- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Hoşgeldin canım. Olur tabi niye olmasın. :)bende katılmak istiyorum :) aylık birikim listesi de yapalım toplam birikimlerimizi yazalım olmazmıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım. Olur tabi niye olmasın. :)bende katılmak istiyorum :) aylık birikim listesi de yapalım toplam birikimlerimizi yazalım olmazmıı
Hoşgeldin canım. Olur tabi niye olmasın. :)
O ampullere para harcamaktan vazgeçtim bette ufak bir araştırma ile daha uygun fiyatlı ve uzun ömürlü bir ürün buldum insanlık için küçük ama benim için büyük bir adım bu, sanırım bende bir kumara edinmeliyimHoşgeldin canım. Olur tabi niye olmasın. :)
Mesajını hemen favorilerime attım.. İlerleyen günlerde hepsini toparlayıp ara ara mesaj olarak yazarım. İlk mesaja da yazarım. :)Simdiden birkac sey ogrendim bile
1.indirimli urunlerin raflarda goz hizamizin altinda olduklari.
2. Baharat,yag,salca kavanozlarini agzina kadar doldurup bol kepce kullanmak yerine az doldurmayi . ( ben bu hatayi cok yapiyorum nasilsa daha cok deyip bol kullaniyorum )
3. Camasir suyu sadece wc de, diger yerlerde sirke kullanmayi.
Cok iyi olur toplu sekilde okuruzMesajını hemen favorilerime attım.. İlerleyen günlerde hepsini toparlayıp ara ara mesaj olarak yazarım. İlk mesaja da yazarım. :)
Şuan altını kestiremiyorum.. Ama dolar ve Euro cephesinde duşuş devam edecek gibiHayırlı olsun topik...
Ben de yavaş yavaş başladım biriktirmeye. Altın aldım ilk defa. Ocak ayından sonra daha çok alırım inş: ) 3yıl sonraya bozdurmak için alıyorum ben...
Daha da düşer mi acaba
Gram altin mi aldin canimHayırlı olsun topik...
Ben de yavaş yavaş başladım biriktirmeye. Altın aldım ilk defa. Ocak ayından sonra daha çok alırım inş: ) 3yıl sonraya bozdurmak için alıyorum ben...
Daha da düşer mi acaba
Bugün takip edemedim. Ne kadar altın ve döviz Pınar?Şuan altını kestiremiyorum.. Ama dolar ve Euro cephesinde duşuş devam edecek gibi
Gram altin mi aldin canim
Iyi yapmissin canim benim de gram altin hesabim var ilk 131den aldim simdi 129a düsmüs bekliyorum 128 düşer inşallah.evet banak uzerindnen aldım. Yavaştan başlayayım dedim. Planlarıma göre yılbaşından sonra tüm maaşım kendime kalıyor, şükürler olsun rabbime
Altın gram 128.9 dolar 3.42 Euro 3.67 ablamBugün takip edemedim. Ne kadar altın ve döviz Pınar?
Sağol canımAltın gram 128.9 dolar 3.42 Euro 3.67 ablam
Şuan altını kestiremiyorum.. Ama dolar ve Euro cephesinde duşuş devam edecek gibi
Teşekkür ederim canım.. Allah bereket versin :)Yeni topiğin hayırlı olsun cnm,
altın dahada düşsede biraz altın alsak.
Ben bugün hesabın açılışını yaptım ve 128.7'den 5 gram altın aldım.