- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Dolarin ateşi düşüyor nihayetDolar 3.39 Euro 3.65 tl an itibariyle...
Tanju Çolak mı ne futbolcu var ya... 80 bin dolarını bozdurmuş.Dolarin ateşi düşüyor nihayet
Yükselince satanlar iyi kar ettiler bu arada.Tanju Çolak mı ne futbolcu var ya... 80 bin dolarını bozdurmuş.
Teşekkür ederim canım... Her zaman gelip yazıp kaçabilirsin
Harcamalarınızı kalem kalem bir deftere not alsanız... Böylece nereye ne kadar harcandığı, gerekli miydi gereksiz miydi hepsi ortaya çıkar. Ona göre bir tasarruf planı geliştirebilirsinizMerhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun pınar hanım. Bende geçen sene bu zamanlardan beri birikim yapmaya çalışıyorum birikim topiklerinin sessiz takipçisiyim resmen ama yıl içinde okadar çok olumsuzluk yaşadıkki ailecek birikim namına bişey kalmadı sadece bi bozuk para kumbaram var onu açacağım yılbaşında. Bu önümüzdeki birkaç ayda çok dikkat etmeliyiz harcamalarımıza biz ailecek çok harcıyoruz çooook
Hoşgeldin canım :)Merhabalar
Ben 26 yasında bir senelik evliyim
Ocak ayında borçlar kapanacak ve hedefim ayda iki gr altın ve üç ayda bir de 2500 tl altın yapmak olacak
Bu arada saç mevZusu ile ilgili bende bir şey diyeyim. Saclarım ince telli ve kendi sacıma röfle yaptıgım zaman kuaför yaktı ve senelerce kısa sacla gezdim. Küçük pet şişe zeytin yagı 8-9 tanede sarımsagı delip kaynattım sonra süzdüm. Hafta bir yada iki duştan üç saat önce sürüp iyice durulamak lazım. Benim saclarım bu yöntemle kurtuldu. Üstelik zeytinyagını vücudunuzada sürebilirsiniz çatlak oluşmasına da engel doğl vücut yağı:)
Tabiki katılabilirsin... Mevlananın dediği gibi ne olursan ol yine gel lafından yola çıkarak kapımız her zaman açıkGünaydın hanımla. .. bende katılabilir miyim25 yaşımdayım kamuda memurum 1 yıllık evliyim bi oğlum olacak önümüzdeki ay onun için izne ayrılacağım ve maaşımdan 500 TL kadar kesinti olacak bu yüzden harcamalarıma daha çok dikkat etmeliyim .. sizi okudukça motivasyonum artacak şimdiye kadar 3 bilezik biriktirdim ayrıyken 5 bin küsür para ama paralar borçlara giti yeniden kumbara yaptım 1 ay oldu yeniden güzel birikimlere inşallah
Hoşgeldin canım. :) daha da düşer... Düşüş yonune hızlı girdi. Tanju Çolak dün 80 bin dolar bozdurmuş... Tsk mıydı yine bir devlet dairesi butun dolarlarını tl ye çevirmiş.yani biraz daha düşer bence.Döviz baya düşmüş. Dolar 3.34 euro 3.64 daha da düşer mi kizlar. Ben euro biriktiriyordum yükselince almadım. Ne zaman almak gerek o konuda da fikrim yok
Altında düşmüş biraz. 127.4 lira olmuş gramıBen de merakla bekliyorum, kırk yılda bir birikim yapayım diye başladım: ) Takip etmekten helak oldum: ))) Gören duyanda milyarlar atıyorum kenara sanacak...
Altın dolar euro çeşitlemesi yapmak ıstıyorum, bakalım ne olacak gidişat.
Millette ne kadar çok dolar varmış...vay canına :)Hoşgeldin canım. :) daha da düşer... Düşüş yonune hızlı girdi. Tanju Çolak dün 80 bin dolar bozdurmuş... Tsk mıydı yine bir devlet dairesi butun dolarlarını tl ye çevirmiş.yani biraz daha düşer bence.
Bu daha ne ki.. Asıl döviz fatih terimdedirMillette ne kadar çok dolar varmış...vay canına :)