adım adım birikim

merhaba kızlar ben paramı tl olarak bırıkım yapmayı sectım sımdıye kdr suan mantıklı olan dolarmı altın mı ne almalıyım sızce tl kalsın ıstemıyorum
Döviz yonunde kullanacaksan paranı beklemeni söyleyebilirim. Çunku inişler devam ediyor... Millet bozdurdukça aşağı yonde devam edicek

Gram altin 127ye düsmüs takip edecem diye canim cikti
Yengem dogum yapti bebegimiz geldi halasinin minnosu
ona da bir altin alip götürmem gerek
Ders calismaktan sıkildim su sinav gelse de bir an önce kazanip ciksam

Harcamalarınızı kalem kalem bir deftere not alsanız... Böylece nereye ne kadar harcandığı, gerekli miydi gereksiz miydi hepsi ortaya çıkar. Ona göre bir tasarruf planı geliştirebilirsiniz
Zaten geçen ayın son 4-5 gününü ve bu ay kaydediyorum o bir haftalık dönemde tam 968 tl harcama yapmışız görünce toplamı şok geçirdim

Ben gram altın işini geçtiğimiz senelerde denedim bana uygun değil gibi geldi çünkü bozdurma işini hemen telefondan yapabildiğim için bozdurma konusunda kendimi durduramıyorum. Benim için en iyisi fiziki kuyumcuya gitmek zor gelebiliyor o an için. Şimdi bi altın gününe girdim her ay altın yaptırıyorum zorunlu olduğum için. Tek birikimim kumbaram ve altın günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…