Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

Olayın iç yüzünü bilip bilmeden a ailesiyle gitmiş ama sen burnundan getirmissin bencillik bilmem ne neden sormuyorlar neden böyle düşünüyorsun diye. . hemen bilip bilmeden yorumlar

Yapma, eşinin sabrı biter bir gün. Çok üzülürsün, o zaman geri adım atsanda fayda etmez.
Biliyorum farkındayım farkındayım malesef farkındayım ama bunun aksi davranamiyorum . bunu başarmak çok istiyorum. Ama bu akşam tavır yapmiycam o zaten gelir hiç bişey yok gibi iyi davranır yine gulus oynas çayımızı içeriz. Tabiki ben surat yapmazsam .... Asmam lazım içimde bunları . kimse değil rabbim yardım etsin içimdeki savaşa.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım kızlar. Evet bu kız son olayda haksız ama sen psikoloğa git şöyle böyle diyenler olmuş. Önceki durumlarda sonuna kadar haklı. Ne demek yeni evliyken zırt pırt arayıp saatlerce konuşmak. Hem de başka odada! Ben olsam bende de alerji sebebi olurdu. Burda sorun kocada, o in ce ayarı yapamamış bu kızı delirtmiş. Onun için kızın üstüne gelirken düşünün bunları. Ama tabi biraz yol aldılar. Daha da alıcaklar ve ben inanıyorum ki çok mutlu olucaklar ama bu pitipitinin yapacağı manevralara ve aklını kullanmasına bağlı

Benim esim de her gun annesiyle konusur. Cok yogun calistigi icin cogu zaman aksam konusur. Hatta torunu oldugundan beri skype aciyoruz (farkli ulkede yasiyor esimin ailesi) hep beraber ailece konusuyoruz. Bu konusma 30-40 dk yi buluyor. Kaldi ki Rusca konusuyorlar kendi aralarinda ben anlamiyorum, hic de onemsemiyorum konu benimle ilgili olsa Ingilizceye gececeklerini biliyorum cunku.

Yani konu gercekten aramasiysa, ailesine duskunluguyse esinizin bir de benim gibi anlamadiginiz bir dil olsa kafayi yersiniz sanirim.

Benimki 5 dk otemde. Oyle uzaklarda değil . zaten ne konuştuklarını duymadığım için yine fransız kalıyorum ...

Yemin ederim yılın yorumu .... Allah bin kere razı olsun . evet yol aldık gerçekten bundan sonrası bende bitiyor dediğiniz gibi ama ışte .... Ah

Benimki 5 dk otemde. Oyle uzaklarda değil . zaten ne konuştuklarını duymadığım için yine fransız kalıyorum ...
ben seni haklı görüyorum. eşin kendi(eski) ailesiyle senin(yeni ailesi) arasında dengeyi kuramamış malesefki. eşin ''anacı'' bir tip şahsen benim de en nefret ettiğim tiplerden biridir. Annelerine birşey söyletmezler anneleri haksız da olsa onlara göre haklıdır hatasını göremeyecek kadar saygı duyar, toz kondurmazlar sen herzaman ikinci plandasın. Yaşamayan bilemez, ki gördüğüm kadarıyla bu sitede bu dertten yakınan çok kadın var. Madem bu aileyi kurma sorumluluğu aldıysa bunu en iyi şekilde taşımalı erkek. hatalar olmaz mı tabiki de olur ama bir erkek evlendiğinde karısını ön plana almalı annesini de sevmeli biz de annemizi severiz ama herşeyin bir sınırı olmalı. yeni evliyken saatlerce yan odada annesiyle konuşurdu diyorsun o anne de problemli. çocuğu hala yetişkin olmayabilir ama kocaman kadının yeni evli çiftleri birbirlerini daha iyi tanıyabilmeleri için yalnız bırakılması gerektiğini bilmiyor mu. hala sürüyormu bu şekilde saatlerce konuşmaları bilmiyorum ama eşin erişkinliğe ulaşamamış ve annesi oğlunu kendine çok bağlı yetiştirmiş.. eşinin yaptıkları yüzünden ailesinden neredeyse nefret eder pozisyona geldiğin için bu seni çok etkilemiş bu sorundan dolayı psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. eşin bu şekilde davranmaya devam ediyor mu biraz daha normal bir hale geldi mi şu zamanlarda? bu arada özel olmazsa kaç yaşında evlendiniz?

bence ikisindede haklisin
deniz konusunda tamam tolere edilebilir ama nasil aramaz bir erkek esini ya bende olsam burnundan getirirdim

