- 23 Ağustos 2012
- 14.251
- 37.474
-
- Konu Sahibi busraergun
yalnız avukat olmayınca haklıyken haksız duruma düşülebiliyor, geçenlerde burada öyle bir durum yaşayan üye vardı, siz yine de bir bilgi almaya çalışın.Şuan işte öyle avukat tutacak maddi durumum yok doğum izninde oldugum için çalışmıyorum tek eşimin maaşı ile de şuan böyle birşey yapamam devletten avukat istesem onuda sanırım şu aşamada yapamıyoruz
İşte dava açılırsa devletin barosundan bı avukat isteyeceğimyalnız avukat olmayınca haklıyken haksız duruma düşülebiliyor, geçenlerde burada öyle bir durum yaşayan üye vardı, siz yine de bir bilgi almaya çalışın.
Uzlaşma olsa bile sonrasında açabiliyor mu maddi manevi tazminat davasıYaptığı işe hitaben hakarette bulunduğunuz için doktor yaptığım işteki itibarım zedelendiğinden maddi zararım var diyebilir bildiğim kadarıyla. Uzlaşmaya tabii ama yine maddi manevi tazminat hakkı çıkar diye biliyorum
danışmanlık alabılırsın avukat tutmak kadar masraflı değil ama bir ücreti var evet barodan mı oda olabilir yardımcı olurlar yalnız biraz belge falan toparlaman gerekiyor bankalardan barolar birliğini bir ara onlar daha doğru bilgi verirlerŞuan işte öyle avukat tutacak maddi durumum yok doğum izninde oldugum için çalışmıyorum tek eşimin maaşı ile de şuan böyle birşey yapamam devletten avukat istesem onuda sanırım şu aşamada yapamıyoruz
Bende bunu anlamıyorum yani işini düzgün yapmış olsa zaten neden kötüleme çabam olsunBu nasıl rezalet bir olay? deseniz sorun olmazdı ama rezalet doktor yazınca mesleğe laf atıldığını düşünüp meslek ve itibar kaybı sebebiyle dava açabilirler. Mesleğe yönelik davalar genelde tazminat ile sonuçlanabiliyor. O yüzden normalde de insanların mesleklerine çok laf etmemek gerek. Ben bu olaydan bir şey çıkacağını sanmıyorum. En kötü uzlaşmaya gider, sakin olun. Bir daha da mesleğe yönelik yorum yapmazsınız, deneyim olmuş oldu.
Tamam teşekkür ederimdanışmanlık alabılırsın avukat tutmak kadar masraflı değil ama bir ücreti var evet barodan mı oda olabilir yardımcı olurlar yalnız biraz belge falan toparlaman gerekiyor bankalardan barolar birliğini bir ara onlar daha doğru bilgi verirler
Yok başka kimse kullanmadı o telefon öyle duruyor yani ama bunu nasıl çıkarırım bilmiyorum
Geçmiş olsun,bana da sosyal medyada açıldı dava.Ya... k demişim sözde,neyse paşa paşa 18000 lira avukat parasını ödedim.Siz siz olun ağzınıza,dilinize sahip olun.Bunu gelir kapısı haline getirniş olan ve organize bir şekilde çalışan
Sadece avukat parası mi verdiniz ekstra bişey verdiniz mi geçmiş olsun sizedeGeçmiş olsun,bana da sosyal medyada açıldı dava.Ya... k demişim sözde,neyse paşa paşa 18000 lira avukat parasını ödedim.Siz siz olun ağzınıza,dilinize sahip olun.Bunu gelir kapısı haline getirniş olan ve organize bir şekilde çalışan insanlar var.
Yedekleme yoktu sanırım eşim uğraştı ama taa önceki mesajlar çıktıbir telefoncuya götürün. telefonunuz konuşma geçmişini ve medyaları otomatik olarak yedekler. eski cihazdaki otomatik yedeklemeyi geri yükleyerek eski mesajları döndürme şansınız var.
Ne güzel dünya valla. Bazı avukatlar sirf bunun için bile uğraşır sanırımAvukat parasını ödedim sadece,sicilim temiz olduğu için herhangi bir ceza çıkmamış.
Aynen,para cezası çıkarsa mutlaka ödeyin.Ödemezsenin katlamalı olarak bir şekilde alıyorlar sizden o parayı.Ne güzel dünya valla. Bazı avukatlar sirf bunun için bile uğraşır sanırım
Aynen araştırdım ödemediğin zaman zaten icra yoluyla alıyorlarmış peki taksitlendirme yapiyorlar miAynen,para cezası çıkarsa mutlaka ödeyin.Ödemezsenin katlamalı olarak bir şekilde alıyorlar sizden o parayı.
Evet yapıyorlar ama ben uğraşmak istemediğim için peşin ödedim,taksitlendirme olunca vade farkı da oluyor haliyle.Aynen araştırdım ödemediğin zaman zaten icra yoluyla alıyorlarmış peki taksitlendirme yapiyorlar mi
Anladım neyse bakalım ne olacak siz dava gördünüz mü yoksa uzlaşmacı ile mi halletinizEvet yapıyorlar ama ben uğraşmak istemediğim için peşin ödedim,taksitlendirme olunca vade farkı da oluyor haliyle.
Valla artık fikir beyan etmekte suç.Yazdığınızda hakaret yok ki. Siz başınızdan geçen bir olayı anlatmışsınız, tavsiye etmiyorum demişsiniz. Sanmıyorum bir şey çıkacağını. Sosyal medyada fikir beyan etmek de mi suç? Korkacak bir şey yok bence, avukat arkadaşlar varsa aydınlatsınlar.