adım adım birikim

Simdiden birkac sey ogrendim bile :p

1.indirimli urunlerin raflarda goz hizamizin altinda olduklari.
2. Baharat,yag,salca kavanozlarini agzina kadar doldurup bol kepce kullanmak yerine az doldurmayi . ( ben bu hatayi cok yapiyorum nasilsa daha cok deyip bol kullaniyorum )
3. Camasir suyu sadece wc de, diger yerlerde sirke kullanmayi.

Simdiden birkac sey ogrendim bile :p

1.indirimli urunlerin raflarda goz hizamizin altinda olduklari.
2. Baharat,yag,salca kavanozlarini agzina kadar doldurup bol kepce kullanmak yerine az doldurmayi . ( ben bu hatayi cok yapiyorum nasilsa daha cok deyip bol kullaniyorum )
3. Camasir suyu sadece wc de, diger yerlerde sirke kullanmayi.
Mesajını hemen favorilerime attım.. İlerleyen günlerde hepsini toparlayıp ara ara mesaj olarak yazarım. İlk mesaja da yazarım. :)

Kizlar bir de yapiyor musunuz bilmem ama meyvelerinizin kabuklarini atmayin
Ben portakal kabugunu rendeleyip keklerde salatalarda kullaniyorum bazen sulu yemeklerimde icine atiyorum tadi güzel oluyor
Maydanozun sapini atmayin sabahlari kaynatip ac karnina için
Sürahinize bir dilim limon kesip atin suyunuzu ordan için limon gibisi yok her derde deva
Cevizin kabugu bile saca tirnaga ne kadar faydali
Kiraz sapi adet agrilarinizi şişkinliklerinizi giderir agri kesici iceceginize bunu icin.
Ay saglikli yaşam topigi gibi oldu ama yazmadan duramiyorum :KK70:

Hayırlı olsun topik...

Ben de yavaş yavaş başladım biriktirmeye. Altın aldım ilk defa. Ocak ayından sonra daha çok alırım inş: ) 3yıl sonraya bozdurmak için alıyorum ben...

Daha da düşer mi acaba:sus:
Şuan altını kestiremiyorum.. Ama dolar ve Euro cephesinde duşuş devam edecek gibi

evet banak uzerindnen aldım. Yavaştan başlayayım dedim. Planlarıma göre yılbaşından sonra tüm maaşım kendime kalıyor, şükürler olsun rabbime:halay:
Iyi yapmissin canim benim de gram altin hesabim var ilk 131den aldim simdi 129a düsmüs bekliyorum 128 düşer inşallah.

X