Olayın iç yüzünü bilip bilmeden a ailesiyle gitmiş ama sen burnundan getirmissin bencillik bilmem ne neden sormuyorlar neden böyle düşünüyorsun diye. . hemen bilip bilmeden yorumlarya arkadasim sen niye yazilani anlamiyosun? tamam diyorum, anladik haklisin diyelim, ne degisecek? esini mi engelliycez veya o aileyi mi imha edicez? sana ne diyor millet, yapabilecegin bir sey yok ailesiyle gorusecek idare edeceksin. sen ne duymak istiyosun da surekli kendi hakliligini anlatiyosun?
Biliyorum farkındayım farkındayım malesef farkındayım ama bunun aksi davranamiyorum . bunu başarmak çok istiyorum. Ama bu akşam tavır yapmiycam o zaten gelir hiç bişey yok gibi iyi davranır yine gulus oynas çayımızı içeriz. Tabiki ben surat yapmazsam .... Asmam lazım içimde bunları . kimse değil rabbim yardım etsin içimdeki savaşa.Yapma, eşinin sabrı biter bir gün. Çok üzülürsün, o zaman geri adım atsanda fayda etmez.
Benimki 5 dk otemde. Oyle uzaklarda değil . zaten ne konuştuklarını duymadığım için yine fransız kalıyorum ...Benim esim de her gun annesiyle konusur. Cok yogun calistigi icin cogu zaman aksam konusur. Hatta torunu oldugundan beri skype aciyoruz (farkli ulkede yasiyor esimin ailesi) hep beraber ailece konusuyoruz. Bu konusma 30-40 dk yi buluyor. Kaldi ki Rusca konusuyorlar kendi aralarinda ben anlamiyorum, hic de onemsemiyorum konu benimle ilgili olsa Ingilizceye gececeklerini biliyorum cunku.
Yani konu gercekten aramasiysa, ailesine duskunluguyse esinizin bir de benim gibi anlamadiginiz bir dil olsa kafayi yersiniz sanirim.
Yemin ederim yılın yorumu .... Allah bin kere razı olsun . evet yol aldık gerçekten bundan sonrası bende bitiyor dediğiniz gibi ama ışte .... AhŞimdi eğri oturup doğru konuşalım kızlar. Evet bu kız son olayda haksız ama sen psikoloğa git şöyle böyle diyenler olmuş. Önceki durumlarda sonuna kadar haklı. Ne demek yeni evliyken zırt pırt arayıp saatlerce konuşmak. Hem de başka odada! Ben olsam bende de alerji sebebi olurdu. Burda sorun kocada, o in ce ayarı yapamamış bu kızı delirtmiş. Onun için kızın üstüne gelirken düşünün bunları. Ama tabi biraz yol aldılar. Daha da alıcaklar ve ben inanıyorum ki çok mutlu olucaklar ama bu pitipitinin yapacağı manevralara ve aklını kullanmasına bağlı
Bütün konularınızı tek tek okudum, hâlâ tuhaf biri olduğunuzu düşünüyorum. İyi akşamlar.Bende peygamber sabrıyla onun ailesiyle olan samimiyetini çekip bu noktaya geldim . eski konularimi bilseniz belki bu kadar atıp tutmazdiniz . bunun geçmişi var
ben seni haklı görüyorum. eşin kendi(eski) ailesiyle senin(yeni ailesi) arasında dengeyi kuramamış malesefki. eşin ''anacı'' bir tip şahsen benim de en nefret ettiğim tiplerden biridir. Annelerine birşey söyletmezler anneleri haksız da olsa onlara göre haklıdır hatasını göremeyecek kadar saygı duyar, toz kondurmazlar sen herzaman ikinci plandasın. Yaşamayan bilemez, ki gördüğüm kadarıyla bu sitede bu dertten yakınan çok kadın var. Madem bu aileyi kurma sorumluluğu aldıysa bunu en iyi şekilde taşımalı erkek. hatalar olmaz mı tabiki de olur ama bir erkek evlendiğinde karısını ön plana almalı annesini de sevmeli biz de annemizi severiz ama herşeyin bir sınırı olmalı. yeni evliyken saatlerce yan odada annesiyle konuşurdu diyorsun o anne de problemli. çocuğu hala yetişkin olmayabilir ama kocaman kadının yeni evli çiftleri birbirlerini daha iyi tanıyabilmeleri için yalnız bırakılması gerektiğini bilmiyor mu. hala sürüyormu bu şekilde saatlerce konuşmaları bilmiyorum ama eşin erişkinliğe ulaşamamış ve annesi oğlunu kendine çok bağlı yetiştirmiş.. eşinin yaptıkları yüzünden ailesinden neredeyse nefret eder pozisyona geldiğin için bu seni çok etkilemiş bu sorundan dolayı psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. eşin bu şekilde davranmaya devam ediyor mu biraz daha normal bir hale geldi mi şu zamanlarda? bu arada özel olmazsa kaç yaşında evlendiniz?Benimki 5 dk otemde. Oyle uzaklarda değil . zaten ne konuştuklarını duymadığım için yine fransız kalıyorum ...
Ben yine de haklı bulmadım, hassasiyet gösterip böyle ota çöpe kızılırsa haklıyken haksız duruma düşer ve adam da nasıl yol alacağını bilemez.Şimdi eğri oturup doğru konuşalım kızlar. Evet bu kız son olayda haksız ama sen psikoloğa git şöyle böyle diyenler olmuş. Önceki durumlarda sonuna kadar haklı. Ne demek yeni evliyken zırt pırt arayıp saatlerce konuşmak. Hem de başka odada! Ben olsam bende de alerji sebebi olurdu. Burda sorun kocada, o in ce ayarı yapamamış bu kızı delirtmiş. Onun için kızın üstüne gelirken düşünün bunları. Ama tabi biraz yol aldılar. Daha da alıcaklar ve ben inanıyorum ki çok mutlu olucaklar ama bu pitipitinin yapacağı manevralara ve aklını kullanmasına bağlı
sizce aramaması falan yinede mi haksızım azcık mı haklı değilim ... iff
Şımarık büyütülmemişsiniz, öz güveni eksik büyütülmüşsünüz. Bu derece kıskançlık, takıntılılık hali bundan.şımarık büyütülmüşüm
arkadasim anlamamakta israr ediyosun. tamam. bi sakin ol da.Olayın iç yüzünü bilip bilmeden a ailesiyle gitmiş ama sen burnundan getirmissin bencillik bilmem ne neden sormuyorlar neden böyle düşünüyorsun diye. . hemen bilip bilmeden yorumlar
Ben yine de haklı bulmadım, hassasiyet gösterip böyle ota çöpe kızılırsa haklıyken haksız duruma düşer ve adam da nasıl yol alacağını bilemez.
Kızılan ve istenmeyen şeylerde bir sınır olmalı ve adam da bu sınırı korumalı. Aramasına, beraber vakit geçirmesine, yan bakmasına, anneciğim demesine kızarsa adam bir gün "yettin artık ailemden önemli misin" der. Ama misal her aradığında dik dik bakmayı öfleyip püflemeyi kesip konuşma uzayınca sıkıntısını dile getirse zamanla anlayacaktır. Yahut denize gitmelerine laf etmese (ki kendisi bile yanında değil ne yapsın adam koltukta mı pineklesin bayram bayram) "karım aslında her şeye de söylenmiyormuş" algısı oluşacaktır.