyor zaten, kesinlikle afrodizyak. Sevgilim kullanıyor, gerçekten çok etkileyici ve kalıcı. Umarım diğer kadınlara da bana gösterdiği etkiyi göstermiyordur :))

One million !!!!!!!!!! canım aşkım bunu sıkıp geldiğinde boynuna sarılıp kalıyorum bir insanın tenine nasıl bukadar yakışırrr çikolataamm benim ...... diğer kızlarda benim duydugum kokuyu duyuyordur diye çıldırsamda one million !! ..

dior home intense...kılzlar bu koku ıçin eski kalıcılığı yok diyenler var..son zmanlarda eşine nişsanlıısna erkek arkadasına alan varsa yorum yaparmıısnız..kokunun kalıcılıgı nassıl?
hala cok kalıcı bir koku, sevgilim kullanıyor cok memnun kalıcılığından.

Konuya gelirsek benim mest oldugum erkek parfümü Dior Homme Intense ve Rochas Man :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…