Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HerhaldeTembel seni. Senin tavuklar baya vitaminli olmuş.
Sağol canım. Biraz yüzümü unutturmak istiyorum.Ben de rekor katılım bekliyordum.Ama belli olmaz.Son dakika katılımlar olabilir.Şimdi moda o.Aaaa gözüm seni arar tatlım.
Sanki yarışmaya katılım az gibi bu sefer.
Ben köftelerde rekor katılım bekliyordum :)
Sağol canım. Biraz yüzümü unutturmak istiyorum.Ben de rekor katılım bekliyordum.Ama belli olmaz.Son dakika katılımlar olabilir.Şimdi moda o.
Çok güzel elmalı pasta tarifim var.Ama tart değil.elmalı tart tarifi bekliyorum:)
Benim sayfalarda varmıydı bir karıştırıp geleyimÇok güzel elmalı pasta tarifim var.Ama tart değil.
hayatımda ılk kez yapacam oda olur. ver sen kız..Çok güzel elmalı pasta tarifim var.Ama tart değil.
Ekledim canım sağol.Bulamadım
Verdim canım.İlla tart şeklinde yapmak istersen hamuru ince döşeyip üstüne elmalı karışımı yayabilirsin.Üstüne de şeritler yapabilirsin. Güzel sözlerine de teşekkür ederim.hayatımda ılk kez yapacam oda olur. ver sen kız..
sen ne tarıf versen yapılır.. şuna bak. midem kazındı aksam aksam..
Al tabi canım faydalan tariflerimden.Tavuk dürüm muhteşem oluyor.Son yaptığımda üç dürümü götürmüştüm.Tostlar ve elmalı pasta da güzel.Hiçbirini ayıramıyorum hepsi bebeklerim.Adra çok mükemmel tarifler gelmis yine ay burayı takibe alayım ben şu tavuk durume bayıldım ya tostlari da ve elmalı pastayı da çok sevdim
Tarif icin tesekkurler canm ellerine saglikEV YAPIMI TAVUK DÜRÜM
LAVAŞ
MALZEMELER
1 paket kuru maya
2,5 su bardağı ılık su
1 çorba kaşığı tuz
Aldığı kadar un
YAPILIŞI
Maya ve tuz derin bir kaba koyulup ılık suyla eritilir.Aldığı kadar un eklenip 1-1,5 saat üzeri örtülerek mayalandırılır.Mayalandıktan sonra yuvarlak yuvarlak şekil verilip merdane yardımıyla ince bir şekilde açılır.Teflon tavada arkalı önlü pişirilir ve üzerine kapak örtülür.(Çok çabuk pişiyor fazla kurutmamak lazım.Pişirirken tavadaki unlar yanmasın diye her seferinde peçete yardımıyla temizlenir.)
TAVUK HAZIRLANIŞI
MALZEMELER
1 kilo tavuk göğsü
1,5 adet soğanın suyu
4 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
YAPILIŞI
Tavuk göğüsleri küçük küçük küp şeklinde doğranır.Soğanlar rendelenip süzgeçle suyu sıkılır.Sarımsak rendelenir.Diğer malzemelerle karıştırılıp dolapta 3 saat bekletilir.Tavada az sıvıyağla pişirilir.Sulanıyor endişe etmeyin çekecek:)Lavaşın içine tavuk,patates kızartması,soğan,domates,acı biber turşusu,ketçap,mayonez koyulup afiyetle yenir.
Eki Görüntüle 1694652
Eki Görüntüle 1694653
Eki Görüntüle 1694654
Eki Görüntüle 1694656
İnşallah beğenmişsindir canım:)Ben tavukları iyice kızartmıştım.Zevke göre az veya çok pişirilir.Ellerine sağlık.Tarif icin tesekkurler canm ellerine saglik
Ayyy buneeeeKAVURMALI TOST
MALZEMELER
Tost ekmeği
Kavurma
Kaşar peyniri
Domates
Salatalık Turşusu
Tereyağ
PASTIRMALI TOST
MALZEMELER
Tost ekmeği
Pastırma
Çemen
Domates
Kaşar peyniri
Acı biber turşusu
Eki Görüntüle 1695695
Eki Görüntüle 1695697
Eki Görüntüle 1695698
Çok guzel canm ama aklim kavurmali tosta gtti şimdideİnşallah beğenmişsindir canım:)Ben tavukları iyice kızartmıştım.Zevke göre az veya çok pişirilir.Ellerine sağlık.