Adıma hakaret davası açılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen,kötü bir şekilde tecrübe ettim bunu.

Ben hakaret göremiyorum rezalet demek hakaret olarak geçmiyormuş zaten ama bashekime de güvenemedim çünkü beni aradıklarında herhangi bi yaptırım yapacaklarını vs söylemediler
AdChoices
ADVERTISING​
Metres yazmak bile hakaret degil, kelimenin sözlük anlamının içeriği önemli.

Bu davadan hiç bir şey çıkmaz.

Kullanılan kelimenin sözlük anlamı hakaret anlatmalı ki hakaret olsun.
Sizin dava da bişey çıkmaz.

Sizin söylediğinizin aksine doktor 38 . Haftada bir sorun olduğunu fark edip doğuma almış sizi. Yani sizi başından atmamış. Doğumdan sonra bebek küveze alınıp tedavi edilmiş.

Bence doğum sonrası hastane süreci vs sizi yıpratmış. Bir anda sinirinizi doktordan ya da hastaneden çıkarmak istemişsiniz.

Haklı olduğunuzu düşündüğünüz bir durumda doğru yolu izleyerek hakkınızı arayabilirsiniz. Bu şekilde haksız duruma düşersiniz. Ki olayda doktorun ihmali vs var mı belli değilken tutumunuz sert olmuş.

Nasıl rezalet bı doktor ki gelişimin durduğunu fark etmemiş dedim
yani savci bunu hakaret sayıp uzlaştırma yazabilir. eğer ki Dr avukat tuttuysa ve savci takipsizlik kararı verirse muhtemelen avukat karara itiraz eder ve bir üst mahkemeye taşır dosyayı. ayrica dava açılır ve kaybederseniz uzlastirici ücreti de size yansıtılıyor diye biliyorum. ben işin uzlaştırma kararı tarafındayım. mahkeme olursa sonucunu tam olarak bilemiyorum.

Burda herkes rezalet kelimesine takılmış ancak konu sahibi yorumunda doktoru işini yanlış yapmakla suçlamış. Eğer doktor ihmali ya da suçu yoksa konu sahibi iftira atmış durumuna düşebilir mi? Konu sahibi haksız dahi olsa ancak şikayet etseydi hastane prosedüre göre bir yol izlerdi. Ancak sosyal medyada tabiri caizse herkesin içinde doktor suçlanmış. Doktor gerçekten suçluysa tamam ama doktorun hatası yoksa hem iftiraya uğramış hem de itibarı zedelenmiş oluyor. Hukuki olarak buna istinaden dava açabilir mi?

Ekstra bir yazı yoksa bunlar hakaret değil eleştiri ,takipsizlik gelir bence.O yorum bölümü neden var hep ovulecek değiller.Bu arada wp yazismasini gece 2 den önce silmediyseniz bilir kişi size o yazılanları çıkartır

Ben anlamadım valla doktorun ismini verdiğim için itibari zedelendiği için hakkı varmış öyle dediler ama bunun isminin söylemeden nasıl yorum yapacağız bilmiyorum sonuçta orda bitane doktor yok kaç tane doğum doktoru vardi mecbur isim verecegim yani. Whatsap yedekleme yokmuş sanırım bende çünkü ben telefon değiştirince gitti hepsi

İsminin ve soyisminin baş harflerini yazıyorlar genelde.Yedekleme olsa hattan değil telefondan bakıyorlar

Yaa anlatır mısınız ne demiştiniz sonuç ne oldu özel değilse
Benimki cook uzun bir konu, eşimin eski eşiyle olmuştu. Ama süreç uzun sürüyor onu söyleyeyim, uzlaştırmacinin araması falan zaman alır. Benim ilk şikayet 2021 kasım ayında olmuştu, bugün karar cıktı

Yazdıklarınızın hepsi bunlardan ibaretse bir şey olmaz merak etmeyin. Ortada hakaret namına bir durum yok. Beddua etmek zaten hakarete girmiyor. Doktorlara yorum ve puanlama yapabilmegibi bir hakkımız zaten var; yani bnm adımi geçirmişsin demesi fln saçma geldi açıkçası. Bu arada whatsupp yazışmalarınız olsa (silinmemiş olsa) ne olacak ki? Orasını anlamadım. Yazışmalarda delil niteliğinde kullanabileceğiniz bir şey yok ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…