Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürpriz:)Bilmem ,merakliyimdir ondan heralde
Tamam ,merakala bekliyorum seni
Merakın giderildi galiba.Nevosu ,rabisi ,harbiyi ,margayi ,feraceliyi falan hep gordum ama seni gormedim bi seni bide muneyi cok merak ediyorum
Merakın giderildi galiba.
Sağol canım teşekkür ederim.Sen güzel bakıyorsun.Kizzz ne guzel, alimlisin sen oyle
Mash ,bayildim sana
hıh hiçte kıskanmadımKizzz ne guzel, alimlisin sen oyle
Mash ,bayildim sana
hıh hiçte kıskanmadım
Profilini değişsen yaa,erkekle yazışıyorum sanıyorumSağol canım teşekkür ederim.Sen güzel bakıyorsun.
Yıllardır profil fotom o resim.Bütünleşti benimle onunla tanıyorlar beni.Onun için değiştirmek istemiyorum:)Profilini değişsen yaa,erkekle yazışıyorum sanıyorum
Hayır ya değiştirme lütfen. Yağuşuklum o benimYıllardır profil fotom o resim.Bütünleşti benimle onunla tanıyorlar beni.Onun için değiştirmek istemiyorum:)
Yok Dombik'im hiç değiştirirmiyim yakışıklıyı. Başka üyelerde de avatar değişikliğinden hoşlanmıyorum.Hayır ya değiştirme lütfen. Yağuşuklum o benim
eyfele bakarak kahve içelim100. sayfam kutlu olsun.Kutlamayı Paris`te yapıyoruz.
Gel içelim canım.Bizi aşağısı kurtarmaz zaten.eyfele bakarsan kahve içelim
Evet daha aşağısı olmaz bir Paris yapmamız lazimGel içelim canım.Bizi aşağısı kurtarmaz zaten.
Eyfele`e çıkmayalım ama çok pahalıymış.Karşısında kahve içeriz.Evet daha aşağısı olmaz bir Paris yapmamız lazim
Kız gitmisken çıkardik kaç kez gidecez birdaha gidemeyiz bak borç buluruz merak etmeEyfele`e çıkmayalım ama çok pahalıymış.Karşısında kahve içeriz.
Haklısın valla gitmişken çıkalım.Hem borç yiğidin kamçısıdır dimi.Kız gitmisken çıkardik kaç kez gidecez birdaha gidemeyiz bak borç buluruz merak etme