Adım Adım Değişim

Merhabalar..
Toplum baskısı altında ne olacağımıza bir türlü karar veremiyoruz, bizi biz yapan değerlerimizi yok edip sadece toplumun örnek göstereceği, öveceği veya beğeneceği insanlara dönüşmek istiyoruz.. Çok fazla şey istiyoruz mutlu olmak için.. İyi bir ev, güzel bir araba, ışıldayan pırlantalar, bir elbise ve ayakkabı dolabı, dünyanın en seksi kokuları, en iyi makyaj malzemeleri.. Ve sana tapacak bir erkek.. Bunlar uğruna şekilden şekle girmek yerine bir defa olsun kendimizi sevsek yada sevmeyi denesek. Yukarıda sıralanan o saçma listeyi çöpe atabiliriz.
Bir kitap önermek istiyorum, Tanrılar Okulu.. Muhakkak okunması ve not alıp kenara köşeye yapıştırılması gerekiyor..
Herkesin hayatının bir dönüm noktası vardır, KENDİNİ BULDUĞUNDA..

Sevgiler..
ne güzel ne kadar doğru yazmissiniz en yakın zamanda bu kitabı okuyacağım. ..

aynı dertden ben de muzdariptim. birkaç kere seda dikere gittim, regresyon terapisi aldım, kişisel gelişim için almadığım kitap yok. bu arada reiki 1 uyumlaması aldım çakra açmayı ögrendim aynı zamanda paralel olarak havasla ilgilendim cok ciddi dini inancım olmasa da esma ve dua okumaya başladım ona da ara verdim. neden? çünkü o kadar çok teknik uygulama varki hangisinin benim uygulamam olduğunu henüz bulamadım. tonlarca kitap ve makale var. birsürü teknik biliyorum ama hepsinin anlatmaya çalıştığı şu : BİLİNC ALTINDAKİ KALIPLARI TEMİZLEMEZSEN HİÇ BİRSEYDE HİC BİR TEKNİKTE BASARILI OLAMAZSIN. bunu ciddi bir sekilde temizlemek icin profosyonel egitim almayı düsünüyorum. bugun arastırdım ayrıca nefes terapisi de çıkmış ama gelinen son nokta hepsinin aynı. sadece tekniğinizi bulup ilerlemekte..ayrıca bu sektörde acaip paralar dönüyor.
Öncelikle şema terapisi ile ilgili arastrma yapın ve alp karaosmnglu hocamnz youtube video ve kitaplari var. Bana çok iyi geldi

X