- 26 Eylül 2012
- 216
- 205
-
- Konu Sahibi vanilyakokanev
c.tesi de çalışıyorum
Nasıl oldunuz???
ben bu mesajı daha yeni gördüm
bugün bi bakayım topiğe dedim ne zamandır bildirim gelmiyodu bi de baktım ayın kaçından kalmış bir mesaj. özür dilerim
pek iyi değilim. keyifsizim. neşem yok. mutsuzum.
Ne özürü ben de giremedim kaç zamandır. Ama mutsuz olduğumuz an şükür yapıp neşelenirsek kırarız bu ruh halini
Benim işlerim daha da yoğunlaştı. Eve gittiğim zamanda oğlum ile oynayıp o uyuduğu gibi yatıyorum. Evin halini görseniz nasıl dağınık
Su içmeyi aksattım biraz gerçi 1 litre içiyorum en kötü.
Aaaaa ne demek o öyle değilsiniz. Şükür için şunu okumuştum. Olmayan ya da başka konularda duyarlılık içeren şükürler bizim ruh halimizi değiştirmez. Yani polyanacılık çok işe yaramıyor. Buna dikkat ederek yaparsanız keyiflenirsiniz. Mesela ayaklarım olduğu için şükrediyorum. Bu doğru bir cümle ama ruhen yanlış olabilir kişiden kişiyeiyi olmana sevindim
bebişinle eşinle nice huzurlu mutlu günlerin olsun, boşver ev dağınık olsa ne olur. sen yeterki içinde mutlu ol
ben kaç gündür şükür yapmadım. biraz iniş çıkış yaşıyorum içimden gelmedi yapamadım. bugün nispeten daha iyiyim. acaba manik depresif miyim benhiç dengem yok ya.
güzel açıkladın duyarlı naif kalpli kız
kolaylıklar diliyorum. güzel bir gün geçir
eşinle daha iyi misinvanilyakokanev ?? ben bu aralar birazcık limoniyim pek tadım yok gibi bakalım... ilişkimizi düzene koymaya çalışıyorum inşallah biraz daha oturur
eheuehueheuhe Allah seni naapsınAslında daha iyimiyiz bilmiyorum ama ben daha iyiyim. Tabiki gerginlik oluyor fakat çok yoğunum artık o yüzden onun ile ilgili konularda yıpratmıyorum kendimi
Dikkat ettim de olumlamaların bile içinde ilişkim yok ehehe
ben de biraz içim çürük gibi sankiYorgunluuuuuk doluyum
ben de biraz içim çürük gibi sanki
teşekkür ederim o sizin pembişliğinizi efenimSizin içiniz pembiş bir kere. Pembe hiç çürük rengi olmaz
Güzel bir duş sonrası ıhlamur çayı içip yatın ( benim çok böyle yapasım var)
teşekkür ederim o sizin pembişliğinizi efenimyapmaz mıyım bugün hepsini yaptım neler yapıyorum ama yok hiç bir şey fayda etmiyor içinde bir boşluk var dolduramıyorum of
cık hiç bir işe yaramıyor örgüler alışverişler yazmalar çizmeler iş bulsam da rahatlasamBoşluğu en iyi bir uğraş doldurur. Ben denemedim ama boya kitapları çok iyi geliyor diyorlar??
cık hiç bir işe yaramıyor örgüler alışverişler yazmalar çizmeler iş bulsam da rahatlasam
aminnnn inşaallahUmarım en kısa zamanda ferahlarsınız