- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
sorun benim içimde artık bunu kabul ediyorum....
çıkamıyorum işin içinden.
aşamıyorum içimi
yenimiyorum kendimi
atın beni denizlereeee
sizce aramaması falan yinede mi haksızım azcık mı haklı değilim ... iff
heralde sen dönene kadar damızlık hindi gibi evi beklemesini istiyo olamazsın, yok canım olamazsın o kadar da değildir
Pitipiti çok sevimlisin.
Kendini de biliyorsun artık.
Üzgünüm ama hiç haklılık payı bulamadım.
Bundan önceki konularında haklı olduğun çok nokta vardı ama sanırım dolmuşsun ve içinden sürekli kavga etmek geliyor.
Enerjini bir yerlere boşaltmalısın.
ya hayır öyle değil .
bilmiyorum ben artık kendimden nefret etmeye başladım(
neden böyle yapıyorum bilmiyorum
dilerim ki eşimin sabrı bitmeden ben düzelebilirim
Öyle değil de ne, soruya cevap yok
arkadaşları ile çıkmış olsa gene sorun olacak miydi
sıkıştırma beni .
yine aramasa yine tavır yapardım aama anne lafı geçmediği için bukadar sinir olmazdım heralde denize gitmesine .
evet aptalca biliyorum tamam kabul
ama napıyım nefret ettirdi kendi kendine beni
kız zilli bana bak ben erkek annesiyim
o kadını seveceksın baska yolu yok :)
yürümüyosa ayrılırsınız bir ömür böyle geçer mi, yarın çocuk olsa sen iyice abartacaksın gibime geliyo, esin illa ki çocuğu götürmek isticek ailesine sen sık gitmek istemiceksin gidemese uzun uzun telefonda anlatacak çocuğu falan
düşünüyo musun bunları hiç, önündeki 5 10 yılı hayal edebiliyo musun önünü görebiliyo musun
Ailesiyle isterse fizana gitsin. .
Bu kadar kıskançlık niye. .
ayrılmak istemiyorum kendimi yenmek istiyorum içimdeki bu deli beni yenersem ayrılmamıza gerek kalmaz ki :/
eski konularımda sebebi açık ve net .
bilen biliyor annesiyle abartarak beni delirtmeye çalışan ve başaran sevgili kocam sebebi
bundan önceki konularımda haklı olduğum için artık içimde birike birike delirdim sonunda sanırım ki
ve bundan sonra hep haksız olcam gibime geliyor yandım ben
o zaman artık çocukluğu bırak hata bende diyosan gereğini yap, sanırım çalışmıyorsun öncelikle çalışmaya başla, böylece dikkatin eşinden başka bir yere kayar, sonrada terapi gör
inan 7 kat el olduğum halde ben daraldım siz yüz göz oldunuz aileler yüz göz oldu
sen adamın üstüne düştükçe adam abartıyo, o zaman ilgilenecek başka şeyler bul hatta gizemli ol biraz bir gün olmazsa diğer gün illa ki napıyo yahu bu kadın diyip o seni merak edecek, sevgisine güveniyosan emin ol böyle olacak başka ihtimal yok
Bence hiç zaman kaybetmeden eşinle bir evlilik terapistinden yardım alın.
Son noktaya gelmeden düzeltilecek noktaları hallederseniz, boş yere üzülmezsiniz karşılıklı.
Eve gidince de adama saldırma bak.