Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

anlıyorum gerçekten ancak nereye kadar böyle olacak?
ne yaparsanız yapın eşiniz değişmeyecek çünkü insanlar nadiren ve çok az değişirler. hal böyleyken sadece yorulduğunuzla kalacaksınız ve yıprandığınıza da değmeyecek.
bilindik bir tabir "ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz"
bu adam flörtte de böyleydi, nişanlılıkta da böyleydi muhtemelen ama o dönemlerde işte "aşkın büyüsü" her şeyi göze alabilirim fikrini oluşturuyor insanda ama işin aslı öyle değil.

naçizane fikrim kendi haline bırakın bu mücadelenin sonu yok çümkü eşinizin sizin istediğiniz gibi olabilmesi için yeniden doğması gerek.

çok haklısınız :KK43:
zaten ben bi kendimi çeksem bukadar boğmasam zamanla geçicektir bunlar sanırım adamın kendine gelmesi için fırsat vermiyorum ki
zaten öyle kendi kendime boş yere yorulup duruyorum herşey herkes bildiği gibi devam ediyor ....

haklısınız yani son cümlelerinizde
teşekkür ederiimmm
rica ederim ama özellikle son cümlelerinizde haklısınız derken hala eşinizi boğduğunuzu farketmiyorsunuz önemli olan bana hak vermeniz değil elbette daha ılımlı olabilirsiniz mesela ben size evlilik terapisi yada kişisel olan terapilerden tavsiye ederim hayatınızı hem eşinize hemde kendinize zehir etmeyin.

rica ederim ama özellikle son cümlelerinizde haklısınız derken hala eşinizi boğduğunuzu farketmiyorsunuz önemli olan bana hak vermeniz değil elbette daha ılımlı olabilirsiniz mesela ben size evlilik terapisi yada kişisel olan terapilerden tavsiye ederim hayatınızı hem eşinize hemde kendinize zehir etmeyin.

gitmem lazım biliyorum
yoksa kendime bile zarar vricem bu gidişle

çok haklısınız :KK43:
zaten ben bi kendimi çeksem bukadar boğmasam zamanla geçicektir bunlar sanırım adamın kendine gelmesi için fırsat vermiyorum ki
zaten öyle kendi kendime boş yere yorulup duruyorum herşey herkes bildiği gibi devam ediyor ....

eh yapılacak şey belli o halde. ben olsam bugünden tezi yok bu tavırları yapmamaya başlardım.
bunu yaparken kendinizle mücadele etmeyin çünkü direnirsiniz muhtemelen.
her seferinde bir yanınızı törpüleyin ve "bunu yapmamalıyım, bunu yapmamalıyım" diye düşünmeyin (hırslanırsınız).
sadece düşünmeyin, kurgulamayın, laf hazırlamayın, plan program yapmayın, salın.

el işleri, hobiler vs bu konuda oldukça yardımcı olur size.
kolay gelsin.

eh yapılacak şey belli o halde. ben olsam bugünden tezi yok bu tavırları yapmamaya başlardım.
bunu yaparken kendinizle mücadele etmeyin çünkü direnirsiniz muhtemelen.
her seferinde bir yanınızı törpüleyin ve "bunu yapmamalıyım, bunu yapmamalıyım" diye düşünmeyin (hırslanırsınız).
sadece düşünmeyin, kurgulamayın, laf hazırlamayın, plan program yapmayın, salın.

el işleri, hobiler vs bu konuda oldukça yardımcı olur size.
kolay gelsin.

