ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Canınız börek istedi ama yapmaya üşeniyorsunuz.O zaman bu tarif tam size göre.:KK53:Fırında yapılan böreğin tadında tost yapabilirsiniz pratik şekilde.:KK53:

MİLFÖY TOST

MALZEMELER

Milföy
Sucuk
Kaşar peyniri
Veya istediğiniz malzemeler

YAPILIŞI

Milföyler uzun dikdörtgen şeklinde tost makinesine koyulup 5-6 dakika bastırılır.İçine kaşar ve sucuk koyulup kare şekli verilir.Tekrar bastırılır.Kaşarlar eriyince tostunuz hazır:)

Eki Görüntüle 1713037
Eki Görüntüle 1713039
Eki Görüntüle 1713081

Offff hiç güzel değil yemeyin sakın desemde muhteşem gözüküyor :kk77::kk77:

Vuslat ben buradaki tüm kuaförlerle kavgalıyım.Kitap olur maceralarım.:KK70:Ben de en son dip boya yaptırdım.Dip boya resmen başka renk oldu.İkinci gün gittim tekrar yaptı boyadı ama benim saçlar biraz yıprandı.Onu da bıraktım tabi.Geçen gün soruyormuş bir de niye gelmiyor diye.:KK12:

Hamurlu çorba olur mu?:KK53:
Kuoförden yana şansın yok desene Adracım:eek:
Sen de çık canım.Sahilde bir turla.:KK60:Ben öyle yapacağım.:KK53:

Hepsi sahtekar.Ben baştan soruyorum.Hatta tanıdıksa indirim yaptırıyorum.Şehir merkezlerinde aşırı pahalı kuaförler.En iyisi evde kendin boyamak.

Yok canım hepsini yemedim.:KK48:Ben de çok beğendim güzel oldu.:KK66:

İşte bak uğraşı az ama aldıkları para dünya kadar.:KK12:
Yok canım ya, sırtım ağrıyor benim çok yürüyünce de daha çok ağrıyor:KK43: Sana iyi gezmeler canım:KK60:

Anladım aynı kişi olması alzım yüz hatlarını ve tarzını bilir üzülme bakma aynaya bir kaç hafta :KK60:
Ya canın bir insan bu kadar beceriksiz olur.Üç kere uyardım ince alma sadece düzelt diye.Şeklini de bozdu.:KK11: Tamam bakmayayım bari.:KK53:

akşama misafir var,
şimdi yukardan aşağı listeye bakıyorum ,gözüme tavuk dürümü kestirdim ama tatlıya karar veremedim :KK70:

Ya canın bir insan bu kadar beceriksiz olur.Üç kere uyardım ince alma sadece düzelt diye.Şeklini de bozdu.:KK11: Tamam bakmayayım bari.:KK53:
Bence bazı insanlar meslek seçimi yaparken anlamadığı şeyle uğraşması :63:bakma desemde bakaçaksın :KK59:ama bakma :eek:

Kuoförden yana şansın yok desene Adracım:eek:

Yok canım ya, sırtım ağrıyor benim çok yürüyünce de daha çok ağrıyor:KK43: Sana iyi gezmeler canım:KK60:
Aynen canım hiç şansım yok.:KK12:

Evet ya senin sırtın ağrıyor.o_OTamam ben senin yerine de gezerim.:KK48:Sağol canım.:KK200:

Bence bazı insanlar meslek seçimi yaparken anlamadığı şeyle uğraşması :63:bakma desemde bakaçaksın :KK59:ama bakma :eek:
Bir kaç ay eğitimle herkes kuaför oluyor ondan.Tamam az bakarım.:KK48:

Sen de çık canım.Sahilde bir turla.:KK60:Ben öyle yapacağım.:KK53:

Hepsi sahtekar.Ben baştan soruyorum.Hatta tanıdıksa indirim yaptırıyorum.250 ne ya saç mı çıkarmış kafada.İyi yapmışsın vermemekle.Şehir merkezlerinde aşırı pahalı kuaförler.En iyisi evde kendin boyamak.

Yok canım hepsini yemedim.:KK48:Ben de çok beğendim güzel oldu.:KK66:

İşte bak uğraşı az ama aldıkları para dünya kadar.:KK12:
Afiyet olsun canım,güzel olmuş belli zaten :KK200:
Sorma ya,adam tanıdık,söyledi valla,bayıla bayıla ombre yapıyor:KK53: Saatlerce paket atarak,renk tutturmaya calışarak rofle yapmaktansa:KK66:

En sevdiğim kahvaltılık.

SUCUKLU DOMATES

MALZEMELER

2-3 adet domates
3 adet sivri biber
Bir küçük kangal sucuk
Kaşar peyniri
Pulbiber
Karabiber
Sıvıyağ
Tuz

YAPILIŞI

Tavaya sıvıyağı ve jülyen(uzun uzun)ya da yuvarlak yuvarlak doğradığınız biberleri koyun.Biberler hafif pişince doğranan sucukları ekleyin.Biraz pişince kabukları soyulmuş ve doğranmış domatesleri ekleyin.Tuzunu ve baharatlarını atın.Domatesler pişince üzerine rendelediğiniz veya kare kare doğradığınız kaşar peynirlerini ekleyip üzerine kapak kapatın.Kaşarlar eriyince afiyetle yiyin.

Eki Görüntüle 1694677
sunun güzeligine bak hemen aynini yapcam :kk77: bisey yememistim iyi oldu :KK70:

bunu duyduğum iyi oldu bir daha o 150 yi de bulamayacak :KK70: :KK70:
Hahaha :KK70: Bi dahakine baştan pazarlık yap bence:KK66:
Şahsen birgün ombre yaptırmaya kalksam 40 liradan fazla vermem benim kuaföre,onuda fönün,kullandıği boyanın hatırına veririm:KK66:
Ben dip boya ve röfle yaptıriyorum,kesim dahi yaptirsam 130 ödüyorum bu bahsettiklerimin tümüne,renk açık,koyu olursa cila dahi yapıliyor 130dan fazla ödemedim hiç ki bulunduğum semtteki en fazla ragbet gören kuaför vede en pahalılarından biri.
250 ombre için sacmalık,150 lirada uçuk bence:KK66:

Hahaha :KK70: Bi dahakine baştan pazarlık yap bence:KK66:
Şahsen birgün ombre yaptırmaya kalksam 40 liradan fazla vermem benim kuaföre,onuda fönün,kullandıği boyanın hatırına veririm:KK66:
Ben dip boya ve röfle yaptıriyorum,kesim dahi yaptirsam 130 ödüyorum bu bahsettiklerimin tümüne,renk açık,koyu olursa cila dahi yapıliyor 130dan fazla ödemedim hiç ki bulunduğum semtteki en fazla ragbet gören kuaför vede en pahalılarından biri.
250 ombre için sacmalık,150 lirada uçuk bence:KK66:

100 Vereyim öpsün başına koysun :KK70:

X