Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

lütfen bu işi çocuk olmadan hallet, çocuk evlilik için başka bir dinamik çünkü, yeni bir alışma süreci

lütfen bu işi çocuk olmadan hallet, çocuk evlilik için başka bir dinamik çünkü, yeni bir alışma süreci

bende böyle düşünüyorum çocuk olmadan eşimin sabrı bitmeden sevgimiz tükenmeden .. daha fazla kırıp dökülmeden çözmeliyim.
onsuzluğu şuan göze alamıyorum atar yapıp duruyorum yok yere boşan falan diye ama bi gun ehh tamam lan dese
o yüzden kendine gel kendine gel kendine gel diyip duruyorum kendime ..
sadece biraz sabır ve sakinlik lazım bana ....

birinizle gerçekten tanışalım ya bana her dakka vatsaptan yazsın yapma etme diye sinirlenince ona yazayım o beni sakinleştirsin kocama patlamıyım hadi nlur biriniz gönüllü olun hahha

haklısınız yani son cümlelerinizde
teşekkür ederiimmm

ÖNCEKİ konularınız nedir bilmiyorum ama yersiz bir tavır alıyorsunuz bu şekilde yapmayın allah korusun sizden zamanla soğuyabilir ...sizin gönlünüzü yukarıda ki anlatımınızda almış ya bu şekilde devamlı tavır alırsanız o size zamanla o gönül alıcı haraketi bile almaz artık ondan da yakınır olursunuz.Aramaması belkide sizin gene söyleneceğinizi düşünerekten olmuş olabilir.oyuzden aramamıştır.

ben eşinizin yerinde olsam psikolojik baskı görüyorum der açarım boşanma davasını.
bu ne yahu???
pes....

bi çok şeyin birikimi bu yersiz tavırlarım ama aramama konusunda haklı olabilirsiniz teşkkr ederşim

bende ana kuzusu diye açayım o vakit he ?

bakın
olay koyunla kuzuyla alakalı değil.
tavırlarınız cidden normalden çok uzak bunu kabullenmeniz gerek.
bu adamın sizden önce bir hayatı annesi babası olduğunu, tüm varlığıyla size kul olmak için yaratılmadığını bilmeniz ve kabullenmeniz gerek.
insanların kimisi az kimisi çok sabırlıdıra ama çok sabırlı insanın bile sabrı tükenir.
evliliğinizi mahvetmek istiyorsanız siz bilirsiniz ama eşinizin sabrının tükeneceğini unutmayın.

Anneciliginden dolayı yani oda bi etkense bosanmanizda b3ni daha iyi anlarsınız . tamam haklisiniz tepkilerim abartılı çok belkide hastalıklı . bende kendimden zaten bu yüzden şikayetçiyim .
o zaman bir de kendini degistirmeye calis bakalim, bu baskasini degistirmeye cabalamaktan daha kolaydir hic degilse.. burdan aldigin akillari uygulamayi dene. hakliligin ise yaramiyo iste goruyosun.

o zaman bir de kendini degistirmeye calis bakalim, bu baskasini degistirmeye cabalamaktan daha kolaydir hic degilse.. burdan aldigin akillari uygulamayi dene. hakliligin ise yaramiyo iste goruyosun.

yaramıyor evet malesef
işte sorunda bu değiştiremiyorumki kendimi
başkasını değiştirmeyi geçtim kendimi değiştiremyiroum önce
bende sakin umursamayan eşini boğmayan biri olmak çok isterdim

tavırlarımı artık bende kontrol edemiyorum adamı içten içe tükettiğimin farkındayım .
bana kul olsun istemiyorum ki
normal bi evlilik istiyorum günde 50 bin kere anasını arayan saaaaaaaaatlerce dedikodu yapmayan bi koca ben evden adımımı attığım an anasına koşan biz kavga etsek anasına annlatmayan bi koca.
bunun dışında illakide arıycak hal hatır sorcak günde 1 kere bile aramasına razıyım artık okadar .....
ama sabah öğle akşam ikindi aralarda aramak nedir ya .
beni delirttiler artık ana oğul ben çekileyim siz daah rahat takılın diyesim geliyor !
anlamıyor musunuz onlar abarttıkça benim tavırlarım abartılaşıyorrrr

rahatsizligini anliyorum da, sen de cok ketum, aile sirrini disari vermeyen biri degilsin. ikinizde de lackalasmis bir seyler var. sen de gecenki kavgada babasina "gel oglunu al" dedin, demek cok farkiniz yok.

anlıyorum gerçekten ancak nereye kadar böyle olacak?
ne yaparsanız yapın eşiniz değişmeyecek çünkü insanlar nadiren ve çok az değişirler. hal böyleyken sadece yorulduğunuzla kalacaksınız ve yıprandığınıza da değmeyecek.
bilindik bir tabir "ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz"
bu adam flörtte de böyleydi, nişanlılıkta da böyleydi muhtemelen ama o dönemlerde işte "aşkın büyüsü" her şeyi göze alabilirim fikrini oluşturuyor insanda ama işin aslı öyle değil.

naçizane fikrim kendi haline bırakın bu mücadelenin sonu yok çümkü eşinizin sizin istediğiniz gibi olabilmesi için yeniden doğması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…