-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.401
Merhaba canım hoşgeldin.. :) yeni başladıysanız eğer muhakkak ama muhakkak kumbara yapın derim... Yaptığınız alışverişlerin fişlerini atmayın ay sonunda sizin ne kadar harcadığınızı neye harcama yaptığınızı gösterir.. Neyin fuzuli aldığınızı gösterir... Birde alışverişlere çıkarken mutlaka liste ile çıkın. Marketlerin aktüellerini takip edin. :)Kizlar merhaba ben de katilmak istoyorum araniza.Esim de ben de memurz iyi kazaniyoruz cok sukur ama cok harciyruz en cokta market ve cafelere sk disari cikiyoruz birakmak istiyorum.Ev kredimizbvar oduyoruz ama kenara para da atabiliriz simdiye kadar sadece 280 dolar yaptim aylik 500 dolar koymak istiyorum. Dediginiz gibi para kisin birikiyor o zaman baslayacagim
Hos buldum tesekkur ederin evet yapmayalim aslinda cunku en cok para oraya gidiyor insan anlamiyor harcarken 30-40Merhaba canım hoşgeldin.. :) yeni başladıysanız eğer muhakkak ama muhakkak kumbara yapın derim... Yaptığınız alışverişlerin fişlerini atmayın ay sonunda sizin ne kadar harcadığınızı neye harcama yaptığınızı gösterir.. Neyin fuzuli aldığınızı gösterir... Birde alışverişlere çıkarken mutlaka liste ile çıkın. Marketlerin aktüellerini takip edin. :)
Bende bu hafta liste ile gittim alışverişeMerhaba canım hoşgeldin.. :) yeni başladıysanız eğer muhakkak ama muhakkak kumbara yapın derim... Yaptığınız alışverişlerin fişlerini atmayın ay sonunda sizin ne kadar harcadığınızı neye harcama yaptığınızı gösterir.. Neyin fuzuli aldığınızı gösterir... Birde alışverişlere çıkarken mutlaka liste ile çıkın. Marketlerin aktüellerini takip edin. :)
Aynen canim... lazimsa illa ki alinacqk listeye gitmis girmemis farketmez... listenin amaci zaten gereksiz olanlari almamak :)Bende bu hafta liste ile gittim alışverişe
Liste dışı alım yaptım evet ama zaruri bi iki parça
Onun dışında gayet başarılıydı hem cep diyeti hem vücut diyeti :))
konuyu bende okudum hiç birikim yapamadığım geldi aklıma sadece cüzdanın bir köşesine 100 tl koymuşum orda unutmuşum onu buldum geçen gün bu y ve önümüzdeki ay elim çok sıkışık aşılama tedavisi görüyorüm kartlarımızın asgari tutarını ödüyoruz sadece Allah büyükMerhaba kızlar =)
Epeydir görüşemedik, şimdi bdv de bir konu oldu, size de uğrayayım dedim=)
Haftaya iş yeri kumbaramı açarak başladım, 170 TL çıktı, altın hesabıma attım
Bu arada bu ay 10 yıl süren BES ödemelerim bitti, inanamıyorum =)
Ona güvenerek okuma odama 400 TL'ye bir yazı masası siparişi verdim marangoza, yıllardır çok istediğim bir şeydi ama söz veriyorum önümüzdeki ay o tutarı biriktirmeye başlayacağım =)
Sizler de nasıl gidiyorBensendetutuklukaldim
konuyu bende okudum hiç birikim yapamadığım geldi aklıma sadece cüzdanın bir köşesine 100 tl koymuşum orda unutmuşum onu buldum geçen gün bu y ve önümüzdeki ay elim çok sıkışık aşılama tedavisi görüyorüm kartlarımızın asgari tutarını ödüyoruz sadece Allah büyük
okumuştum sanırım ama hatırlamak amacı ile tekrar okuyum .. allah razı olsun teşekkür ederimBurada epeyce tasarruf tedbiri paylaştım 20. ve 30. sayfalar arası, eminim size de faydası olur
Farkındalık önemli olan, bir yerlerden başlarsınız
Tedavi için Allah kolaylık versin, gönlünüze göre olsun inş
