- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
-
- Konu Sahibi vanilyakokanev
ne kadar güzel bir çalışmatamam deneyeyim şimdi.
ben bugün bir arkadaşımdan daha şanslıyım çünkü asgari ücretli de olsabir işim var ( olumlama mesajında bile sitem ettim )
ben bugün dün durakta selpak satan amcadan daha şanslıyım çünkü dilediğim şeyi daha rahat alabiliyorum.
ben bugün vapurda yol boyu kafasını telefonundan kaldırmayan kadından daha şanslıyım, çünkü ben etraftaki güzellikleri izledim, martılara karabataklara baktım
ben bugün şeker hastası bir insandan daha şanslıyım çünkü tatlı bir şey yerken düşünmek zorunda kalmıyorum
ben bugün mutsuz bir ilişki yürütmeye çalışan bir insandan daha şanslıyım çünkü yalnız da olsam bir gün gerçekten mutlu olacağım günlerin umudunu taşıyorum..
Merhabalar
Bu gün çok üzücü bir haberi geç aldım. Uzun zamandır takip ettiğim sergül ablanın kızı minicik efsun vefat etmişyüreğim acıyor kızlar gözlerimden yaşlar akıyor
yaaa ne kadar güzle bir şey paylaşmışsın harikasın videodan sonra önerilen tüm videoları da izleyeceğim Allah senden razı olsun canımGuzel topik olmus sevdım... katkım olsun.
Nil gun.
yaaa ne kadar güzle bir şey paylaşmışsın harikasın videodan sonra önerilen tüm videoları da izleyeceğim Allah senden razı olsun canım
Guzel topik olmus sevdım... katkım olsun.
Nil gun.
kızlar tekrar selam ve iyi yıllar... girmedim uzun zamandır bu akşam bir bakayım dedim neler olmuş neler konuşulmuş topikte..ve memnun oldum güzel değişimler olmaya başlamış. 2015 benim için karışık ve hayal kırıklığıyla bitmiş oldu umarım yeni yıl hepimize iyi gelir. hayat sınavından geçemediğimiz dersleri geçene kadar yeniden karşımıza çıkarıyor. üniversite gibi alttan ders ala ala gidiyoruz geçemezsekve gerçekten doğru cevapları verirsek o konuyla ilgili sınavımız bitmiş oluyor bir şekilde.. umarım 2016 bu kadar çok zorlamaz ve hayat deneyimlerimizi acı değil tatlı bir şekilde geçeriz. bu aralar eft konusu üzerinde yoğunlaştım ve bunu bari gerçekten anlayarak vazgeçmeden uygulamak istiyorum. bende deneyimlerimi paylaşırım sizlerle..sevgiler
günaydın, mutlu sabahlar, iyi yıllar
ben 2016 ya kalbimde sorularla girdim. ama artık cevap aramaktan vazgeçiyorum o sorulara. cevapların doğru zamanda bana kendiliğinden geleceğini biliyorum. ben sordukça ben bilmek istedikçe kendimden daha çok uzaklaştırıyorum. şimdi serbest bırakıyorum o yüzden. sevgi arayışımdan da vazgeçiyorum. sevmek isteyen buyursun gelsin, kalbimin kapısı açık
yine de inşallah bir mucize olur