Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi

:beyazkelebek gelmiyor,efsax sen de yoksun,dinmeyen de yok..

Dün 7000 adım ..

Bugün

Sabah

simit
peynir
domates
zeytin

4 tahıl,1 et,1 yağ

Akşam

karpuz
peynir
tahıllı ekmek

1 tahıl,1 et,1 meyva

Ara

yoğurt
kiraz

TOPLAM

5 tahıl,2 et,1 süt,2 meyva,1 yağ

Peynir yağlıydı acaba onada yağ diyor muyuz?:26:
Simiti bırakmam lazım tahılı abartıyorum o yüzden..Yarından itibaren daha düzgün bir listeyle karşınızda olurum inşallah..

efsax başka konularda geziyo görüyorum ben
maşallah güzel yürümüşsün bugün. aslında senin menülerin de güzel. ahh şu simit olmasa... ben çok seviyorum simidi o yüzden çeyrek yiyeceğime hiç yemeyeyim diyorum.

ben peynire yağ demiyorum Ayça Kaya da dememiş herhangibir şey. sen de deme boş ver kalsiyum o kalsiyum

inşallah hepimiz alırız incecik oluruz

ama aynı anda o kadar çok şey yapıyorum ki başarılı olursam hangisinden kaynaklandığını bilemicem :26:

@gulfuren 1,5 kilo civarı verdim. ama kilo vermenin ötesinde sıkılaştığımı hissediyorum, vücudumu daha çok beğenmeye başladım. bu hafta çok iştahlıydım güzel yedim, daha fazla kilo vermeme engel olmuş olabilir.

selam kizlaaaar
napiyonuz?? ben gelemedim bi kac gundur ozur dilerim, islerim baya yogun bu aralar...

liste ne halde acaba birazdan bakayim ins ona da,
gulfuren cim merak etmissin canim hakkini helal et...
iyiyim cook sukur Allahima binlerce sukur...

dinmeyen cim 1.5 kilo supppeeeer
son bi kac sayfayi okuyup listeyi duzenliyim sonra yazicam tekrar ins. cok cok optum!!!!

kizlar bu birinci sayfadaki listeyi duzelttim ordan bi bakin ins hata yapmamisimdir :)
cok cok optum!!!

kızlar ben bu adım sayara alışamadım :)) dun takmayı unutmuşum bugun 1. gundn tekrar baslıcam regl donemnde kılo dahamı fazla cıkıyor

biz de gülfuren le yalnız kaldık burda kaç gündür hiçbiriniz gelmediniz
canım regl döneminde o fazla çıkan kilo değil de ödem. vücut genelde 500 gr -3 kg arasında su topluyormuş. kişisine göre değişiyor tabii. bence regl dönemi tartılma, ben tartılmıyorum hiç moralim bozuluyor.

bu arada dün 3344 adım eksik attım bugün yarın ekleyeceğim inşallah üstüne.

gülfuren bugün tartıldım ve 56 kg yım.

Son düzenleme:
9. gün: 5709 adım

Şaşırdım sen hiç bu kadar az adım atmamıştın..Maşallah da diyorum,hasta mısın?

kızlar ben bu adım sayara alışamadım :)) dun takmayı unutmuşum bugun 1. gundn tekrar baslıcam regl donemnde kılo dahamı fazla cıkıyor

Evet regl döneminden 4-5 gün sonra gerçek kilonu görürsün..Beyazkelebek seni listeye de ekledi gel ama bekliyoruz..

Bravooooo 2 kilo gitmiş...Ne mutlu darısı başıma..Biz canlı tutuyoruz topiği değil mi forAchange.

şimdilik buralardayız inşallah
neden az atım attım dün, şöyle ki denize gittim. o kadar yüzünce bir de eve gelip yürüyüş yapasım gelmedi
bundan sonra adımlarım az çıkabilir o yüzden

Sabah

1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
salatalık

Ara

karpuz
peynir

Akşam

köfte
patates
ayran
salata

Ara

süt
kiraz

1 tahıl,3 et,2 süt,2 meyva,1 yağ

patates kızartması az yedim ona ne diyeceğim?

1 küçük patates 1 dilim ekmek yani 1 tahıl.
1 tatlı kaşığına 1 yağ dediğimize göre ona göre ayarlayabilirsin

maşallah ne güzel gidiyosun

1 küçük patates 1 dilim ekmek yani 1 tahıl.
1 tatlı kaşığına 1 yağ dediğimize göre ona göre ayarlayabilirsin

maşallah ne güzel gidiyosun

Şu şekilde gidebilsem .. Aralarda da bitki çayı içiyorum..Eşime dedim artık simit yok diye..Takip ettiğin için teşekkürler..Bir kitap için kargo parası vermeyeyim diyorum..Şu sıra dışarı çıkamadım çıktığımda alacağım..Bu arada sana bol bol yüzmeler..Ohhh ne şanslısın..

n11 diye bir site var ya orda çoğu kitap ücretsiz kargoda. bu da vardır belki içinde bir bak istersen.

10. gün: 12550 adım

böylece dünkü açığım olan 3344 adımlık eksiği tamamladım

1.gün 11300 adım
bu kitap ne kıtabı kacgundur sorucam nasıl bı dıyet ızlıyorsunuz bı de listeye başlangıç kılosunudamı eklıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…