Affetmeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi siz davadan vazgeçersen aynı gerekçeleri tekrar boşanmak için kullanamazsınız diye biliyorum. Adam da altını, zartı zurtu kontrol edebilmek adına vazgeçiyor gibi davranıyor. Yoksa yine aynı teranelele uğraştıracak sizi. 18 aylık elinizde bebekle aile evine boş yere dönmediniz. E o da o süreç zarfında sizi, çocuğu önemseyip bebek daha 6 aylıkken dava açmasaydı. Gereği yok bazı denenmişleri denemeye.

evlenirken yaptıgınız hatayı yapmadan tüm isteklerinizi söyleyin. ailesinden uzak bir ev ve kendinize ait bir aile ilk arzunuz olsun

Sakın inanmayın. Baktı ki altınlar ve para gidecek, tutuşmuş.

Çok şükür mızmızlanmayan, dik duran, ayrılmamak için bahaneler üretmeyen kadınlarda var.
Ayrılın ya da ayrılmayın diyemem sadece kendinizi ezdirmeyen duruşunuz için sizi tebrik etmek istedim.

Bunu o ispatlamak zorunda siz degil. Kaldiki evde de hakkiniz var
Ben konu sahibi değilim. Evde kadinin.hakki var o zaten kanunlarla koruma altında. Altınlar eve kullanılmış ise o arada kaynamış oluyor ama eve kullandığını ispat edemez ise koca, kadın hem evin yarısını hemde ziynetlerini alır. .

Sizin yazdiklariniza katildigim icin sadece ekleme yapmistim

Sizin altınları kv ve görünce şıkırdatıyordur şimdi. Evin masrafı için harcadım hikaye. Onlardan geri istemeye yemiyor. Sizinle barışırsa da zaten satmıştım hayatım diyecek.
Hiç girmeyin bu topa. Aynen devam edin. Barışma fikri oluşursa da o evden nasıl kaçtığınızı hatırlayın.

Evimizin kredi borcu vardı. Ona verdiğini söylüyor. Bende zaten buna inanıp gitmem belgeli sekilde göstermesi lazım. Onuda dediğiniz gibi olmuşsa zaten gösteremez.

ne şansı allah aşkına ya

Bence şans vermeyin. Bu anlattıklarınızdan hangisini değiştirebilir ki?

şahsen böyle bir adamla evli olmak istemezdim.
Bu tür insanlar hiç evlenmesin anasının, ablasının paşası olarak yaşasınlar nolur toplumun huzuru, yeni mantıklı nesiller için..
Olmuyor işte duramıyorlar yerinde evleniyorlar.
Şimdi boşan demek kolay..
Boşanma demek de olmuyor.
Bir şans versen kişiliğini sil baştan değiştirecek mi??
Ver bari içinde kalmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…