Fındık çok pahalı biliyorum.:cry:Ama hani bizim gibi köyden bol findığınız geliyorsa bu tarifi yapabilirsiniz:)Hazırlarının içinde ne olduğu belli değil.

EV YAPIMI FINDIK EZMESİ

MALZEMELER

Fındık (Kavrulmuş)
Pudra şekeri (Tadını kendiniz ayarlayabilirsiniz)
1 paket vanilya

YAPILIŞI

Fındık,pudra şekeri ve vanilya robotta iyice çekilir.Fındık ezmeniz hazır:)

Kq6yBD.webp

w117LA.webp

eyYj3j.webp

Son düzenleme:
Biraz önce komşu topikte gördüm.En çok tükettiğimiz abur cuburu soruyordu.Bu aralar bu gonga taktık ailecek.Akşam yemeğimiz yerine de geçiyor.Çok lezzetli geliyor tadı:)

images (1)~2.webp

Fındık çok pahalı biliyorum.:cry:Ama hani bizim gibi köyden bol findığınız geliyorsa bu tarifi yapabilirsiniz:)Hazırlarının içinde ne olduğu belli değil.

EV YAPIMI FINDIK EZMESİ

MALZEMELER

Fındık (Kavrulmuş)
Pudra şekeri (Tadını kendiniz ayarlayabilirsiniz)
1 paket vanilya

YAPILIŞI

Fındık,pudra şekeri ve vanilya robotta iyice çekilir.Fındık ezmeniz hazır:)

Eki Görüntüle 1696428
Eki Görüntüle 1696429
Eki Görüntüle 1696430
Adra bu nasıl böyle sıvılaşıyor o_O

Son düzenleme:
Dişlerdeki siyah lekeler için doğal bir formülüm var.Eğer lekeleriniz çok eski değilse faydasını görürsünüz.Ben kullandım gerçekten lekelerde azalma oldu.

1 çay kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı
5-6 damla limon suyu

Bütün malzemeleri karıştırıp dişinizi bu karışımla fırçalayın.Eğer lekeleriniz inatçıysa fazla zorlamayın dişlere zarar verebilirsiniz.

Tariflerinizin hepsi birbirinden
Güzel elinize emeğinize sağlık
Takipdeyim:KK55:

Gümüş kolyeleri küpeleri çoğumuz kullanıyor.Ama zamanla kararması hoş görünmüyor.Onları parlatmak ve kararmalarını geçirmek için limonlu ve karbonatlı karışımla silin.Elinizi batırıp takılarınızı bu karışımla güzelce ovun.Pırıl pırıl olurlar.:KK39:

Back
X