- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
:beyazkelebek gelmiyor,efsax sen de yoksun,dinmeyen de yok..
Dün 7000 adım ..
Bugün
Sabah
simit
peynir
domates
zeytin
4 tahıl,1 et,1 yağ
Akşam
karpuz
peynir
tahıllı ekmek
1 tahıl,1 et,1 meyva
Ara
yoğurt
kiraz
TOPLAM
5 tahıl,2 et,1 süt,2 meyva,1 yağ
Peynir yağlıydı acaba onada yağ diyor muyuz?:26:
Simiti bırakmam lazım tahılı abartıyorum o yüzden..Yarından itibaren daha düzgün bir listeyle karşınızda olurum inşallah..
iki haftayı geçti ama tam olarak yeni yeni oturuyor. son günlerde böyle sistemli gidebiliyorum çok şükür. başlamadan önce 58 dim ama sonra regl dönemim girdi araya tartılmadım ben de. vücudum çok su tutuyor boşuna moralimi bozmayayım dedim
bugün yarın tartılıcam ama merak ediyorum. pilatese de başladım ya kilo vermemiş olsam bile daralmış hissediyorum kendimi
[/QUOT]
İnşallah güzel sonuç alırsın..
kızlar ben bu adım sayara alışamadım :)) dun takmayı unutmuşum bugun 1. gundn tekrar baslıcam regl donemnde kılo dahamı fazla cıkıyor
9. gün: 5709 adım
kızlar ben bu adım sayara alışamadım :)) dun takmayı unutmuşum bugun 1. gundn tekrar baslıcam regl donemnde kılo dahamı fazla cıkıyor
biz de gülfuren le yalnız kaldık burda kaç gündür hiçbiriniz gelmediniz
canım regl döneminde o fazla çıkan kilo değil de ödem. vücut genelde 500 gr -3 kg arasında su topluyormuş. kişisine göre değişiyor tabii. bence regl dönemi tartılma, ben tartılmıyorum hiç moralim bozuluyor.
bu arada dün 3344 adım eksik attım bugün yarın ekleyeceğim inşallah üstüne.
gülfuren bugün tartıldım ve 56 kg yım.
Şaşırdım sen hiç bu kadar az adım atmamıştın..Maşallah da diyorum,hasta mısın?
Evet regl döneminden 4-5 gün sonra gerçek kilonu görürsün..Beyazkelebek seni listeye de ekledi gel ama bekliyoruz..
Bravooooo2 kilo gitmiş...Ne mutlu darısı başıma..Biz canlı tutuyoruz topiği değil mi forAchange.
kızlar oluyorum yorgunluktan adım sayarla bugun ordan oraya gıde gıde b hal olduk
Sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
salatalık
Ara
karpuz
peynir
Akşam
köfte
patates
ayran
salata
Ara
süt
kiraz
1 tahıl,3 et,2 süt,2 meyva,1 yağ
patates kızartması az yedim ona ne diyeceğim?
1 küçük patates 1 dilim ekmek yani 1 tahıl.
1 tatlı kaşığına 1 yağ dediğimize göre ona göre ayarlayabilirsin
maşallah ne güzel gidiyosun
Şu şekilde gidebilsem ..Aralarda da bitki çayı içiyorum..Eşime dedim artık simit yok diye..Takip ettiğin için teşekkürler..Bir kitap için kargo parası vermeyeyim diyorum..Şu sıra dışarı çıkamadım çıktığımda alacağım..Bu arada sana bol bol yüzmeler..Ohhh ne şanslısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?