Affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eniştem de bir zamanlar ablamla evliliğinin başlarında annesine çok düşkündü. Ablamı ezmeye kalkmaya, annesine uyup ablam haklı olduğu halde azarlamaya vardı iş. Ablam sabretti sonunda da tak etti döndü baba evine. Ayrı yaşadılar 1 yıla yakın. Sonra eniştem yalnızlıktan da heralde bilmiyorum baya pişman oldu ağlaya ağlaya geldi kaç defa. Annesini de getirtti. Ablam da affetti. Ve garip olan eniştem o günden sonra cidden annesini hiç karıştırmadı birdaha aile evine. İki çocukları var şimdi. O yüzden karar sizin. Ama gerçekten hatasını anladığı için mi barışmak istiyor yoksa maddi açıdan zarara uğramamak için mi onu anlamak size kalmış.

Ben baştan beri boşanmayı düşünmediğinizi filan kast etmedim ve söylemedim hiç bir yerde! . Şu andan bahsediyorum. Zaten " Ama "dan sonraki cümleniz de düşüncemi doğruluyor
"Affetmeye meyilli" "sanırım siz bosanmaktan yana değilsiniz" gibi cümleler kurmuşsunuz. Kurabilirsiniz zaten bende fikirlerinizi almak için yazdım. Ve kendi fikrimi de söyledim. Dediğim gibi boşanmamayı düşünsem zaten şuanda evimde olurdum.. Amaaa "kesinlikle ben bu adamdan boşanacağım da demedim" "Kesinlikle ben bu adamdan boşanmam" da demedim.

Ablanız cok mutlu olur inşallah bundan sonrada. Neler yaşadığını anlayabiliyorum.

Hanımefendi evet bunları söyledim siz de "evet fedakarlıklar yaparsa benim isteklerim doğrultusunda barışadabilirim" diyerek düşüncemi doğrulamışsınız zaten. Bu nedenle baştan beri boşanmayı düşünmediğinizi yazmışım gibi "boşanmayı düşünmesem evimde olurdum" "boşanmayı düşünmesem avukat tutmazdım" gibi cevaplarınız ve tavrınız tuhaf oluyor şu an. "Amaaaa" ya filan gerek yok ben size şunu dedi de bunu yaptı filan demiyorum! Hem söylediğimi doğrulayıp hem de ısrarla tepki gösteriyorsunuz. İlginç!

Baştan sondan ne farkeder demişsiniz sonuçta! Söyleyin önemli değil bende kendi düşüncemi söyledim. Ne yaşadığımı ben biliyorum siz degil. Yorum yapmışsınız. Bende cevabını vermişim bu kadar takılmayın lütfen..

Yok Artık!! Kardeşim ne münasebet!kötü bir şey söylemişim gibi ! baştan sondan olmakla çok ama dev bir fark var ortada! Baştan beri boşanmayı düşünmediğinizi ima da etmedim söylemedim de! Söylemiş olsaydım boşuna avukat tutmaduğınızı, boşanmayı düşünmesem evimde olurdum gibi cevaplarınız yerinde ve mantıklı olurdu! Ben böyle bir şey sçylememişken bu cevapları veremezsiniz çünkü karşınızdakini yapmadığı bir şeyle itham ediyorsunuz! İnsanları söylemedikleri şeyler yerine kendi algınızla itham edip "bu kadar takılmayın" diyemezsiniz! Söylemediğim, sadece sizin bir algınızdan kaynaklı bir tepkiyle karşılaşırsam redderim elbette! Bin defa yazdım yine yazıyorum ben şu anki durumunuz için söyledim düşüncemi! Halen de aynı düşünüyorum. İnsanları algı ve ithamlarınızla böyle yormanıza gerek yok! Gerçekte var olmayan bir kast'a bu kadar takılıp kalan sizsiniz. Lütfen artık!..

Yani onsuz da olmuş bu süreçte bundan sonra da olur diyorsan kahır çekmeye değer mi.?zor olan dönemi bence atlatmışsiniz...

evet fedakarlıklar yaparsa benim isteklerim doğrultusunda barışadabilirim.
Bunu siz söyleyince normal bir durum, ben algılayıp dile getirince neden tepkinize, alınganlığınıza neden oluyor "söylediniz sonuçta!" oluyor bence bunu tekrar düşünün. Ayrıca sizin ne yaşadığınızı sizden iyi bildiğime dair hiç bir ima ve söylemim de olmadı! Bu kanıya nereden vardınız hayret! İlginç ithamlarınız var. Artık daha fazla açıklama yapmaya gerek olmaz umarım

Siz fikrinizi söylediniz. Bende cevabını verdim. Hoşunuza gitmiyorsa ve yoruluyorsaniz yazmayın.Ben kötü bir sey demişim gibi size konuşuyorsunuz şuanda. Siz benim baştan beri boşanmayı isteyip istemediğimi bilemezsiniz ki ben bastan beri demedim diyorsunuz. Suandan bahsediyor olun diyelim ki. Bende tekrardan tekrardan diyorum ki bana dediniz ya hani siz bosanmaya meyilli değilsiniz. Oyle olmuş olsa şuanda evimde olurdum. Boşuna dava açıp avukat tutmazdım. Diyorum bende size!!!!!

