- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi busraergun
Gerçek kişiler arasındaki hakaret davaları uzlaştırmacıya gidiyor o şekilde düşünmüştür ancak kamu görevlisi olunca iş değişiyor. Polis’e de hakaret durumunda uzlaşmaya gitmez dosya mesela oradan pay biçebilirmişKarakoldaki komiser neden ilk uzlaşmacı görüşür dedi o zaman
Siz son adet tarihinizi doğru söylediniz mi ?.gelişime göre tarih başka yazabilir usgye göre ve son adet tarihine göre başka olabilir? Sizin çocuğunuza zamanında müdahale edilmiş işte neyi suçluyorsunuz tam olarak ?Tamam peki o zaman çocuk küvezde taburcu olurken neden raporunda düzeltilmiş yaşı 36+2 yazıldı?
Şuan doğum iznindeyimSigortaniz var ise avukat talep edemezsiniz.
Üzerinize kayıtlı malk mülk vs SSK olmayacak.
Evet son adet tarihim vs hepsini söyledimSiz son adet tarihinizi doğru söylediniz mi ?.gelişime göre tarih başka yazabilir usgye göre ve son adet tarihine göre başka olabilir? Sizin çocuğunuza zamanında müdahale edilmiş işte neyi suçluyorsunuz tam olarak ?
Rezalet kelimesi hakaret değildir kaba hitap ağır eleştiri olarak nitelendirilebilir ve kamu görevlisine hakaret suçu oluşmaz (yani cezai anlamda hapis cezasını gerektirir bir eylem değildir.) onun haricinde maddi ve manevi tazminat gerektirip gerektirmeyeceği metni görmeden anlaşılmaz. itibar kaybına sebebiyet verip vermeyeceğini ki bu noktada itibar kaybına yol açtığı iddia edilen söylemlerin haksız olması gerekir, metnin tümünü görmeden yorumda bulunmak doğru olmaz.Ben de sizi etiketleyecektim de neyse dedim, rezalet doktor demiş. İtibar kaybı sebebiyle ilerletebilir mi doktor durumu?
Rezalet belki tek başına hakaret değildir ama rezalet doktor demek mesleğine hakarettir.Metres yazmak bile hakaret degil, kelimenin sözlük anlamının içeriği önemli.
Bu davadan hiç bir şey çıkmaz.
Kullanılan kelimenin sözlük anlamı hakaret anlatmalı ki hakaret olsun.
Sizin dava da bişey çıkmaz.
O ne demek oluyorSanki hapis cezası alacaksınız en fazla hgb. Savcının dava açacagını bile sanmıyorum
Hükmün geriye bırakılması. Size 5 yıl aynı suçla karşıma çıkmayın diyor hakim. 5 yıl içinde aynı suç olursa hem bu hemde yeni suçun cezası oluyor para yada hapis. Ama sizin olaydan sanmam bişey çikmazO ne demek oluyor
Böyle birşey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederimHükmün geriye bırakılması. Size 5 yıl aynı suçla karşıma çıkmayın diyor hakim. 5 yıl içinde aynı suç olursa hem bu hemde yeni suçun cezası oluyor para yada hapis. Ama sizin olaydan sanmam bişey çikmaz
Konu sahibi yazdığını gönderse bize özelden yorum daha iyi yaparız.Rezalet belki tek başına hakaret değildir ama rezalet doktor demek mesleğine hakarettir.
Ya tabii bu benim görüşüm sadece hakim ne diyecek bu duruma o var.
Sizde artık yeni doğum yapmıştım çocuğum kötüydü lohusa depresyonu falan mı diyeceksiniz bilmiyorum.
Ama bütün evraklarınızı hazırlayın tüm sonuçları reçeteleri her şeyi.
Umarım uzlaşırsınız.
Zaten o mesajını geri çekmeden ekran görüntüsü almış olsaydım şikâyeti başlatan ben olacaktımKonu sahibi yazdığını gönderse bize özelden yorum daha iyi yaparız.
İçerik dogum+eksik kilo+ dedigi gibi doktor ihmali+ cocugun eksik kilo arastirmasi hastane süreci var ise doktor eli boş döner mi dönmez mi anlarız.
Rezalet sanatçı yazılıyor kimse hakaret davası açmıyor.
Emsal örnek davaları bulması gerekiyor konu sahibinin.
Mesela kan sulandırıcı igne yazdim mesaji varya onu geri cekmesinin nedeni, bebege beslenmesi icin giden ana damarlarla centik olduğunda ya coraspin ya igne verilir. Bu teshis sistemde olmadigi icin + reçete olmadigi icin mesaji geri cekmis akıllıca davranmış.
Ama doktorlar zaten konuşma, mesaj da asla hakarete ima bir kelime kullanmazlar bilirler süreci.
Ben de size katılıyorum hiçbir cacık olmaz bu konudan ki doktor mahkeme süreci gibi şeylerle hiç uğraşmak istemez 1 tane Google yorumuylaHiç bir şey olmaz.
Ben bu işlerin piriyim.
Hakkımı helal etmiyorum, beddua vs hakaret.
Zaten konu dogum hiç birsey cıkmaz o davadan.
Yerinde olsam hastane başhekime gider.
Yazışmaları anlatirim.
Sildigini vs. Seni arayıp senin yazdığını öğrendikten sonra dava açtığını ki telefon açma hakkı yok.
Konu dogum, ki doktor gercekten düşük kiloya normal demiş sen halükarda kendini ispatlarsın, kadin dogum doktorlarının hastası ile bu sekilde ugrasan doktorlari özel hastaneler istemez.
Zaten doktorun uğraşacağını düşünmüyorum ama avukatına diyip o uğraşabilirBen de size katılıyorum hiçbir cacık olmaz bu konudan ki doktor mahkeme süreci gibi şeylerle hiç uğraşmak istemez 1 tane Google yorumuyla
Yok avukatına söylemeye bile tenezzül etmezZaten doktorun uğraşacağını düşünmüyorum ama avukatına diyip o uğraşabilir
O zaman neden şikayetçi olsun kiYok avukatına söylemeye bile tenezzül etmez
Bilmem bunun altından hiçbir şey çıkmazO zaman neden şikayetçi olsun ki