Olayın iç yüzünü bilip bilmeden a ailesiyle gitmiş ama sen burnundan getirmissin bencillik bilmem ne neden sormuyorlar neden böyle düşünüyorsun diye. . hemen bilip bilmeden yorumlar
arkadasim anlamamakta israr ediyosun. tamam. bi sakin ol da.
ben esimin annesini sevmesinden degil, anacılığı yuzunden bosandim, yani bi sebep de buydu, anliyorum yani her seyin batmasini. bunda sorun yok. kimin sana me dedigiyle ilgilenmiyorum, sen de kapat ve soruna odaklan.
sen yardim istemissin, esime nasil davranayim diye, sana diyoruz ki 'bu sekilde davranma, uzatma'
cevabin 'ama bu noktaya kolay gelmedim, ama ben hakliyim bu tepkilerimde, ama ben soyle boyle ama ama ama' ne bu yani?
istedigin kadar haklilikla ver o tepkileri, sonuc hep bu olacak. Allah korusun belki daha kotu olacak. davranislarinin altinda yatan sebepler su an cozum degil, gecmisi degistiremezsin. ne ayrilik asamasindan gectin, neler cektin, biraz da sen sabirli ol, her seferinde kavgasini vermek zorunda degilsin. kendini uzuyosun ya en basta, saka gibi. esin annesinden ailesinden kopacak degil, iletisim de az cok bu sekilde olacak, degismeyecegi belli. adami orda annesi yaglar ballar, sen de burda cildirip bogarsan, daha cok kacar anasina. akilli ol, huzur ver kocana; evliliginin selameti icin. bu yazdiklarimi da bidaha oku, cevap vermek icin degil tabi.
madem bosanmayacaksin, bu evlilik sursun istiyorsun, onca sey de yasanmis, bi de sen degis bakalim(zor gelse de, hakli oldugunu dusunsen de)