adım adım birikim

Kizlar bir de temizlik malzemelerine hunharca para dökmeyin
Temizleme kovanizin icine biraz beyaz sirke koyun evi onunla silin.
Lavabolarimi hep sirkeyle siliyorum.
Sadece klozet icin camasir suyu döküyorum icim rahat etmiyor çünkü
Bende sirkeylen temizliyorum.azicikta bulasik deterjani damlatiyorum.cok güzel temizliyor.Aslinda wc icin sirkeli su daha iyi mikroplari kirmasi acidindan birde Tene Degen yerler kimyasallarla etkilesime gecmez.klozetin icine temizlik jeli döküyorum varsa camasir suyu.almayali cok oldu bak yeni aklima geldi,demekki yoklugunu hissetmemisim :)

Tabi ki KUM-BA-RA Geçtiğimiz cuma günü 1 liraya kilitsiz kumbara aldım. Hergün elime kalan fazla paralari içine atiyorum. Tabi 50 kuruştan küçük olmaması koşuluyla 50 kuruştan küçük paraları da yine küçük bir kutuda biriktiriyorum ufak tefek ev ihtiyaçlarından inanilmaz işe yarıyor :) kumbaramdaki para buyuyunce hesebima aktarıcam

Hoşgeldin canım. Evet soyadım doğrudur

Aynen canım bende geçen buyuklerinden aldım dediğin gibi 50 kuruşun altındakini atmıyorum. 50 kuruşun altındakileri ayrı biyerde biriktirip sonra butunleştirip oyle atıyorum içine

Merhaba arkadaşlar bende bu sayfaların sessiz takipcilerindenim ama datanamadım artık yazıyorum :) ben 28 yaşındayım ve birikim yapmaya daha başlayalı birkaç ay oldu ve aklımın başıma yeni gelmesine okadar üzülüyorum ki keşke önceden yapsaydım diyorum hep nekadar gereksiz şeylere paralar yığdığımızı farkettim ve bu çok üzücü

Yani başımıza Allah korusun bi iş gelse kenarda köşede birikmişimiz yok ve insan gerçekten isteyince olacağını görüyo

Şuan ev kredisi ödüyoruz 4 yılımız kaldı inşallah Üniversitesi kredilerimizi ödüyoruz faturalar felan yani çok borcumuz var ama hep vardı zaten yani evlendik evleneli hep ödeme yapıyoruz iki çocuğumuz var

Dediğim gibi birikime birkaç ay oldu başyalı bozuk paralar ayrı bir kumbara kağıtları ayrı biriktiriyorum şimdiye kadar 5 gr altınım oldu ve bu bile bi mucize benim için :) hala devam birikime

Birbirimize destek olalım helede şu zamanlarda ekonominin nereye gideceği belli değil tl değer kaybediyo herşeyin hayırlısı

Wcde ben sadece ic kisimlari camasir suyuyla siliyorum
Tene değen yerlere sirke döküp temizliyorum
Elma sirkesi yaptım geçenlerde onda da salata malzemelerimi bekletiyorum.

Merhaba canim
Heç başlayanlar daha azimli oluyorlar
Borçlarinizi bitirirken ufak tefek bir seyler kenara atmak seni mutlu edecektir.
Allah hayirli birikimler nasip etsin.

Benim de bu 2.ayım birikimde ufak ta olsa bişeyler kenara koymak güzel 2.bebek te gelince biraz daha aklım başıma geldi sanırım yoksa önceleri boş yere savurdum durdum Allah kimseyi dara düşürüp te başkasına muhtaç etmesin bundan sonra ufakta olsa birikim yapmayı nasip etsin

günaydın kızlar
2016 yılbaşından beri birikim yapmaya çalışıyorum
3 aydır da topiklere aktif olarak yazıyorum
31 yaşındayım evliyim 2 yaşında oğlum var çalışıyorum
yaptığım ufak birikimler ise
büyük bir kumbara alıp kurban bayramına kadar eşimle doldurup eksik kalanı tamamlayıp kurban kestik
günde 1 lira kenara atıp 12 ay sonunda yani bu ay sonu oğlum için altın alacağım
maaş bütçesi oluşturup tatil market ihtiyaç harçlık kalemlerine bölüp para ayırmak
banka üzerinden kalan maaş küsuratları ile az az döviz almak (son 5 aydır)
bu sene düğün doğum olaylarımız vardı çok yakın çevrede genelde birikimler borçsuz hediye ve yol paralarına gitti
ama 2017 daha iyi olacak inşallah

Canım öncelikle hoşgeldin... En azından farkedip bişeyler yapmaya karar vermişsin. Ya hiç bsşlamasaydın. :) benim bir iki arkadaşım var ne kadar dedem birikim yaptıramıyorum onlara. İleride taşlaea vuracak baçını ama

Hoşgeldin canım. Ya hiç başlamasaydın

Merhaba kızlar
Herkese hayırlı birikimler
Bende aranıza katılabilirmiyim
Bensendetutuklukaldim belki beni hatırlarsın eski topikte başlarda yazıyordum
Bende 2 aydır birikim yoktu eşim kaza geçirdi raporluydu tek maaşa düşünce birikim yapamadım
Dün kumbaraya başladım bozukları atıcam içine
Kağıtları biriktirip dolar yada euro alıyorum yine devam edicem inşallah bu aydan itibaren
Bankada da altın hesabım var maaştan artanla da altın alıyorum
Kredi kartlarına çok borcumuz var
Bide elden borcumuz var inşallah 2017 de bitirir,z hepsini

Hoşgeldin canım. Hatırlıyorum tabi hatırlamam mı :) geçmiş olsun canım eşin için... Hayatta böyle sıkıntılı zamanlar illa ki olur. Önemli olan bu durumlar olmadan yine kenara biraz bişeyler atabilmek.. :)

yeni topik = yeni bilgiler
Hayirli olsun canim ekonomi bilgilerim cok eksik hep birlikte bilgileniriz insallah

Tum faturalarim geldi kabarik kabarik bu hafta odemelere baslarim.
Ocaktada ihtiyac kredisi odemem baslayacak o yuzden bu ay kenara ne atsam kar, Allah odeme kolayligi versin..

Teşekkür ederim ablacım hoşgeldin. :) evet güzel şeyler paylaşılıyordu... Şimdi bütün topiklerde çok ileride millet okumaya eriniyor diye tekrar açsyım dedim.

Güldürdün beni canım.. :) hoşgeldin :) inşallah hep birlikte motive olup iyi birikimler yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…