Adıma hakaret davası açılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan işte öyle avukat tutacak maddi durumum yok doğum izninde oldugum için çalışmıyorum tek eşimin maaşı ile de şuan böyle birşey yapamam devletten avukat istesem onuda sanırım şu aşamada yapamıyoruz
yalnız avukat olmayınca haklıyken haksız duruma düşülebiliyor, geçenlerde burada öyle bir durum yaşayan üye vardı, siz yine de bir bilgi almaya çalışın.

Bu nasıl rezalet bir olay? deseniz sorun olmazdı ama rezalet doktor yazınca mesleğe laf atıldığını düşünüp meslek ve itibar kaybı sebebiyle dava açabilirler. Mesleğe yönelik davalar genelde tazminat ile sonuçlanabiliyor. O yüzden normalde de insanların mesleklerine çok laf etmemek gerek. Ben bu olaydan bir şey çıkacağını sanmıyorum. En kötü uzlaşmaya gider, sakin olun. Bir daha da mesleğe yönelik yorum yapmazsınız, deneyim olmuş oldu.

Yaptığı işe hitaben hakarette bulunduğunuz için doktor yaptığım işteki itibarım zedelendiğinden maddi zararım var diyebilir bildiğim kadarıyla. Uzlaşmaya tabii ama yine maddi manevi tazminat hakkı çıkar diye biliyorum
Uzlaşma olsa bile sonrasında açabiliyor mu maddi manevi tazminat davası

Şuan işte öyle avukat tutacak maddi durumum yok doğum izninde oldugum için çalışmıyorum tek eşimin maaşı ile de şuan böyle birşey yapamam devletten avukat istesem onuda sanırım şu aşamada yapamıyoruz
danışmanlık alabılırsın avukat tutmak kadar masraflı değil ama bir ücreti var evet barodan mı oda olabilir yardımcı olurlar yalnız biraz belge falan toparlaman gerekiyor bankalardan barolar birliğini bir ara onlar daha doğru bilgi verirler

Bu nasıl rezalet bir olay? deseniz sorun olmazdı ama rezalet doktor yazınca mesleğe laf atıldığını düşünüp meslek ve itibar kaybı sebebiyle dava açabilirler. Mesleğe yönelik davalar genelde tazminat ile sonuçlanabiliyor. O yüzden normalde de insanların mesleklerine çok laf etmemek gerek. Ben bu olaydan bir şey çıkacağını sanmıyorum. En kötü uzlaşmaya gider, sakin olun. Bir daha da mesleğe yönelik yorum yapmazsınız, deneyim olmuş oldu.
Bende bunu anlamıyorum yani işini düzgün yapmış olsa zaten neden kötüleme çabam olsun

danışmanlık alabılırsın avukat tutmak kadar masraflı değil ama bir ücreti var evet barodan mı oda olabilir yardımcı olurlar yalnız biraz belge falan toparlaman gerekiyor bankalardan barolar birliğini bir ara onlar daha doğru bilgi verirler
Tamam teşekkür ederim

Geçmiş olsun,bana da sosyal medyada açıldı dava.Ya... k demişim sözde,neyse paşa paşa 18000 lira avukat parasını ödedim.Siz siz olun ağzınıza,dilinize sahip olun.Bunu gelir kapısı haline getirniş olan ve organize bir şekilde çalışan insanlar var.

Geçmiş olsun,bana da sosyal medyada açıldı dava.Ya... k demişim sözde,neyse paşa paşa 18000 lira avukat parasını ödedim.Siz siz olun ağzınıza,dilinize sahip olun.Bunu gelir kapısı haline getirniş olan ve organize bir şekilde çalışan
Geçmiş olsun,bana da sosyal medyada açıldı dava.Ya... k demişim sözde,neyse paşa paşa 18000 lira avukat parasını ödedim.Siz siz olun ağzınıza,dilinize sahip olun.Bunu gelir kapısı haline getirniş olan ve organize bir şekilde çalışan insanlar var.
Sadece avukat parası mi verdiniz ekstra bişey verdiniz mi geçmiş olsun sizede

bir telefoncuya götürün. telefonunuz konuşma geçmişini ve medyaları otomatik olarak yedekler. eski cihazdaki otomatik yedeklemeyi geri yükleyerek eski mesajları döndürme şansınız var.
Yedekleme yoktu sanırım eşim uğraştı ama taa önceki mesajlar çıktı

Yazdığınızda hakaret yok ki. Siz başınızdan geçen bir olayı anlatmışsınız, tavsiye etmiyorum demişsiniz. Sanmıyorum bir şey çıkacağını. Sosyal medyada fikir beyan etmek de mi suç? Korkacak bir şey yok bence, avukat arkadaşlar varsa aydınlatsınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X