- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Döviz yonunde kullanacaksan paranı beklemeni söyleyebilirim. Çunku inişler devam ediyor... Millet bozdurdukça aşağı yonde devam edicekmerhaba kızlar ben paramı tl olarak bırıkım yapmayı sectım sımdıye kdr suan mantıklı olan dolarmı altın mı ne almalıyım sızce tl kalsın ıstemıyorum
Bu yüzden bu sıralar dövizin takibi iyi yapılmalı... Size göre artık daha inmez diye düşündüğünüz bir seviyede alınabilirınecekte bu seferde cıkmazsabılemedım
Olabilir... Ama ne zaman artışa geçer orasını onumuzdeki günler belirleyecekonu demek ıstememıstım aslında sımdı dolar deger kaybettı aldık dıyelım daha sonra tekrar doların artma surecını beklemek mantıklı olurmu
Değil mi.Vay be biz burda 100 euro hesabı yaparken millet 80 bin Euro bozduruyor vay be
Valla doğru diyorsun. Ben suç ortağı olurum sanaDeğil mi.şeytan diyo git şu unlulerin evlerini soy
Zaten geçen ayın son 4-5 gününü ve bu ay kaydediyorum o bir haftalık dönemde tam 968 tl harcama yapmışız görünce toplamı şok geçirdimHarcamalarınızı kalem kalem bir deftere not alsanız... Böylece nereye ne kadar harcandığı, gerekli miydi gereksiz miydi hepsi ortaya çıkar. Ona göre bir tasarruf planı geliştirebilirsiniz
Ben biraz daha bekleyecem sanki düsecek gibi.Altin satisi 3 e katlandi diye okudum haberde . Bir tane ceyrek de ben mi alsam yoksa biraz daha beklesem biraz daha duser mi bilemedim cok kararsizim
dün baktığımda bendede öyle diyordu meğersemm yanlış yerden giriyormuşum. sendede öyle bir durum olabilir cnmŞimdi iscep altın hesabına girdim asgari 5 gram alabilirsiniz diyor böyle bişeyler karşılaşan var mı 1 gram alamaz miyim