- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
-
- #2.521
gram bence ceyregi bozdururken fark cok aliniyo gramda 2lira 3lira maximum. 10lira farkla bile ceyrek bozan varKızlaar bugun okudum da gram altin almak daha kârlıymış sizce hangisi çeyrek mi gram mı almalıyım ?
Aynen bende bir ara pringless kutusunu kullaniyordum.. hala duruyo dolabimda.İyiymiş ben de bi iki Güne kadar yapıcam cips kutusundan ... cipsi yemeğe sıra gelmedi
Ben de kullanıcam az kaldı :)Aynen bende bir ara pringless kutusunu kullaniyordum.. hala duruyo dolabimda.
Bozdururken fazla bir oran olmuyor alis satis arasinda gramin... alirken 160 a alirsan bozdurdugunda 158-159 liraya filan bozduruylrsun ceyregi bozdururken aradaki far 3-5 lira arasi oluyo. Yarimda 10 lira gibi bir rakam tam altinda 20 lira gibi bir fark oluyo.. eger fiziki aliyorsaniz ve hemen bozdurma gibi bir durumunuz yoksa (en az 1 yil elinizde tutacaksaniz) gram almissiniz ceyrek almissiniz farketmwz her turlu karda olursunuzKızlaar bugun okudum da gram altin almak daha kârlıymış sizce hangisi çeyrek mi gram mı almalıyım ?
Bolge farki vardır onda.. ya da bolir avm nin ixindeki kuyumcu filan.. piyasada ceyrek ornegin 250 ye satiliyorsa avm icindeki 255-260 diyebiliyogram bence ceyregi bozdururken fark cok aliniyo gramda 2lira 3lira maximum. 10lira farkla bile ceyrek bozan var
Bu ir iki ay maas alamayacagim ama ondan sonra insallah alieim... abimin yaninda calisiyorum bu aylar en durgun zamanlari cunku :)ay sonu maaş için heyecanlananları görelimmmm????
ay sonu değil ama ayın basında bir miktar alacağım heyecanliyimay sonu maaş için heyecanlananları görelimmmm????
Iyiyim ablam.. sen nasilain... ben bieikime devam ediyorum iste hala kumbarada.. abimin yaninda ise basladim iste :)MERHABA ARKADAŞLAR GEÇEN SENE YAZARDIM BU TOPİĞE
SON HAFTALARDA ALTIN TPİĞİNE YAZIYORDUM AMA HİÇ YAZAMADIM
NE VAR NE YOK NASILSINIZ
Iyiyim ablam.. sen nasilain... ben bieikime devam ediyorum iste hala kumbarada.. abimin yaninda ise basladim iste :)
Sigarayi birakamiyorsan sigara masrafini azaltabilirsin sarma sigara icerek. 10 tanesini mi 20 tanesini mi 2-3 lira gibi bira fiyata satiyor tutunculer.. ayrica acik tutun kagit ve aparatini filan alirsan kendin bile sarabilirsinHAYIRLI OLSUN CANIM :)
gçen sene yazdığımda besim 4 bin civarı demişim
yıl içerisinde katkı payımı biraz yükselttim
fonlarla da biraz oynadım 9 bin oldu şu an işveren katkısıyla..
onun dışında eylülde 28 gr bilezik amıştım şimdi onun borcunu ödüyorum
tutumlu olmaya çalışıyorum bide ama halen sigarayı bırakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?