Ben yine de haklı bulmadım, hassasiyet gösterip böyle ota çöpe kızılırsa haklıyken haksız duruma düşer ve adam da nasıl yol alacağını bilemez.
Kızılan ve istenmeyen şeylerde bir sınır olmalı ve adam da bu sınırı korumalı. Aramasına, beraber vakit geçirmesine, yan bakmasına, anneciğim demesine kızarsa adam bir gün "yettin artık ailemden önemli misin" der. Ama misal her aradığında dik dik bakmayı öfleyip püflemeyi kesip konuşma uzayınca sıkıntısını dile getirse zamanla anlayacaktır. Yahut denize gitmelerine laf etmese (ki kendisi bile yanında değil ne yapsın adam koltukta mı pineklesin bayram bayram) "karım aslında her şeye de söylenmiyormuş" algısı oluşacaktır.

Bir insan eften puften seyleri buyutuyorsa, oncesinde kendince yenilmez yutulmaz seyler yasadigindandir diye düşünüyorum. Onceki konulara vakif degilim btw.

sahsı fıkrım ;
esınız aılesıne karsı onyargılı ( gecmıs konuları okumadıgımdan aradakı problemlerı bılmıyorum bu sebepten on yargı dıyorum ) annesınden babasından aramaz. Ben olsam aramazdım .
adamcagızı bayram gunu bırakıp gıtmıssınız o da haklı olarak hazır sız yokken aılesıne zaman ayırmıs
kadın mılletı degıl mıyız arkadaslarınla gıtme aılenle gıtme onla gıtme bunla gıtme dıye dıye adamları fıno kopegıne cevırmeye calısıyoruz ama onlar bızı bı yere gondermese ya da ısteksız gonderse bı ton laf ederız.
evet aramamasına bahane bulup kızıp kavga cıkartabılırsınız ama once bı aynayla yuzlesın derım ben .
sahsen esınızde pek bı kusur goremedım .

Olayın iç yüzünü bilip bilmeden a ailesiyle gitmiş ama sen burnundan getirmissin bencillik bilmem ne neden sormuyorlar neden böyle düşünüyorsun diye. . hemen bilip bilmeden yorumlar
arkadasim anlamamakta israr ediyosun. tamam. bi sakin ol da.
ben esimin annesini sevmesinden degil, anacılığı yuzunden bosandim, yani bi sebep de buydu, anliyorum yani her seyin batmasini. bunda sorun yok. kimin sana me dedigiyle ilgilenmiyorum, sen de kapat ve soruna odaklan.
sen yardim istemissin, esime nasil davranayim diye, sana diyoruz ki 'bu sekilde davranma, uzatma'
cevabin 'ama bu noktaya kolay gelmedim, ama ben hakliyim bu tepkilerimde, ama ben soyle boyle ama ama ama' ne bu yani?
istedigin kadar haklilikla ver o tepkileri, sonuc hep bu olacak. Allah korusun belki daha kotu olacak. davranislarinin altinda yatan sebepler su an cozum degil, gecmisi degistiremezsin. ne ayrilik asamasindan gectin, neler cektin, biraz da sen sabirli ol, her seferinde kavgasini vermek zorunda degilsin. kendini uzuyosun ya en basta, saka gibi. esin annesinden ailesinden kopacak degil, iletisim de az cok bu sekilde olacak, degismeyecegi belli. adami orda annesi yaglar ballar, sen de burda cildirip bogarsan, daha cok kacar anasina. akilli ol, huzur ver kocana; evliliginin selameti icin. bu yazdiklarimi da bidaha oku, cevap vermek icin degil tabi.
madem bosanmayacaksin, bu evlilik sursun istiyorsun, onca sey de yasanmis, bi de sen degis bakalim(zor gelse de, hakli oldugunu dusunsen de)

Aynı şeyleri düşünüyoruz koalina'cım, son iki konudur pitipitiyi uyarıyorum abartıyosun, umursama biraz, adamı kendinden iyice uzaklaştırma diyorum. Onu haklı bulduğum yerse; yeni evlendikleri sıralar yaşadığı şeylerden sonra yaşadığı patlamalar. Geç saatlerde, evin başka odasında yapılan uzuuuun telefon görüşmeleri beni de dellendirirdi. Ama dediğim gibi o eve gidiş gelişten sonra bu kızın aklını kullanmayı öğrenip bu tür tartışmalara girmemesi lazımdı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…