• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afrodzyak dediiniz, mest olduunuz Parfm

canım şişesi siyahtı sanırım ya dışından içinde nekadar kaldığı anlaşılmıyordu öyle hatırlıyorum çünkü bende kendıme 1 2 fıs sıktırmıştım çok güzeldi yaa kendıme alcam ben kullansam ne olur =)) açık parfümcüden bakayım bi sende dene bi istersen canınn

evet canım muhtemelen o onun gibi birşeydi evet hayal mayal hatırlıyordum allahtan çok çeşidi yok bulması kolay birde yeşil kutulusu var sanırım sen almaya gittiginde 2sini denersın en cok hangısı hosuna giderse onu alırsın cnm

valla canım bılmıyorum ağır degıl eger benım bu bahsettıgım kenzo o kenzoysa muhteşem aşık olunası koku oyoyyyyyboshayallersmile

chanel allure homme editıon blanche tek gecerim :) asil bir kokusu vardır...
paco rabanne balack xs ve one million da fena sayılmaz..

Son düzenleme:
davidoff cool water derim.reklamlarında sawyır var :) ayrıca harika kokuyor .issemiyake olabilir derim. emporio armani olabilir. tabi 100 ml şişeler 180 tl den başlayan fiyatlarla.

ben cok fresh (arko tras kolanyası gıbı ) ve cok odunsu kokuları sevmıyorum su ana kadar roshas men ve hiypnoz u cok begendım varmı bu tarza yakın koku lagoste nasıl mesela

başka bi örneklendirme bulamadınız herhalde bir şeyin ayağa düşmesi için kağıt toplayan çocukların bile (!) kullanıyor olması lazım galiba şakkıdı

bu arada issey miyake diyorum :delphin:

black xs e one mıllıone u bılyorumda ılk yazdıgın nasıl bır koku fresh mı odunsumu tatlımı

Kültürlü erkekler için ferah doğulu bir parfüm.
Kokusu sıcak ve soğuk arasındaki dengeyi yayar.
Beyaz ve bronz olarak tasarlanmış etkileyici şişede sunulur.
Üst notalarda kara biber, kırmızı biber.
Kalp notaları limon, bergamot, sandal ağacı.
Alt notalarda beyaz misk, güveotu, zencefil, vanilya, erz ağacı.

strawberry de böle açıklanmış opuyorumnanaktan yani bişeye benzetemiyosunuz.. ne bilim tanıdık bir koku değil.. kokladığınızda serinlik hissi veriyo limon bergamot vanilya bu kokuları ayırt edebiliyosunuz sadece bilmiyorumkismile hiç kimsede duymadım şuana kadar bu kokuyu :sm_confused:

Kültürlü erkekler için ferah doğulu bir parfüm.
Kokusu sıcak ve soğuk arasındaki dengeyi yayar.
Beyaz ve bronz olarak tasarlanmış etkileyici şişede sunulur.
Üst notalarda kara biber, kırmızı biber.
Kalp notaları limon, bergamot, sandal ağacı.
Alt notalarda beyaz misk, güveotu, zencefil, vanilya, erz ağacı.

strawberry de böle açıklanmış opuyorumnanaktan yani bişeye benzetemiyosunuz.. ne bilim tanıdık bir koku değil.. kokladığınızda serinlik hissi veriyo limon bergamot vanilya bu kokuları ayırt edebiliyosunuz sadece bilmiyorumkismile hiç kimsede duymadım şuana kadar bu kokuyu :sm_confused:

şu cümleyi biri açıklasın bana, ne demek istemiş acaba :uhm:

Back