çok teşekkür ederim
çalışıyorum çalıştığım halde her saniyem eşimi düşünmek :S
ama dediğiniz gibi ben çok kuruyorum kafamda akşam şunu diycem bunu diycem
laf sokuyorum sürekli adama knü büyün gün ne desem diye düşünüyorum
a dese bi laf sokuyorum ...
kendimle savaşım var resmen bi yanım yapma diyor bi yanım hala aynı devam ...
dilerimki iiyi olan kazanır

çok teşekkür ederim
çalışıyorum çalıştığım halde her saniyem eşimi düşünmek :S
ama dediğiniz gibi ben çok kuruyorum kafamda akşam şunu diycem bunu diycem
laf sokuyorum sürekli adama knü büyün gün ne desem diye düşünüyorum
a dese bi laf sokuyorum ...
kendimle savaşım var resmen bi yanım yapma diyor bi yanım hala aynı devam ...
dilerimki iiyi olan kazanır

şu fikri değiştrin önce.
hiçbir ilişki, savaş, yarış ve mücadele değil.
o içinizdeki hırsı kaldırıp atın (laf sokma sebebiniz o çünkü)
bunu yapmak için de terapi, hobi vs ne gerekiyorsa yapın.

bağımlı bir kişiliğiniz var sanırım. bunu düzeltmek lazım.
iyi günler dilerim.

şu fikri değiştrin önce.
hiçbir ilişki, savaş, yarış ve mücadele değil.
o içinizdeki hırsı kaldırıp atın (laf sokma sebebiniz o çünkü)
bunu yapmak için de terapi, hobi vs ne gerekiyorsa yapın.

bağımlı bir kişiliğiniz var sanırım. bunu düzeltmek lazım.
iyi günler dilerim.

yok ben içideki iyi ve kötü için kasteddim bunu
içimde böyle yapma ve yap diyen iki farklı karakter var sanki ya iyi olan kazansın dedim yani yapma diye beni sakinleştirmeye çalışan kazanır inşallah :)
evet sanırım buda var bağımlılık ....

Eski konularinizi da okumustum sanirim ama net hatrlamiyorum.Evi vs terketmistiniz sonra esinizin israrlari uzerine geri donmustunuz ssnirim...Aranizda gecen konusmalardan anladigim kadariyla esiniz gayet ilimli konusmus alttan almis...bu tavirlariniz karsisinda bagirip cagirabilirdi de...Annesiyle sorununuz var anliyorum ama esinizi de bu kadar skmayin...ben de daraldim okurken...Birbirinize karsi anlayisli olmalisiniz esinizin konusmalarina bakilirsa elinden geleni yapmaya calisiyor gibi :) lutfen bu kadar takilmayin hayati ikinize de zindan etmeyin...

Eski konularinizi da okumustum sanirim ama net hatrlamiyorum.Evi vs terketmistiniz sonra esinizin israrlari uzerine geri donmustunuz ssnirim...Aranizda gecen konusmalardan anladigim kadariyla esiniz gayet ilimli konusmus alttan almis...bu tavirlariniz karsisinda bagirip cagirabilirdi de...Annesiyle sorununuz var anliyorum ama esinizi de bu kadar skmayin...ben de daraldim okurken...Birbirinize karsi anlayisli olmalisiniz esinizin konusmalarina bakilirsa elinden geleni yapmaya calisiyor gibi :) lutfen bu kadar takilmayin hayati ikinize de zindan etmeyin...

evet öyle dün akşam hiç konuyu açmadı bende açmadım halbuki ağır bi mesaj atmıştım yinede iyi davrandı ...
galiba ben şımarıklık arıyorum sorun arıyorum ..
neden böyle yapıyorum bilmiyorum
halbuki herşey yolunda gidiyor ben bi çılgınlık yapmasam ! ...

evet öyle dün akşam hiç konuyu açmadı bende açmadım halbuki ağır bi mesaj atmıştım yinede iyi davrandı ...
galiba ben şımarıklık arıyorum sorun arıyorum ..
neden böyle yapıyorum bilmiyorum
halbuki herşey yolunda gidiyor ben bi çılgınlık yapmasam ! ...
Daha once yasanilanlardan dolayi her ne kadar o gunler geride kaldi desek de aklimiza geliyor ve onun hincini aliyoruz sanirim...Benim de oyle yaptigim oluyordu ordan biliyorum...fakat hayatimizi duzene sokmak icin artik karsidaki insanin da cabalarina kulak verip duzelmemiz ve gecmisi geride birakmamiz gerekiyor.yoksa hicbir zaman huzuru yakalayamayiz...En azindan karsimizdaki sevdigimiz insan icin, onun cabalari icin bunu yapmaliyiz.Bence kendinize engel olabilirsiniz biraz irade...Birseyleri takmamaya basladikca ve hayati akisina biraktikca huzurlu olup kus gibi hafiflersiniz...siz zaten 1 kere evi terketme cesaretinde bulundunuz bunu yapabildiginizi gordunuz...isler kotuye giderse ve eski haline donerse verdiginiz son sansi da alirsiniz elinden olur biter...Fakat siz boyle yaparsaniz duzelme sansi cok az.. tek tarafli olmuyor maalesef...tek basiniza bu takintilardan kurtulamiyorsaniz bir uzmana gorunun en azindan...

