- 24 Haziran 2019
- 142
- 18
- 27
-
- Konu Sahibi busraergun
Uzlaşıcı ne kadar sürede döner ki daha arayan da yokHenüz dava açılmamıştır o yüzden adınıza açılmış dava görünmez, ilk önce uzlaşıya gidilecek uzlaşı da anlaşamazsanız dava yoluna giderler.
Tamam zaten bana vermedi kan sulandırıcı sadece whatsapta konuşurken verdim dedi ama öyle bı ilaç verilmedi e nabızda da yok zatenKan sulandırıcı verdiyse recetelerinde çıkar , verip vermedigi orada kanitlidir. Artık her şey enabizda.
bunu da yanlis biliyorsunuz .hic bir usg raporu size hafta konusunda ,gelisimi konusunda net bilgi vermezAma hakaret etmemiş ki abla. Rezalet demiş. Olumsuz eleştiriye girmez mi bu? Bebeğin doğuma girerkenki haftasıyla doğum raporundaki haftası da farklıymış. Ben konu sahibinin ceza alacağını sanmıyorum o sebeple.
Doktor, hastane yorumlarında olay böyle yürümüyor sitede çok denk geldiğimiz için az çok şahit oluyorum, ticari itibarın ve meslek itibarının zedelenmesinden giriyorlar konuya.Ama hakaret etmemiş ki abla. Rezalet demiş. Olumsuz eleştiriye girmez mi bu? Bebeğin doğuma girerkenki haftasıyla doğum raporundaki haftası da farklıymış. Ben konu sahibinin ceza alacağını sanmıyorum o sebeple.
bunu da yanlis biliyorsunuz .hic bir usg raporu size hafta konusunda ,gelisimi konusunda net bilgi vermez
Onu bilemem, uzlaşıdaki tek vaka siz değilsinizdir o yüzden dönmeleri zaman alabilir bence.Uzlaşıcı ne kadar sürede döner ki daha arayan da yok
Ne kadar bı ücret talep ederler o belli mi acaba bı sınır Varmi yaniOnu bilemem, uzlaşıdaki tek vaka siz değilsinizdir o yüzden dönmeleri zaman alabilir bence.
Eşim bari küfür etseydin de ödediğimiz paraya değseydi dedigeçen twitterda bir kadın da yorumuma kızıp bana g.zekalı yazmıştı ben de onu edeyim bari
Peki benim dediğim hakarekete giriyor muyani "beceriksiz dr" "bilgisiz dr" atıyorum "elinden hiçbir şey gelmeyen dr"vs diye yazılsa bile hakarete girer. bu hakaret çok ince bir durum ve direkt cezalik. annenizin yanınızda olması hiçbir şey ifade etmez çünkü adalete göre anneniz tarafsız tanık değil. atıyorum anneniz yerine komşunuz veya bir arkadaşınız olsaydı tanık olurdu ama annenizin tanikligi geçersiz
Dava görüldü benim,iki sene sürdü toplam.Uzlaşmacıya para yedirmek istemedim ama bir şekilde o parayı alıyorlar işte.Anladım neyse bakalım ne olacak siz dava gördünüz mü yoksa uzlaşmacı ile mi halletiniz
tam anlamıyla ne yazdığınızi bilsem evet veya hayır diyebilirim ama tam olarak ne olduğunu anlamadım. ( uzlaştırma kararları yazıyorum da) tabi bu savcının takdirine de kalmış.Peki benim dediğim hakarekete giriyor mu
Gerçekten bilmiyorum, bunu avukat arkadaşlar bilir ben sitede zaman zaman yaşanan davalık olan mesajlardan edindiğim bilgiye göre yazdım size, yeterli hukuki bilgim yok ama siz ve konunuzu okuyanlara kamu spotu olsun, sosyal medya üzerinden kişi/kurum hakkında yazacağınız uygunsuz yorumlar anında dava konusu olabiliyor ve olay internet üzerinden yaşanınca karşılığı olan ceza daha fazla olabiliyor, örneğin 5 liralık adli para cezası ödeyecekken 10 lira ödemenize hükmedilebiliyor.Ne kadar bı ücret talep ederler o belli mi acaba bı sınır Varmi yani
Benim bildiğim uzlaşmacı için para ödenmiyor onu devlet veriyor diye biliyorum Internette de bu şekilde yazıyorDava görüldü benim,iki sene sürdü toplam.Uzlaşmacıya para yedirmek istemedim ama bir şekilde o parayı alıyorlar işte.
Nasıl rezalet bı doktor ki gelişimin durduğunu fark etmemiş dedimtam anlamıyla ne yazdığınızi bilsem evet veya hayır diyebilirim ama tam olarak ne olduğunu anlamadım. ( uzlaştırma kararları yazıyorum da) tabi bu savcının takdirine de kalmış.
Yok, ara bulucu ücret alıyor diye biliyorum ben.O da bir meslek haline geldi işte bu abidik gubidik davalar için.Diyorum ya,sosyal medyada ağzımıza fermuar çekeceğiz artıkBenim bildiğim uzlaşmacı için para ödenmiyor onu devlet veriyor diye biliyorum Internette de bu şekilde yazıyor
Nasıl rezalet bı doktor ki gelişimin durduğunu fark etmemiş dedim
Allah Allah her önüne gelene para veriliyor demekki ne saçma internette öyle yazınca sorayım dedimYok, ara bulucu ücret alıyor diye biliyorum ben.O da bir meslek haline geldi işte bu abidik gubidik davalar için.Diyorum ya,sosyal medyada ağzımıza fermuar çekeceğiz artık.
İçinizden geçeni dışa vurmayacaksınızDiyorum ya,sosyal medyada ağzımıza fermuar çekeceğiz artık.