- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
Olsun canim arada duraksamalar olur oyle su tutmus olabilirsin belki moral bozmak yok az da olsa eksilmissin haftaya cuma belli olurHarika
Ben 5 günde sadece 200 gr vermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canim arada duraksamalar olur oyle su tutmus olabilirsin belki moral bozmak yok az da olsa eksilmissin haftaya cuma belli olurHarika
Ben 5 günde sadece 200 gr vermişim
moralimi bozmuyorum çünkü reglim yaklaştı. ondandır büyük ihtimal. bide arada böyle duraksadığım oluyor. bozmadan devam ediyorum sonraki hafta bir bakıyorum çok daha fazla vermişimOlsun canim arada duraksamalar olur oyle su tutmus olabilirsin belki moral bozmak yok az da olsa eksilmissin haftaya cuma belli olur
Aynen oyle canim tartidaki rakam az da eksilse diyete devam... bazen az bazen cok oyle oyle gidecek kilolar...moralimi bozmuyorum çünkü reglim yaklaştı. ondandır büyük ihtimal. bide arada böyle duraksadığım oluyor. bozmadan devam ediyorum sonraki hafta bir bakıyorum çok daha fazla vermişim
Yulaf ezmesi sut meyve pratik oluyo ama ben sevemedim doymuyorum sanki onlarla...Günaydın ben de kahvaltıda çocuklara patatesli omlet yaptım. kendime ise yulaf ezmesi süt kuru üzüm karışımı hazırladım yedim.
Öğle haşlanmış ıspanaklı yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği yiyecem
Akşam ise 3 adet tavuk göğsünden köfte çorba ve salata olacak
Bide 1 saat yürüyüş yaparım inşallah
Günaydın canımYulaf ezmesi sut meyve pratik oluyo ama ben sevemedim doymuyorum sanki onlarla...
Bide diyet listen hep ayni mi duraksadigin zaman yada adet donemlerinde degisiklik yapiyo mu diyetisyenin ??
Yuruyusu leslie ile mi yapiyorsun ??
Leslie etkili oluyor mu gercektenMenum
Kahvaltim ...1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 ad zeytin, salatalik ve biber 3 fincan cay
Ara ... sade turk kahvesi
Ogle ...2 kepce mercimek corbasi ve nar eksili yagsiz salata
3 mil leslie yaptim
Ara ... (spor sonrasi) 4 kasik yogurt icine zerdecal zdncefil tarcin koydum ve yarim muz yedim
Aksam 18.30 ...4 kasik kadar tavuk sote ve salata
Ara...19.30 sade turk kahvesi
3 mil daha leslie yapasim var...
Gunaydin hayirli pazarlar canimGünaydın canım
Yulaf ezmesi benim için çok doyurucu oluyor aksine. en az 3 saat acikmiyorum.
Diyet listemde her hafta değişiyor. adet donemlerimde tatlı ihtiyacım için hurma muz süt gibi eklemeler oluyor.
Duraksadigimda da vücudu sasirtmak için değişiklikler yapıyor.
Son olarak yürüyüşü de hava musaitse dışarda yapıyorum. yoksa evde egzersiz hareketleri yapıyorum.
Sen spor olarak neler yapıyorsun
Vücut Ölçüleri alimamıştim. yeni kıyafet henüz almıyorum. biraz daha verdikten sonra almayi düşünüyorum. ama şuan kıyafetlerim bayagi bollasti. sanırım 2 beden küçüldüm. 91 ken 46 beden giyiyordumGunaydin hayirli pazarlar canim
Cevaplarin icin tesekkurler canim biraz fazla soru sordum ama
Ben leslie yapiyorum simdilik gayet memnunum biraz kondisyonum artinca jillian yada baska kardio programlari var onlara gecerim.
Bide platesin bacak hareketlerini karma olarak yapiyorum 15 dk kadar.
Eliptikde cok faydali diyorlar tum vucudu calistiriyormus ilerde almayi dusunebilirim belki.
91 den 75 e kac beden farketti vucut olculerini almismiydin 91 kilo iken??