Daha once yasanilanlardan dolayi her ne kadar o gunler geride kaldi desek de aklimiza geliyor ve onun hincini aliyoruz sanirim...Benim de oyle yaptigim oluyordu ordan biliyorum...fakat hayatimizi duzene sokmak icin artik karsidaki insanin da cabalarina kulak verip duzelmemiz ve gecmisi geride birakmamiz gerekiyor.yoksa hicbir zaman huzuru yakalayamayiz...En azindan karsimizdaki sevdigimiz insan icin, onun cabalari icin bunu yapmaliyiz.Bence kendinize engel olabilirsiniz biraz irade...Birseyleri takmamaya basladikca ve hayati akisina biraktikca huzurlu olup kus gibi hafiflersiniz...siz zaten 1 kere evi terketme cesaretinde bulundunuz bunu yapabildiginizi gordunuz...isler kotuye giderse ve eski haline donerse verdiginiz son sansi da alirsiniz elinden olur biter...Fakat siz boyle yaparsaniz duzelme sansi cok az.. tek tarafli olmuyor maalesef...tek basiniza bu takintilardan kurtulamiyorsaniz bir uzmana gorunun en azindan...

tum bunların farkındayım aslında ama yapamıyorum işte aslında burda kimsenin yapabilcek bişeyi yok doğru ..
benim bi uzmandan yardım almam gerek.
dediklerinize birebir katılıyorum .
çnkü eşimde çok ilerleme var.
eskiden kavga etsek küserdi 3-5 ggün konuşmazdı şimdi küslük nedir bilmem asla küsmüyor hemen gelir konuşur
kavga etmemeye çalışıyor ben üzerine gitsemde
baya ılımlaştı ama ben iyice ilerlettim içimdeki hastalık boyutunu ...
bundan kurtulduğum an güzel günler beni bekliyor

Haksızsın bal gibi!!Kendıne gelınce gezıyorsun da eşin nedne gezemıyor adamı köle mı aldın eve hep senınlemı yasayacak ,senın dısındada aılesı var bu adamın bayram tatılı adı ustunde tatıl gıtmıssın senın sorunun bu kadar düşünüyordun ozaman gitmeseydın kocanı da yalnız bırakmasaydın valla hıc anlamıyorum bu zıhnıyetlerınızı

Allah aşkına bu ne yaaa. Ne için gitmiş olursanız olun ister gezmeye ister kız istemeye eşinizi bayramda bırakmış mısınız evet bırakmışsınız. O da kendi ailesiyle plan yapmış sıkılmasın diye ne var bunda yahuu ne demek gitme istemiyorum. Denize gidince ne oluyor yani hem hani işi vardı da seninle gelememişti nasıl tatilde olup denize gidiyor ayrıca siz ailenizle şehir dışına kız istemeye gittiyseniz ister dönersiniz aynı gün ya da ertesi gün orada 3-4 gün hem de bayram zamanı neden kalıyorsunuz ben onu anlamadım şehir dışı nerede kaldınız? Olay ne için gittiğiniz değil siz ailenizle vakit geçiriyorsanız o da geçirir bravo iyice soğutun eşinizi kendinizden bu ne özgüvensizlik..

