adım adım birikim

Aynen canim Allah sattirmasin insallah.düğün de takilan takilarim duruyor 40bin filan ediyor esim satip 1ev daha alalim dedi ama zaten hazirda kredilerimiz var cok zorlar dedim
Aslinda ikinci evi alma sansiniz var... birikimlerin ayni seviyede giderse sakaryada evler 120 binden basliyo.. belki yasi baya yuksek olanlarda 100-120 bin arasinda da bulursun.. sakaryada kira getirisi de 500-600 filan

Aslinda ikinci evi alma sansiniz var... birikimlerin ayni seviyede giderse sakaryada evler 120 binden basliyo.. belki yasi baya yuksek olanlarda 100-120 bin arasinda da bulursun.. sakaryada kira getirisi de 500-600 filan

canıım şanlıurfada yaşıyoruz biz.burda evler biraz daha pahalı ama dediği aralıkta da bulabiliriz tabi.Şu an 1435 konut kredisi ödüyoruz aynı zamanda o sebepten zorlar dedim

10 yıllık çektik nişanlıyken şimdi 8 senesi kaldı bu arada ben 28 yaşındayım.sizden büyük yada küçükmüyüm bilmiorum ama

Boş kalmaktan iyidir. Yemek, yol ve para daha ne olsun

Boş kalmaktan iyidir. Yemek, yol ve para daha ne olsun
Aynen abla.. zqten basvuru ustune basvueu yapiyorum.. bi ise girene kadar iyidir yani.. yok ablam istanbulda oturuyorum da.. iste sakaryadaki evleri de bi gozden gecirmisligim var alinabilecek fiyatlarda mi diye.. iki halamda oturunca orada trakyadan cok cezbediyo orasi beni

bu yaştan sonra bunu napıcak diye düşünmüştür :)

Allah bereket versin, Allah agiz tadiyla yedirsin ablacim :)

Günaydın kızlar :)
Kumbarabama 4 TL attım, kahvaltılar evden
Dün akşam buzdolabımı toparladım, kalan yemeklerin hepsini akşam yemekte tükettik, bugün için etli biber dolması yaptım, bir poşette pişmemiş olarak buzluğa attım. Birer demet maydanoz ve dereotu yıkadım, birazını buzluğa birazını da kahvaltılar için kaplara ayırdım. Ev kumbarama 3 TL attım, dün sadece halk ekmekten 2 ekmek aldım, tüm masrafım bu. Sıkı tutmaya çalışıyorum, son iki ayda çıkan ekstraları kapatmaya çalışıyorum.

merhaba kızlar dün
akşam pazara uğradım patlıcan buldum 75 kuruşa
3 kilo aldım karnı yarık yaptım kalanlarıda hazırladım kızartıp yine karnıyarık için buzluğa attım.
1,5 tl den yeşil biber aldım onuda doğrayıp yemeklik buzluğa atacam
domates 75 kuruşta evde 3 kilo vardı diye almadım akşama evdekileri kurutalık yada buzluğa atmak üzere kullanırım ctesi pazarından bolca patlıcan biber alıp kışlık hazırlayacam.
kilosu 4 tl den de yeşşil fasulye aldım buzluğa atacam..
kumbarama para atamadım..
besim devam ediyor..ama fonlar zararda biraz bekleyecm..
bu ay yaklaşık 6000 tl lik ödemem var prim alırsam inşallah borç kalmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…