Anneciliginden dolayı yani oda bi etkense bosanmanizda b3ni daha iyi anlarsınız . tamam haklisiniz tepkilerim abartılı çok belkide hastalıklı . bende kendimden zaten bu yüzden şikayetçiyim .arkadasim anlamamakta israr ediyosun. tamam. bi sakin ol da.
ben esimin annesini sevmesinden degil, anacılığı yuzunden bosandim, yani bi sebep de buydu, anliyorum yani her seyin batmasini. bunda sorun yok. kimin sana me dedigiyle ilgilenmiyorum, sen de kapat ve soruna odaklan.
sen yardim istemissin, esime nasil davranayim diye, sana diyoruz ki 'bu sekilde davranma, uzatma'
cevabin 'ama bu noktaya kolay gelmedim, ama ben hakliyim bu tepkilerimde, ama ben soyle boyle ama ama ama' ne bu yani?
istedigin kadar haklilikla ver o tepkileri, sonuc hep bu olacak. Allah korusun belki daha kotu olacak. davranislarinin altinda yatan sebepler su an cozum degil, gecmisi degistiremezsin. ne ayrilik asamasindan gectin, neler cektin, biraz da sen sabirli ol, her seferinde kavgasini vermek zorunda degilsin. kendini uzuyosun ya en basta, saka gibi. esin annesinden ailesinden kopacak degil, iletisim de az cok bu sekilde olacak, degismeyecegi belli. adami orda annesi yaglar ballar, sen de burda cildirip bogarsan, daha cok kacar anasina. akilli ol, huzur ver kocana; evliliginin selameti icin. bu yazdiklarimi da bidaha oku, cevap vermek icin degil tabi.
madem bosanmayacaksin, bu evlilik sursun istiyorsun, onca sey de yasanmis, bi de sen degis bakalim(zor gelse de, hakli oldugunu dusunsen de)
Bana da haber edin :)Sevgilicilikle evcilik arasi bisey oynuyolar ama du bakalim cozucem konuyu.
o piti pitiBana da haber edin :)
Bana da haber edin :)
Konularina teker teker baktim.Gordugum kocasina takintili asik henuz olgunlasmamis bir kiz ve neden evlendigini bilmeyen ve pisman bir erkek gordum.Cocuk mocuk istiyoruz demissin.Sana buyuk tavsiyesi aklindan bile gecirme cocugu en az 2 sene.Yazik olur.Tabi ozamana evliliginiz kalirsa.
o piti piti
kızz konuşma valla bende çok konuşuyordum baktım
ben konuştukça adam iyicene sapıttı
şimdi sustum yorum yapmıyorum gayet iyiyiz
artık anlıyor gerek yok neden kendini yoruyon
adamıda götüreydin ya kız istemeye
Bir insan eften puften seyleri buyutuyorsa, oncesinde kendince yenilmez yutulmaz seyler yasadigindandir diye düşünüyorum. Onceki konulara vakif degilim btw.
Şımarık büyütülmemişsiniz, öz güveni eksik büyütülmüşsünüz. Bu derece kıskançlık, takıntılılık hali bundan.
benim kız kardeşlerim ve bir kuzenimle whatsapp grubumuz var ve nerdeyse attığımız adımı paylaşırız.
bilmem benim eşim de bu durumdan rahatsız mıdır ama hiç rahatsız oluğunu söylemedi.
yani bu ihtiyaçtır yerine göre bazı insanlarla fazla görüşmek normaldir.
ben annemle herşeyimi konuşamam ama kız kardeş başka dert ortağıyız birbirimizin.
onlarla da görüşmesem kafayı yerim.
bu durum çok farklı benimde kuzenlerimle grubumuz var gün içinde deli gibi yazışırız bizde ama ben evime girdiğimde telin netini kapatırım genelde . eşime veririm kendimi.
bende eşimi kenarda bırakıp teli elime alıp cat cat cat süreli yazışsam adama bir bardak çay veremesem bakalım sonunda o telefonu kafamda kırmıyor mu...
