Evet aynen öyleHaklısın valla gitmişken çıkalım.Hem borç yiğidin kamçısıdır dimi.
Nefis bayılırım ya
Ben de bayılırım.Nefis bayılırım yaeline sağlık anneciginin
Aaahhhh annelik.Fedakar annelerimiz.
Çok fedakarlar gerçekten.Aaahhhh annelik.Fedakar annelerimiz.Hangi ara kalktın da hamur yoğurdun,açtın,pişirdin.
AğlızaaaAm
bende görcem seniSağol canım teşekkür ederim.Sen güzel bakıyorsun.
adra siz bizim binaya tasinisaniza
Hadi ya öyle mi yapacan.AğlızaaaAmSiz görceniz gününüzü ablişkoma gidicem 1-2 hafta sonra sizin ağzınızın suyunu akitecem
Gazel canım hoşgeldin.adracım kuzuuuuum, ben epeydir kk da aktif olamıyorum, şöyle bi bakıp çıkıyorum çoğu zaman, inan daha yeni gördüm topiğini... yoksa çoktan hayırlı olsuna gelirdim :) gelirken de bir tepsi bişeyler getirirdim, eh bi çay demlersen karşılıklı da içerdikneyse borcum olsun inşallah
topiğin olması gerekiyordu zaten daha nceleri de demiştim sana, çok iyi yapmışsın... yaptığın lezzetleri paylaşmak çok iyi olmuş... çoğunu inceledim, bundan sonra da uğrak yerim topiğin... anneciğinin katmerlerine bayıldım, senin de çilekli cupcake'in favorim..
İnanırım bombalarsın.bende görcem seniyoksa bombalarim topicini
Yok gelemem Almanya`lara.adra siz bizim binaya tasinisaniza
Görceniz sizHadi ya öyle mi yapacan.
Gazel canım hoşgeldin.Hiç önemli değil.Farkındayım pek girmiyorsun.Elin boş gelsen de olur.Ben sana çay demlerim. Topik açmam bence de iyi oldu.Tariflerimi bir araya topladım.Çilekli cupcake vişneli de olabilir.Çok güzel oluyor.Beklerim her zaman canım.
İnanırım bombalarsın.
Yok gelemem Almanya`lara.
Sen git ablanı gör de biz bakar iç çekeriz napalım.Görceniz siz
Benim ablam çohhh hamarat ağzınızı suyunu akiteceeeem hergün resim palyasmazssam namerdimSen git ablanı gör de biz bakar iç çekeriz napalım.
Paylaş kız.Benim ablam çohhh hamarat ağzınızı suyunu akiteceeeem hergün resim palyasmazssam namerdim
Durun siz duruuuunPaylaş kız.Korkmuyorum ablandan.
Durun siz duruuuun