- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
- Konu Sahibi vanilyakokanev
bazen boşverebilmek öyle iyi geliyor ki insana.. ben de artık boşvermek istiyorum bazı insaları olayları. ve dediğiniz çok doğru, sevgisiz insanla aile kurmak, sonradan bin pişman olurum. ya çocukla da ilgilenmezse? bak daha birkaç gün önce bardağı taşıran son damlayı anlatayım, normalde onu öğle arasında hiç aramam. o keyfi isterse öğle arasında arar o da 2 dk! 1 saattlik öğle arasının son 2 dk sını o da canı isterse bana ayırır!o gün bir arayacağım tuttu, içime doğmuş gibi. dakikam da yoktu üç dört kez çaldırdım bu biraz sonra geri aradı bir hışımla. adımla hitap ederek açtı telefonu ne oldu aramışsın diye? çocuk azarlar gibi. neye uğradığımı şaşırdım. çok kötü oldum. öğle arandasın sesini duyayım diye aramıştım ne oluyo dedim. çalışıyorum ben dedi. işi uzamış da bilmem ne. çalıştığını ben nereden bilebilirim bu nasıl bir tavır böyle dedim. zaten bende ipler koptu. mesaj attım kapattıktan sonra , ben senin bu kötü muamelene maruz kalmak zorunda değilim bitti diye. başlarım böyle ilişkiye!
Ben olsam mesaj dahi atmazdım öyle boşverdim :)
Çocukla ilgilenmemesinden daha da kötü olan çocuğa bakıp somurtup şikayet etmesi bence çok şanslısınız :)
evinize gidin uzun sıcak bir duş sonrası en sevdiğiniz şeyi yiyip hoş bir müzik eşliğinde roman okuyun. Ben bunu düşününce bile Mutlu oldum şu an :)))