adım adım birikim

Kızlaar bugun okudum da gram altin almak daha kârlıymış sizce hangisi çeyrek mi gram mı almalıyım ?
Bozdururken fazla bir oran olmuyor alis satis arasinda gramin... alirken 160 a alirsan bozdurdugunda 158-159 liraya filan bozduruylrsun ceyregi bozdururken aradaki far 3-5 lira arasi oluyo. Yarimda 10 lira gibi bir rakam tam altinda 20 lira gibi bir fark oluyo.. eger fiziki aliyorsaniz ve hemen bozdurma gibi bir durumunuz yoksa (en az 1 yil elinizde tutacaksaniz) gram almissiniz ceyrek almissiniz farketmwz her turlu karda olursunuz

Ben bugun kumbarama hic bisey atmadim.. hatta aksine para harcadim da eldim hakmar'a pilates topu gelmis yaninda pompasi ve egitici cd si ile beraber 25 tl idi.. ondan aldim bugun

Iyiyim ablam.. sen nasilain... ben bieikime devam ediyorum iste hala kumbarada.. abimin yaninda ise basladim iste :)

HAYIRLI OLSUN CANIM :)
gçen sene yazdığımda besim 4 bin civarı demişim
yıl içerisinde katkı payımı biraz yükselttim
fonlarla da biraz oynadım 9 bin oldu şu an işveren katkısıyla..
onun dışında eylülde 28 gr bilezik amıştım şimdi onun borcunu ödüyorum
tutumlu olmaya çalışıyorum bide ama halen sigarayı bırakamadım

Sigarayi birakamiyorsan sigara masrafini azaltabilirsin sarma sigara icerek. 10 tanesini mi 20 tanesini mi 2-3 lira gibi bira fiyata satiyor tutunculer.. ayrica acik tutun kagit ve aparatini filan alirsan kendin bile sarabilirsin

Satmak icin ayirdim birkac kitap vardi. Onlarin hemen resmini cekip instagrama, letgoya facedeki satis gruplarina ve buraya kk ya koydum. Bakalim ne zaman satilacaklar. Gecen gun iki tane satmistim ayirttirmisti gerci bugun parasini hesaba gecmis yarin kargolayacagim onlari.

5 kumbaram var suan icin kitap kumbarama atmiyorum para. Grcrn 20 kitaplik bir sipris girdim siteden. Ondan bir iki gun oncesinde de birkac kitap daha almistim hemen hemen 25-26okunacak kitabim var. Bu beni 2-3 ay idare eder. O zamana kadar alisveris icin olusturdugum kumbarami da saf disi bırakırım. Yüklü bir kiyafet alisverisi yapacagim en azindan beni zorlamasin diye bu kumbarayi yaptim. Her zamanki gibi ana kumbaraya devam. Rahat bir ceyrek parasini gecmistir ama tam doldurmadan acmicam bu sefer. Belki cikanla yarim veya tam alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…