- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarti gunumuz cuma gunu olsun sence de uygunsaIstersen tartı günü belirleyelim.daha motive edici olur. kiloyu yazmadan o hafta ne kadar verdiğimizi yazarız istersen. ve her gün menü paylaşımı ve yorumlar...
Sen de harika gidiyorsun. hem menülerin hem sporun çok iyi. kaçamaksız devam inşallah
tamam canım cumaları sabah bildirim yaparız. menülerimizi de hergün paylaşıp yorumlarız. dediğin gibi bu sefer olacak...Tarti gunumuz cuma gunu olsun sence de uygunsa
Menu paylasimi hergun mutlaka yapalim motive ediyo beni menu yazmak kacamak yapmama engel oluyo
Tesekkur ederim canim bu sefer olucak insallah pes etmek yok
Afiyet olsun canim menun cok guzelmerhabalar
menün yine çok güzel
benim bugün ki menüm
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 yemek k. çökelek
3 adet siyah zeytin
3 adet çeri domates
1 haşlanmış yumurta
1 fincan yeşilçay
dereotu-maydanoz
öğle
1 su bardağı ayran
2 tane biber dolması
salata
1 tane elmalı kurabiye(arkadaş yapmış okula getirmiş)
ara
17:00 1 fincan yeşilçay
3 adet gün kurusu
akşam
3 adet ızgara köfte
2 kepçe çorba
salata
20:00-21:00 arası yürüyüş
yürüyüş sonrası
yarım muz+yarım su bardağı süt+biraz tarçın
teşekkür ederim sana da afiyet olsunAfiyet olsun canim menun cok guzel
yine menün süperMenum
Sabah (8.30)...sirkeli limonlu bir cay kasigi balli su
Kahvaltim (9.30)...tereyaginda 2 yumurtadan omlet, 2 ad. Yesil koz aci biber, domates, 1 dilim peynir, 3 ad. Yesil zeytin
Ara (12.00)... sade turk kahvesi
12.30-13.30... arasi spor (4 mil leslie)
Ara 14.30... sutlu kahve, elma
Aksam 16.00... sebzeli tavuk sote, salata ve cacik
Ara 18.00...yesil cay, yaban mersini
Ara 20.00... 4 kasik yogurt
Su 2 litre hergun iciyorum
ben de heyecanlıyım. gerçi pzt. tartılmıştım ama 5 günde verebildim mi merak ediyorumYarin tartilicam bakalim ne kadar kg verdim cok heyecanliyim :))
Tesekkur ederim canjm simdilik bozmadim insallah boyle devam eder...yine menün süper
yalnız bişey sorucam
saat 16:00 da akşam yemeğini yiyorsun. sonra acıkmıyor musun yatana kadar
Insallah vermissindir canimben de heyecanlıyım. gerçi pzt. tartılmıştım ama 5 günde verebildim mi merak ediyorum
SüpersinTesekkur ederim canjm simdilik bozmadim insallah boyle devam eder...
Saat 16.00 dan sonra 1 yada 2 ara ogun yapiyorum oyle kendimi avutuyorum son ogunum 20.00 de yiyorum.yogurt veya sut, yada yesil cay la birlikte kuru meyva ( kuru kayisi veya yaban mersini) tercih ediyorum
HarikaGunaydin hayirli cumalar herkese
1.300 kg vermisim bu hafta