Allah aşkına bu ne yaaa. Ne için gitmiş olursanız olun ister gezmeye ister kız istemeye eşinizi bayramda bırakmış mısınız evet bırakmışsınız. O da kendi ailesiyle plan yapmış sıkılmasın diye ne var bunda yahuu ne demek gitme istemiyorum. Denize gidince ne oluyor yani hem hani işi vardı da seninle gelememişti nasıl tatilde olup denize gidiyor ayrıca siz ailenizle şehir dışına kız istemeye gittiyseniz ister dönersiniz aynı gün ya da ertesi gün orada 3-4 gün hem de bayram zamanı neden kalıyorsunuz ben onu anlamadım şehir dışı nerede kaldınız? Olay ne için gittiğiniz değil siz ailenizle vakit geçiriyorsanız o da geçirir bravo iyice soğutun eşinizi kendinizden bu ne özgüvensizlik..

ben iki saatir burda ne konuşuyorum siz ne diyorsunuz yaaaa

tum bunların farkındayım aslında ama yapamıyorum işte aslında burda kimsenin yapabilcek bişeyi yok doğru ..
benim bi uzmandan yardım almam gerek.
dediklerinize birebir katılıyorum .
çnkü eşimde çok ilerleme var.
eskiden kavga etsek küserdi 3-5 ggün konuşmazdı şimdi küslük nedir bilmem asla küsmüyor hemen gelir konuşur
kavga etmemeye çalışıyor ben üzerine gitsemde
baya ılımlaştı ama ben iyice ilerlettim içimdeki hastalık boyutunu ...
bundan kurtulduğum an güzel günler beni bekliyor
En dogrusu geleceginiz icin oturup esinizle de konusun sakin kafayla ve bir uzmandan yardim alin :) yazik ona da bi yere kadar cabalar ama son4a "eeee ben yapacagimi yaptim daha fazla kaldiramayagim" diyip elinizden kayiip gidrbilir pitipiti...umarim hersey gonlunuzce olur...

En dogrusu geleceginiz icin oturup esinizle de konusun sakin kafayla ve bir uzmandan yardim alin :) yazik ona da bi yere kadar cabalar ama son4a "eeee ben yapacagimi yaptim daha fazla kaldiramayagim" diyip elinizden kayiip gidrbilir pitipiti...umarim hersey gonlunuzce olur...

evet almamız en baştada belki benim almam gerekiyor
oda alsa iyi olur kurduğu ailenin farkında değil bukadar anne anne biyere kadar .
bakalım nolcak sabretmeyi deniycem herzaman diyorum ama yapamıyorum
ilk işim bi uzmandan yardım

eğer sen yazdığın tüm konularda tek taraflı ve abartılı bir şekilde kendini ifade etmiyorsan benim de ismim dygnyn değil.eşin annesinin halini hatrını sormak için arasa ooo saatlerce konuşuyorlar diye yansıtıyorsundur kesin.problem sende eşinde ya da ailesinde değil.beni istedğin kadar kible,cezam her bittiğinde gelip nasıl bir ruh hastası olduğunu sana hatırlatacağım!!

eğer sen yazdığın tüm konularda tek taraflı ve abartılı bir şekilde kendini ifade etmiyorsan benim de ismim dygnyn değil.eşin annesinin halini hatrını sormak için arasa ooo saatlerce konuşuyorlar diye yansıtıyorsundur kesin.problem sende eşinde ya da ailesinde değil.beni istedğin kadar kible,cezam her bittiğinde gelip nasıl bir ruh hastası olduğunu sana hatırlatacağım!!

aa manyak :KK70: ne kibliycem be dengesiz
kal burda yaz istediğini güler geçerim ha bu arada göz ardı et diye bi seçenek var cınımmmm
istediğin kadar afkur şimdi :KK70:

hadi tatlım git kocisişinin tasmasını sağlamlaştır bana laf yetiştireceğine.ama aklı selim olmaya karar verirsen bi iki psikolog ismi veririm işine yarayacak.uslu bir kız ol,ok?

haksızsın pitipiti ... adamı az rahat bırak canım sende ... senden başka kimse si olmasın istiyorsun ama olmaz ... o adam senin eşin kölen değil ki ... oraya gitme bunu yapma ailenle görüşme ... ailesi seni istemiyor demiştin neden ona buna rica edip arasın ki ... adamı kendinden uzaklaştıracaksın yapma

X