- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.441
Aslinda ikinci evi alma sansiniz var... birikimlerin ayni seviyede giderse sakaryada evler 120 binden basliyo.. belki yasi baya yuksek olanlarda 100-120 bin arasinda da bulursun.. sakaryada kira getirisi de 500-600 filanAynen canim Allah sattirmasin insallah.düğün de takilan takilarim duruyor 40bin filan ediyor esim satip 1ev daha alalim dedi ama zaten hazirda kredilerimiz var cok zorlar dedim
Iyiyim ablam ben ayni.. iste is ariyoeum. Is bulana kadar abimin ofiste takilicam. sen nasilsin...Günaydın Pınar, nasılsın? Bugün açmışken bir hal hatır sorayım dedim
Aslinda ikinci evi alma sansiniz var... birikimlerin ayni seviyede giderse sakaryada evler 120 binden basliyo.. belki yasi baya yuksek olanlarda 100-120 bin arasinda da bulursun.. sakaryada kira getirisi de 500-600 filan
Kac yillik yaptirdiniz ablam.. yapilandirma yaptirabiliyor musunuz?canıım şanlıurfada yaşıyoruz biz.burda evler biraz daha pahalı ama dediği aralıkta da bulabiliriz tabi.Şu an 1435 konut kredisi ödüyoruz aynı zamanda o sebepten zorlar dedim
Boş kalmaktan iyidir. Yemek, yol ve para daha ne olsunAbim grcenlerde bana is bulana kadar grl benim dukkanda dur hem benim dukkan kapali durmasin dedi... is bulana kadar haftalik 50 lira veririm dedi.. yol yemrk ayri veririm dedi. Gun boyu disarida abim hem.. dogalgaz isi yaptigindan(muhendis kendileri) bide tek calisiyo elemanlari yok o yuzden her tarafa o yetismek zorunda. . Bide daha yeni kurdu isi yoksa sigorta maas sistemi yapicakti beni.. en qzindan evde bos durmaktansa dukkanda evrak islerini yaparim..
Sakaryada mı yaşiyorsunuz?Aslinda ikinci evi alma sansiniz var... birikimlerin ayni seviyede giderse sakaryada evler 120 binden basliyo.. belki yasi baya yuksek olanlarda 100-120 bin arasinda da bulursun.. sakaryada kira getirisi de 500-600 filan
Aynen abla.. zqten basvuru ustune basvueu yapiyorum.. bi ise girene kadar iyidir yani.. yok ablam istanbulda oturuyorum da.. iste sakaryadaki evleri de bi gozden gecirmisligim var alinabilecek fiyatlarda mi diye.. iki halamda oturunca orada trakyadan cok cezbediyo orasi beniBoş kalmaktan iyidir. Yemek, yol ve para daha ne olsun
nerelerdesin :)Takipteyim : ))
abla dememde sakınca yok o zaman. :) bende 25 yaşındayım. hımm... dedim az kaldıysa 1-2 yıl filan acaba borç tamamen kapattırılamaz mı diye..
bu yaştan sonra bunu napıcak diye düşünmüştür :)bu arada enpara bana kumbara yollamıştı konuşan kumbara çok güzeldi annem onu komşunun oğluna vermişbende yeni kumbara alayım dedim sonra evde kavanoz buldum dedim bunu kumbara yaparım kumbaraya vereceğim parayıda içine atarım ayrı bir birikim olur
bu yaştan sonra bunu napıcak diye düşünmüştür :)
HahahaKiz kendi begendi bende verdim ne bilim baskasina verecek
Allah bereket versin, Allah agiz tadiyla yedirsin ablacim :)Herkese günaydın :)
İyi bir hafta diliyorum, bol bereketli ve sıhhatli olsun
Bu sabah iş yeri kumbarama 5,5 TL attım
Eşiminde benim de kahvaltılarımız evden
C.tesi 50 TL ile pazara çıktım, yılın ilk fasulye turşularını kurdum =))