Ben benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz diye birsey söylemedim size!!!

Gözü yemedi tabi boşan tazminat nafaka ver sonra bidaha evlen bir sürü masraf...
Değişirmi dersen değişmez asla bir süre sonra fabrika ayarına döner
Barışacaksanız da başka muhite taşının kesinlikle ailesiyle görüşmeyeceğinizi belirtin evde kalan altınları alın banka ya atın kendi hesabınıza
Bir süre durağan gider ilişkiniz sonrası tekrar ailesiyle aranızı düzeltmeye çalışacak bunun için çabalayacaktır
Ama bu süreçte kazandığınız zaman size yeter bazı durumları değiştirmek için
Eşinizi elinizin altına almanız gerek derhal kadınlığınızı kullanmalı fevri davranmamalısınız
Tahammüllü ve ölçülü yaklaşın yeni aşık ergenler gibi takılın göklere çıkarın eşinizi her anlamda...cinsellik hizmet hoşsohbet muhanbet cilve naz kurulan özel sofralar gün içinde atılan kısa aşk mesajları ((özellikle cinsel içerikli cümleler) <fotoğraf asla> muzipçe gülümsemeler yatak odası imaları,harika bir erkek oluşu...çok mutlu olduğunuzu ve onu çok mutlu ettiğinizi inandırmalı hiç nefes aldırmamalısınız... Sürekli övün onure edin harikasın bitanesin muhteşemsin çok beceriklisin gibi cümleler kurup pohpohlayın devamlı..Tartışma olsa bile aile konusu dışında ne olursa olsun tolere edin en azından bir süre..Lakin ailesi söz konusu olduğunda,size ters gelen birşey yaşadığınızda,bir bırakın en tepeden yere çakılsın! ..yazdıklarımın en tersini uygulayın yani...yerden yere çarpın denge önemli ama dozu kaçırmamaya dikkat...
bir iki derken bıkıp usanacak önemli olanın kendi aile huzuru olduğuna kanaat getirecektir..
Normalde çok mutlu edilen, aman ağam canım paşama alışan erkek aşağı bırakılmayı kabullenemez mecbur size yönelir sadece zaman ve sabır tabi eğer dönmeye layık görüyorsanız ha değmez uğraşamam dersenizde haklısınız sizin tercihiniz

Kavrayamaz emin olun. Benim eşim de çok anneci. Günde 7 kere konuşur görüntülü market alışverişine kadar gösterir. Değişen bir şey olmayacak elinizden giden haklar dışında. İyi düşünün adımınızı. 1.5 sene ayriyken çocuk aklına gelmemiş davayı açmış. Şimdi mi babasız büyümesin diyor. Kargalar bile güler buna.

Bakın sürekli affetmeye meyilli boşanmayacagini hissediyorum yazmışsınız. Bunu bir tek siz yazıyorsanız demekki sizin düşünceniz yanlış.

Cok tatlı yazmışsınız. Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Evet bende çok iyi düşünüp ona göre bir karar almak ıstiyorum.

Cevabınız kişinin yorumlarıyla değil sizin algınızla ilgili hanımefendi! Bu söylediklerinizin cevabını defalarca verdim, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanız sizi haklı çıkarmaz hiç bir zaman Sanırım anlamakta ya da algıda bir sorununuz var. Sizden yana yorumlar yapıp fikrinizi sorduğunda açıklamalar yapan kişilere böyle tuhaf itham ve tepkilerle, "yazmayın" demeyi kendinize yakıştırıyorsanız aynen böyle devam edin! Endişeniz olmasın sizi yanlış algı ve gereksiz tepkilerinizle başbaşa bırakarak göz ardı ediyorum. Zira verilen cevapları bile doğru anlamayıp aynı cümleleri ve ithamları yineleyip duruyorsunuz. Yazdıklarınızı artık görmeme gerek yok.

Neyse ben kaçtım Göz ardı ediyorum, görmeyeceğim sizi. Yorulmayın gerek yok yazmanıza durum anlaşılmıştır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…