Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi

merhabalar, yazamıyordum iki gündür bugün geldim :)
15. gün: 8000, eksik oldu ama yarın dinlenme günüm tamamlarım.

16. gün : 10000 adım.
havalar çok sıcak, çok zor yürüyorum artık

Gerçekten sıcaklar bir kereden geldi..

Çok eksiğin yok ufak tefek onları rahat rahat tamamlarsın..Maşallah iyi yürüyorsun.Diyet yapıyor musun?

günaydın kızlaaarrr
pilatesimi yaptım geldim. siz n'apıyorsunuz çıkmıyor sesiniz soluğunuz :26:

Sen zaten süpersin yaşın kaç enerjin çok yüksek maşallah :) Benim dün canım sıkkındı mahallede tartışma yaşadım bütün sinirlerim allt üst oldu..Adımlarımı tamamlamak için uğraşmadım..

1.gün: 4200 adım

İlk gün için iyi ama bir ara takmayı da unutmuştun..Üç günün ortalamasını alacağız..

Beyazkelebeği çok merak ediyorum.En son yazdıklarından sonra bir daha gelmedi..Allah bebeğini kendine ve eşine bağışlasın inşallah..

25 yaşındayım ben ama pilatese başlayana kadar hiç enerjik bir insan değildim. su almaya gitmeye üşenirdim. artık pilates etkisi midir başka şey mi bilemicem ama ne olduysa iyi oldu

sinirlerim bozuldu demişsin ya, sinirliyken yürümek bana çok iyi geliyor. zaten yürüyüş sinire, strese birebirmiş.

Les mills combatı yapıyordum arkaya tekme hareketinen sonra belim ağrımaya başladı..Onda ağırlık ile çalışma var onu yapacağım ve bende pilatese başlayacağım..Ebrunun videoları var televizyondaki programından birinciden başlayacağım..Kaç dakika yapıyorsun?

daha önce hiç pilates yapmamıştım ben. Ebru Şallı dvdlerini indirdim. ilk dvd olan 2008 le başladım.
yen başlayanlar için de bunu öneriyormuş zaten.
55 dk civarında ama sonraki dvdlerde süre artmış.
dvd dışına çıkmayı düşünmüyorum şimdilik.

Sabah

2 çeyrek simit
peynir
domates
salatalık
zeytin

2 tahıl,1 et,1 yağ

Ara

şeftali
süt

1 meyva,1 süt

Akşam

Tavuklu mantar
cacık

1 et,1süt,1 yağ

Ara

yoğurt
kiraz

2 tahıl,2 et,2 meyva,3 süt,2 yağ

Önceki gün yediğim tahılı dengeledim..

Bu dengeyi tutturduğumuzda kilo veriyormuyuz forAchange.Sende yazsana yediklerini..

Ayça Kaya' ya göre dengeyi tutturunca veriyormuşuz kilo
ben aslında buraya yazmayı çok düşündüm ama zaten günlük tuttuğum için üşendim hep

Pide kaç puan acaba?Olmazsa ben de kitabı alayım..:26:

pide dediğin ramazan pidesi mi? 4 tahıl diye hatırlıyorum ama bakarım yine. ben sana yardımcı olmaya çalışırım ama kitap senin için daha iyi olur. öğrenecek çok şey var çünkü :26:

8. gün: 10 000

Bugünkü kahvaltım

1 dilim light tost ekmeği
1 yumurta
1 üçgen peynir
1 domates

1 tahıl- 2 et

pide dediğin ramazan pidesi mi? 4 tahıl diye hatırlıyorum ama bakarım yine. ben sana yardımcı olmaya çalışırım ama kitap senin için daha iyi olur. öğrenecek çok şey var çünkü :26:

Kuşbaşı kaşarlı pide:26: Kitabı alacağım..Bir de bu yöntemi deneyeyim..

Ara

2 y.k yoğurt
5 kavrulmuş badem

1 süt- 1 yağ

Öğlen

2 kepçe etsiz kuru fasulye ( bakliyatları et olarak sayıyoruz)
1 dilim light tost ekmeği
Salata

1 tahıl- 1 et- 1 yağ

herkes nerede yahuu? :26:
ben bugün pek yürüyemedim ama bir hafta sonra yüzebildim nihayet
iki gündür de canım nasıl karbonhidrat ve tatlımsı şeyler istiyor anlatamam, zor duruyorum

menümü yazmaya devam devam edeyim:

Ara- 15.30

1/2 paket diyet bisküvi
3 kuru kayısı

1 tahıl- 1 meyve

18.15 ( genelde akşamı bu şekilde geçiştiriyorum)

3 y.k yoğurt
1 y.k kuru üzüm

1 süt- 1 meyve

günün tamamı: 4 tahıl- 3 et- 2 süt- 3 meyve- 2 yağ

Harikasın vallahi..Bu şekilde kaç gündür besleniyorsun?Kiloda farklılık var mı?

Harikasın vallahi..Bu şekilde kaç gündür besleniyorsun?Kiloda farklılık var mı?

iki haftayı geçti ama tam olarak yeni yeni oturuyor. son günlerde böyle sistemli gidebiliyorum çok şükür. başlamadan önce 58 dim ama sonra regl dönemim girdi araya tartılmadım ben de. vücudum çok su tutuyor boşuna moralimi bozmayayım dedim
bugün yarın tartılıcam ama merak ediyorum. pilatese de başladım ya kilo vermemiş olsam bile daralmış hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…