ben akşamları da yazışıyorum işin kötü tarafı o
pişman olduğunu zannetmiyorum çnkü pişman olsa çeker gider çnkü evet artık çekilcek gibi bi hal almadım . hala gitmyorsa eminim oda seviyorben herşeyde boşanalım ozaman boşan tamam git ozaman diyen bi tip oldum çıktım. gitmiyor . he evet bu asla gitmiycek anlamına gelmez ama en azından şimdilil benle o yüzden pişman olduğunu sanmam . ve o gerçekten pişman olana kadar ben kendimi değiştirmeliyim. analiziniz için teşekkr ederim
sen bunu neden böyle yaptın şöyle yaptın deme canımhahahh o piti ptii iyimiş
evet konuştukça ters tepiyor işte zaten ..
ah bide ben susmayı becersem
adam yoğun çalışıyor biz baya erken çıktık gittik o benden sonra baya çalıştı
hatta bayramın birinci günü öğlene kadar ikinci günü akşam üstü falan çalıştı ..
gelemedi o yüzden. keşke gelebilseydii
diyorum ya adamın tepesinin tası atmadan ben susmayı öğrenmeliyim
Evliligi ayakta tutan sey sevgi degildir ki bak 16-17yasinda kizlar.gibi o da seviyor demissin.Yeter mi? Daha dogrusu sizin evliliginizde su anda sevgi yetiyor mu? Daha once de annene gitmissin adam bir defa aramamis misal.4 aylik evlilikte bir erkegin bu kadar yilmasi,bosvermis olmasi ne bileyim ya cok ani bir kararla evlendi daha hicbir seyi idrak edemedi ya da pisman oldu 1 senede ayrildik olmasin belki duzeliriz diye devam ediyor.Bence is sende bitiyor.Birak su ergen sevgili gibi yapisik yapisik devamli konusmayi,mesajlasmayi.Bence bu zorunlu gidisin cok iyi bir firsatti kendi kendine senin yoklugunu hissetmesinde,ozlemesinde,acaba esim napiyodur diye kafasindan gecirmesinde.Adama nefes aldirmamissin ne diye giderken tum gun mesajlasmalar.Zehir etmissin kendine de ona da.Birak yoklugunu hissetsin.Birak o deseydi denize gittiginde "pitipiti keske burda olsaydin".Cok daha mutlu olurdun bunu duysaydin ama sen adamin beynini yemeyi tercih etmissin.Isleri daha da sarpa sardirmissin.Allah kolaylik versin ikinize de.
sen bunu neden böyle yaptın şöyle yaptın deme canım
şöyle olsa daha iyi de mesala
annesi ile görüşmesine takılma inadına yapar
sen de sürekli hadi gidelim ne zamandır gitmedik falan de
sonra o bıkar
hatta ondan önce git
ben annenlerdeyim de o gelsin bi süre sonra ne işin var der :)
o zaman iyi bi psikolağa githerşeyin farkında olum hiç bişey yapamamak nedir bilir misiniz ?
bende diyorum piti piti şöyle yap böyle yap çok güzel olur herşey ama ı ıhh..
sorunluyum artık kabul ediyorum yani hastalık oluştu ruhumda bunu hissediyorum yada böyleydimde yeni mi çıktı ortaya onuda bilmiyorum ..
bilinçli bi halde bu hastalığı taşımak çok zor inanın içimi alıp çıkarıp atasım geliyor .
ne onu ne kendimi artık boğmak üzmek istemiyorum ama olmuyor .
azcık direniyorum sonra en ufak bişeyde deliriyorum
yapma yazma şu mesajı bak yazarsan üzülceksiniz diyorum bakıyorumki mesajı çoktan yazmışım.
şöyle deme böyle davvranma bak kötü olur sonu diyorum bi bakıyorum ki yapmışım bile .
hatta yaparken bile farkına varıyorum içimde kendimle kavga ediyorum lan sussana diyorum kendime . ama yok......
çıldırıyorum kimse anlamıyor