Adıma hakaret davası açılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçen twitterda bir kadın da yorumuma kızıp bana g.zekalı yazmıştı ben de onu edeyim bari

B busraergun Doktorla, kendisini rahatsız etmeyecek şekilde bir konuşun yorumu sildiğinizi söyleyin konu kapansın uzamasın. Yeni doğum yapmışsınız böyle bir stresle uğraşmayın. Kendisine de aynı şekilde yeni doğum yaptım hassastım deyip geçin, ben olsam öyle yapardım.

bişi olmaz diyip önemsememezlik kesinlikle yapmayın %100 haklıyken bile haksız duruma düşebilirsiniz, bakın burada bi arkadaş öyle duruma gelmişti, siz danışmanlık alın mutlaka.

e devlette adınıza açılmış dava görünüyor mu?
Yorumu silin diye blöf yapıyor da olabilirler.
Hiçbir şey çıkmaz bu işten. B busraergun
İfade verdim karakolda oradaki komiser önce uzlaştırmacı arar kabul etmezseniz inceleyip dava açılır dedi pazar günü ifade verdim daha arayan soran yok e devlette adınıza ait dava yok diyo

Kan sulandirici vermediyse Recetelerden cikarki bu. Elbet ilaç ismi yazmıştır. Yada hastane raporlarında size neler verildiği yaziyordur. E nabizdan reçetelerinize bakabilirsiniz.

Uzlaşma olsa bile sonrasında açabiliyor mu maddi manevi tazminat davası
Sanırım son düzenlemeyle açılabiliyormuş. Bunları en iyi bi avukatla konuşun danışmanlık alarak. Yorumu sildiğinizi söyleyin doktora önce tabii. Nasıl bu kadar rahat hiçbir şey çıkmaz demiş herkes anlamadım, haklı haksız bilemem illaki kendinizce haklısınızdır ama hukuken birinin itibarını zedelemeniz söz konusu. Bence hiç rahatlayıp konuyu unutmayın sonra zorluk yaşarsınız

Kan sulandirici vermediyse Recetelerden cikarki bu. Elbet ilaç ismi yazmıştır. Yada hastane raporlarında size neler verildiği yaziyordur. E nabizdan reçetelerinize bakabilirsiniz.
Bana kan sulandırıcı verdiğini mesajda söyledi ama işte o mesajlar yok elimde o yüzden elim kolum bağlandı

Yok zaten sürekli takip ediyorum

Yok zaten sürekli takip ediyorum
Bu arada devam ederse bu durum bence hastaneyle ilgili tüm belgeleri toplayın. Gebelikle ilgili pek bilgim yok ama eğer kontrollerde 36-37 haftalık bilgisi veriliyorsa ama doğumdan sonra düzeltilmiş bilmem kaç hafta diyorsa vs bunları da sunarsınız illaki lehinize etkiler durumunuzu

Benim doğuma giderken 38+3 olarak girdim çocuk doğar doğmaz küveze alındı taburcu olurken çocuğun epikriz raporunda düzeltilmiş yaşı 36+ 2 yazıyordu

e devlette adınıza açılmış dava görünüyor mu?
Yorumu silin diye blöf yapıyor da olabilirler.
Hiçbir şey çıkmaz bu işten. B busraergun
Maalesef yanlış düşünüyorsunuz.
Doktorlara ve hastanelere yapılan yorumlarda mesleki itibarı zedeleyici, kişinin onur ve haysiyetini kırıcı, hakaret vb içerikli şeyler yazılması suç kapsamına giriyor, doktor direkt kendisi ya da hastane adı geçiyorsa hastane hem kendi ticari itibarı hem de doktor adına dava açabiliyor.

Sitemizde de doktor, hastane eleştirileri yapılabilir ama kanunen suç teşkil edebilecek yorumlar yazılamaz, ki uyarılarımıza rağmen dikkat etmeyen üyelerimize doktorlar ve hastaneler tarafından açılmış davalar var.

Bu suçlar internet ortamında işlenmişse cezası da artabiliyor, bu sebeple doktor, hastane veya herhangi bir meslek grubu için yazılacak yorumlara dikkat etmek gerekiyor, sadece buna da değil internet ortamında bireylere yazarken de üsluba dikkat etmekte fayda var, ispatı kolay olduğundan hemen dava açıyorlar.

Ama hakaret etmemiş ki abla. Rezalet demiş. Olumsuz eleştiriye girmez mi bu? Bebeğin doğuma girerkenki haftasıyla doğum raporundaki haftası da farklıymış. Ben konu sahibinin ceza alacağını sanmıyorum o sebeple.

İfade verdim karakolda oradaki komiser önce uzlaştırmacı arar kabul etmezseniz inceleyip dava açılır dedi pazar günü ifade verdim daha arayan soran yok e devlette adınıza ait dava yok diyo
Henüz dava açılmamıştır o yüzden adınıza açılmış dava görünmez, ilk önce uzlaşıya gidilecek uzlaşı da anlaşamazsanız dava yoluna giderler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…