Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

hayatı kendine sevdiğine zehir etme. ömrümüz çok kısa

biliyorum :KK43:
bikere ' sevdiklerimiz hala nefes alıyorken değerini bilmek gerek ' diye vatsap durumu yapmıştım bakıp bakıp kendimi dizginliyordum ama sonra yine başa sarıyorum . keşke eşim anla beni birazcık yardımcı olsa ben bu hastalıklı boyutu atlatana kadar idare etse . gerçi aklınca ediyor sakin eskiye göre çok çok sakin iyi davranıyor ama geri kalan herşeyde aynı davrnaıyor . offfffffffffffff

o zaman iyi bi psikolağa git
susman gerek ama susamıyorsan
yada sadece onun böyle yaparsan seni bırakabileceğini düşün
çok seviyorsun çünkü
ama tüketiyorsun ikinizi

ben bile kendime çok fazla geliyorum artık.
sevgim çok öfkem çok nefretim çok hırçınlığım çok
herşeyi en yüksek dozda yaşıyorum...
çok yoruldummmmm
kendimden çok yoruldum

biliyorum :KK43:
bikere ' sevdiklerimiz hala nefes alıyorken değerini bilmek gerek ' diye vatsap durumu yapmıştım bakıp bakıp kendimi dizginliyordum ama sonra yine başa sarıyorum . keşke eşim anla beni birazcık yardımcı olsa ben bu hastalıklı boyutu atlatana kadar idare etse . gerçi aklınca ediyor sakin eskiye göre çok çok sakin iyi davranıyor ama geri kalan herşeyde aynı davrnaıyor . offfffffffffffff

Ama biliyorsun değil mi biriktirip biriktirp bir patlarsa??? Erkekler bizler gibi değil biz ayrılma kararı alsak yok evim yok yuvam yok çocuklarım diye vazgeçebiliriz ama erkekler karar verdi mi dönmesi çok zor kafasında seni bitirmesine izin verme, sonra kendim ettim kendim buldum diyeceksin. Hepimiz 1 kere geliyoruz bu hayata yazık etme eşine. Git destek al sana da yazık bu şekilde yaşanmaz canım

ben bile kendime çok fazla geliyorum artık.
sevgim çok öfkem çok nefretim çok hırçınlığım çok
herşeyi en yüksek dozda yaşıyorum...
çok yoruldummmmm
kendimden çok yoruldum
evinden içeri girdiğinde o ev senin evdeki herşey yaşıycağın her an
eşin senin sen eşinin
sizin evlenmenizde kimsenin payı yok yazılmışsınız birbirinize
doğacak çocuklarınız sizin eseriniz olacak
yaşadığın ve yaşatacağın her özel an senin sayende olacak
kimseyi düşünme o bunu yaptı şu şunu dedi diye
bırak düşmanlarını sevindirme
eşini öyle mutlu et ki düşmanların çatlasın
2 günlük dünya kimsenin ne yaptıgını dediğini düşündükçe
ömrün bitiyor çok zor değil inan bana
kimse vermiyor senin rızkını
yaşadığın hayatın sebebi belli
herkez aracı aslında
boşver konuşsunlar sen umursamadıkça
vazgeçecekler bende çok zor dönemler atlattım ama
bu kararlarla yeniden bnuldum kendimi
eşimden vazgeçmiyeceğimi farkettim
sadece sarıl eşine kimse umrunda olmasın
çünkü sen kimsenin umrunda değilsin bu hayatta....

Ama biliyorsun değil mi biriktirip biriktirp bir patlarsa??? Erkekler bizler gibi değil biz ayrılma kararı alsak yok evim yok yuvam yok çocuklarım diye vazgeçebiliriz ama erkekler karar verdi mi dönmesi çok zor kafasında seni bitirmesine izin verme, sonra kendim ettim kendim buldum diyeceksin. Hepimiz 1 kere geliyoruz bu hayata yazık etme eşine. Git destek al sana da yazık bu şekilde yaşanmaz canım

çok doğru ne güzel demişsiniz kafasında seni bitirmesine izin verme diye . ah
bunu yaparsam kendimi hiç affetmiycem.
durup durup yine onları suçlayıp siz getirdiniz beni bu hale diye isyan edesim gelsede......

evinden içeri girdiğinde o ev senin evdeki herşey yaşıycağın her an
eşin senin sen eşinin
sizin evlenmenizde kimsenin payı yok yazılmışsınız birbirinize
doğacak çocuklarınız sizin eseriniz olacak
yaşadığın ve yaşatacağın her özel an senin sayende olacak
kimseyi düşünme o bunu yaptı şu şunu dedi diye
bırak düşmanlarını sevindirme
eşini öyle mutlu et ki düşmanların çatlasın
2 günlük dünya kimsenin ne yaptıgını dediğini düşündükçe
ömrün bitiyor çok zor değil inan bana
kimse vermiyor senin rızkını
yaşadığın hayatın sebebi belli
herkez aracı aslında
boşver konuşsunlar sen umursamadıkça
vazgeçecekler bende çok zor dönemler atlattım ama
bu kararlarla yeniden bnuldum kendimi
eşimden vazgeçmiyeceğimi farkettim
sadece sarıl eşine kimse umrunda olmasın
çünkü sen kimsenin umrunda değilsin bu hayatta....
:KK60: çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız gözlerim doldu ....

haksızsın yine....
gitme mevzusuna girmiyorum bile. kaç gün yoksun addamın yanında üstelik bayram..
denize gitmesi abes değil bence..
arama konusundada sedn su içtim wc girdim nefes aldım diye her dk aradıgın için alıştırmışsın aramaya.oda müsait olmadıgını zamanın olsa arıycagını düşünüp senden beklemişytir.. her dk aramamış olsaydın oda biraz çabalardı..

haksızsın yine....
gitme mevzusuna girmiyorum bile. kaç gün yoksun addamın yanında üstelik bayram..
denize gitmesi abes değil bence..
arama konusundada sedn su içtim wc girdim nefes aldım diye her dk aradıgın için alıştırmışsın aramaya.oda müsait olmadıgını zamanın olsa arıycagını düşünüp senden beklemişytir.. her dk aramamış olsaydın oda biraz çabalardı..

evet buda olabilir tabiki .
teşkkr ederim

Geçen sene ailemle 1 hafta tatile gittim. EŞim çalışıyordu ve haftasonu için de kendi ailesini 2 gülüğüne çanakkaleye götürdü.
1 hafta içinde toplam 4 defa konuştuk konuşmadık ama inan kafam o kadar rahattı ki.
Ne trip çekip kendime tatili zehir edicem ne de onunla huzurumu bozucam.
1 hafta sonunda hiçbir şey olmamaış gibi geldim vee özlediğimiz için biribirimizi çok güzel karşıladık :)

Geçen sene ailemle 1 hafta tatile gittim. EŞim çalışıyordu ve haftasonu için de kendi ailesini 2 gülüğüne çanakkaleye götürdü.
1 hafta içinde toplam 4 defa konuştuk konuşmadık ama inan kafam o kadar rahattı ki.
Ne trip çekip kendime tatili zehir edicem ne de onunla huzurumu bozucam.
1 hafta sonunda hiçbir şey olmamaış gibi geldim vee özlediğimiz için biribirimizi çok güzel karşıladık :)

sorun sadece aramak aramamak değil ki sorun başka sorun daha içten .
bizde gayet güzel karşıladık birbirimizi ben tavır yapsamda o yumuşattı beni ve gecemiz güzel geçti ama benim içim hala aynı
sorun bambaşka .

X