evet suan bitti.yani kendi düzenimi kurmaya başladım yavaştan.yani beni özlemedini ve hiç aklına bile gelmedğimi söyledi guya inanmadım ama üstelemeninde gereği yok.cok seviyorum canımda yanıyor ama bu kaçan kovalanır mantığı tek psikolojik cümle bence net:)asena87 , aranız düzeldi mi yoksa bitti mi yazdığın gibi merak ettim :) ?
hayır süper oldu ben de tertemiz ev tencereler dolusu yemek olayını bıraktım kendime biraz zaman ayırmaya başladım ve emin ol hayatım düzene girdi .. çok da abartmamamk gerek ama. şu ben ne yanlış yaptım diye ben de çok düşünüyorum ama kimse oturup benden özür mözür dilemedi hatta dedikodularım gidecektir şimdi oraya buraya Allah nazarlardan saklasın yaaa üüffff bazı insanlardan uzak durmak istiyorum cidden ... eşin iş buldu mu bu arada ? hayatının daha iyi olmasına çok sevindim bizi başka guruparla aldatma lütfen
hayırlı uğurlu olsun kocanın işi cnm ... yaa takmıyorum artık dedikodulara eskiden çok üzülürdüm de... yapsınlar yaaa ama nazar etmesinler fesat insanlar onun için istemiyorum ... maşaallah sevindim durumuna.... ben çok fazla bura harici guruplara pek takılmıyorum... yazılı iletişim zaten zor vurgu yok bir şey yok insanlar da çok fesat ve sinirli .. bıraktım yani :)Eşim iş buldu yazmadım mı :s 1 ay oldu hatta. Ben neyi yanlış yaptım diye düşünmüyorum sadece bu kişi bana böyle davrandı acaba ne tür bir ders almam gerekiyor neyi fark etmem gerekiyor diye soruyorum kendime artık.
Mesela dün saçma sapan bir facebook grubunda tartşma yaşadım tavır hiç hoş değildi ve sordum kendime ben neden böyle bir şey yaşıyorum? Önemli olan soru sormuş birisine canı gönülden yardımcı olmaktı hem de doğru bilgilerle.. Sonra durdum ve cevabımı buldum. Bu tür olaylara çok takılıyorum o ne yazdı aman tanrım kendi bilgim doğru ve kanıtlamam gerek... Hayır kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değilim sadece yol gösterebilirim direnmem faydasız. İşte cevabım buydu ve inan ki 2 dakika geçmeden 1 bildirim aldım "yanlış okumuşum.. " benim için bu yeter ve artar.
Ancak arada kendi bildiklerimi de sorgulamam gerektiğini fark ettim.
Hayatımın son bir kaç ayına bakacak olursak yaşadıklarım hep bu çıkarımı yapmam yönündeydi.
Umarım net bir şekilde açıklayabildim.
Dedikodun bırak gitsin sen doğru ol yol bir şekilde doğrulur
Ay evet fesat ve sinirli insanlar şu yazılı ortamda hiç çekilmiyor...hayırlı uğurlu olsun kocanın işi cnm ... yaa takmıyorum artık dedikodulara eskiden çok üzülürdüm de... yapsınlar yaaa ama nazar etmesinler fesat insanlar onun için istemiyorum ... maşaallah sevindim durumuna.... ben çok fazla bura harici guruplara pek takılmıyorum... yazılı iletişim zaten zor vurgu yok bir şey yok insanlar da çok fesat ve sinirli .. bıraktım yani :)
bebişinize sağlıklı mutlu pırıl pırıl bir hayat dilerim
eşinizle aranızdaki sorunların tez zamanda tatlıya bağlanıp huzurla yaşamanızı sürdürmenizi de canı gönülden diliyorum. insanı duygusal ihtiyaçları karşılanmayınca hayata küsüyor. sevildiğini hissettmek öyle güzel ki. ben hissedemedim çünkü hiçbir zaman gerçekten sevilmemişim. acaba sırf çocuğum olsun diye bu sevgisiz adamla evlense miydim diye bile düşünüyorum. huyuna gidip bazı sorgulamalarımdan vazgeçip onun verdiği sevgi kadarıyla yetinirsem muhtemelen evlenirdi benimle. bilmiyorum, sanki başka biri karşıma çıkmayacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?