ADRA`NIN TARİF DEFTERİ

Trileçe:kk77:

IMG_20160620_215410.jpg

Vuslat senin trileçen benim trileçemi döver.:KK70:Ben karameli sulu yapmışım aktı gitti.:KK53:Ama tadı nefisti.Hemen senin karamel ölçüsünü alayım.:KK48:

Eline sağlık bu arada.Nefis görünüyor.:kk77:

13461018_1374330435916280_400906606_o.jpg

Vuslat senin trileçen benim trileçemi döver.:KK70:Ben karameli sulu yapmışım aktı gitti.:KK53:Ama tadı nefisti.Hemen senin karamel ölçüsünü alayım.:KK48:

Eline sağlık bu arada.Nefis görünüyor.:kk77:

Eki Görüntüle 1849567
:KK70: :KK70:
Tadı yerindeyse boşver görüntüyü canım:KK19: Teşekkür ederim:KK68:
1 su bardağı toz şeker, 1 paket krema:KK60: Yaptıktan sonra biraz ılıtıp öyle döktüm canım, biraz daha yoğunlaşıyor:KK19:
ellerine sağlık :) tarif alabilir miyim :)
Teşekkür ederim:KK68:
Tarif burada var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trilece-kay-keci-sutu-sponsorlugunda.810298/
Karamelli istersen yukarıya yazdım ölçüyü:KK19:

:KK70: :KK70:
Tadı yerindeyse boşver görüntüyü canım:KK19: Teşekkür ederim:KK68:
1 su bardağı toz şeker, 1 paket krema:KK60: Yaptıktan sonra biraz ılıtıp öyle döktüm canım, biraz daha yoğunlaşıyor:KK19:

Teşekkür ederim:KK68:
Tarif burada var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trilece-kay-keci-sutu-sponsorlugunda.810298/
Karamelli istersen yukarıya yazdım ölçüyü:KK19:
Tadı güzeldi ama görüntü de güzel olaydı keşke.:KK48:Şeker ve kremayı aynı anda mı koyup pişiriyoruz canım?Tekrar yapacağım ilerleyen günlerde.Bir de keçi sütlü deneyeyim.

Tadı güzeldi ama görüntü de güzel olaydı keşke.:KK48:Şeker ve kremayı aynı anda mı koyup pişiriyoruz canım?Tekrar yapacağım ilerleyen günlerde.Bir de keçi sütlü deneyeyim.
Yok canım, önce şekeri karamelize edip sonra kremayı koyuyorsun, hızlıca çırpıyorsun:KK19: Dene canım, keçi sütünün ayrı bir lezzeti var:KK68:

Yok canım, önce şekeri karamelize edip sonra kremayı koyuyorsun, hızlıca çırpıyorsun:KK19: Dene canım, keçi sütünün ayrı bir lezzeti var:KK68:
İşte püf nokta bu.Karamel de çok sıçrıyor yahu.Ama bu sefer başaracağım.:KK53: Nette yanlış ölçü vermişler.:KK12:Keçi sütü hiç kullanmadım.Güzel ve faydalı olduğunu çokça duyuyorum.:KK22:

İşte püf nokta bu.Karamel de çok sıçrıyor yahu.Ama bu sefer başaracağım.:KK53: Nette yanlış ölçü vermişler.:KK12:Keçi sütü hiç kullanmadım.Güzel ve faydalı olduğunu çokça duyuyorum.:KK22:
:KK19:
Sen başarırsın,karamel korksun senden:KK53::KK19: Evet canım çok faydalıymış, ben çocuklara arada keçi sütü de alıyorum içsinler diye, gerçi inek sütüne göre tuzlu fiyatı:KK53:

:KK19:
Sen başarırsın,karamel korksun senden:KK53::KK19: Evet canım çok faydalıymış, ben çocuklara arada keçi sütü de alıyorum içsinler diye, gerçi inek sütüne göre tuzlu fiyatı:KK53:
Aynen karamel korksun benden.:KK53:Evet maalesef biraz pahalı.Hep bu televizyona çıkan çok bilmiş diyetisyenler ve güya sağlıklı beslenme uzmanları yüzünden.Onlar övdükçe fiyatı artıyor.

Adracım tariflarin çok başarılı canım . Maşsllah . Madalyaları hak ediyorsun yani :KK66::KK68:
Beğendiğine sevindim canım.Elimden geldince ekliyorum birşeyler.Çok teşekkür ederim.:KK200:

İftarda pizza var.:kk77:Son bir dakika:)

13499737_1376706402345350_272792537_o.jpg

Son düzenleme:
İftarda pizza var.:kk77:Son bir dakika:)

Eki Görüntüle 1850659
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor:kk77::KK68:
Ben de bayat pideden pizza yaptım, resim atacaktım, benim minnak telefon kilidini yanlış girmiş bir kaç kez. Pini de unuttum, çekemedim fotoğraf:cry: Daha yeni müşteri hizmetlerinden aldım pini ama pidenin yerinde yeller esiyor, hiç kalmadı:KK70:

Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor:kk77::KK68:
Ben de bayat pideden pizza yaptım, resim atacaktım, benim minnak telefon kilidini yanlış girmiş bir kaç kez. Pini de unuttum, çekemedim fotoğraf:cry: Daha yeni müşteri hizmetlerinden aldım pini ama pidenin yerinde yeller esiyor, hiç kalmadı:KK70:
Teşekkür ederim Vuslat'cığım.:KK68:Yaramaza bak sen:)Çok meraklılar telefona.Pideyi göremeden mideye gitti yani.:-)Olsun bir daha yaparsan eklersin.Ben de geçen ramazan denemiştim.Gayet güzel oluyor.Hem de bayat pideler değerleniyor.

X