Nasil olsun be ablam...benim bir bucuk iki aydir baya durgun bieikimlerim... ve su bie iki aydie da iki kumbara yaptim kendime biri telefon biri kitap icin... telefonum bozuldu hali hazirdaki birikime dokunmak istemiyorum cunku. Arkadaslarim sagolsunlar surekli telefon degistirdikleri icin eskileri ellerinde oluyo. Arkadasin eski telefonu elimde suan :) Kitap icin olanda artik elimde okunmayan kitap kalmadi gibi.. burada da kasim ayinda Tüyap kitap fuarı var onun icin biraz biriktireyim istedim. Birazdq oylr boyle uustune ekleme yaparım dedim kendimce.. bende boyle.. :)Merhaba kızlar =)
Epeydir görüşemedik, şimdi bdv de bir konu oldu, size de uğrayayım dedim=)
Haftaya iş yeri kumbaramı açarak başladım, 170 TL çıktı, altın hesabıma attım
Bu arada bu ay 10 yıl süren BES ödemelerim bitti, inanamıyorum =)
Ona güvenerek okuma odama 400 TL'ye bir yazı masası siparişi verdim marangoza, yıllardır çok istediğim bir şeydi ama söz veriyorum önümüzdeki ay o tutarı biriktirmeye başlayacağım =)
Sizler de nasıl gidiyorBensendetutuklukaldim
Nasil olsun be ablam...benim bir bucuk iki aydir baya durgun bieikimlerim... ve su bie iki aydie da iki kumbara yaptim kendime biri telefon biri kitap icin... telefonum bozuldu hali hazirdaki birikime dokunmak istemiyorum cunku. Arkadaslarim sagolsunlar surekli telefon degistirdikleri icin eskileri ellerinde oluyo. Arkadasin eski telefonu elimde suan :) Kitap icin olanda artik elimde okunmayan kitap kalmadi gibi.. burada da kasim ayinda Tüyap kitap fuarı var onun icin biraz biriktireyim istedim. Birazdq oylr boyle uustune ekleme yaparım dedim kendimce.. bende boyle.. :)
Ben bazanda ikinci el kitap satan sahafdan alıyordum hiç internetten denk gelmedim. Teşekkür ederim.Bu ara kitapları 2.el satan bir siteden alıyorum, Nadir kitap sahaf sitesi. Fuarı çok seviyorum ama son bir iki yıldır fiyatları yüksek çok fazla alınmıyor, bir bak istersen çok uygun şeyler buldum ben. İnce Memed 1960 basımı tek cilt 30 lira gibi, önce tereddüt ettim ama pırıl pırıl kitaplar geldi , orjinal olmaları da cabası, aynı satıcıdan 40 liranın üzerinde alımlarda kargo da olmuyor çoğunlukla
Bende 2.el alıyorum cogunlukla.. sahaflara gidebilme sansim var... hatta gecenlerde 4 kitap aldim 4 ü de unlu gunumuzun yazarlari ve 20 lira verdim.. dediin gibi temizler birde.. korsanda satiyolar ama onlari tercih etmiyorumBu ara kitapları 2.el satan bir siteden alıyorum, Nadir kitap sahaf sitesi. Fuarı çok seviyorum ama son bir iki yıldır fiyatları yüksek çok fazla alınmıyor, bir bak istersen çok uygun şeyler buldum ben. İnce Memed 1960 basımı tek cilt 30 lira gibi, önce tereddüt ettim ama pırıl pırıl kitaplar geldi , orjinal olmaları da cabası, aynı satıcıdan 40 liranın üzerinde alımlarda kargo da olmuyor çoğunlukla
OKu okuda ve kitapyurdunda da cok kampanya oluyo.. 30 liralik bi kitabi 10 liraya bile buluyosunBen bazanda ikinci el kitap satan sahafdan alıyordum hiç internetten denk gelmedim. Teşekkür ederim.
Ben internet üzerinden sadece kitap yurdundan alıyorum üyeliğim var. Şu aralar elindekileri okuyup bitirmeye çalışıyorum.OKu okuda ve kitapyurdunda da cok kampanya oluyo.. 30 liralik bi kitabi 10 liraya bile buluyosun
Okuoku'yu da takip etmeni öneririm kitapyurdunda kampanyada olmayan veya indirimli olanlari kampanyada bulabiliyosunBen internet üzerinden sadece kitap yurdundan alıyorum üyeliğim var. Şu aralar elindekileri okuyup bitirmeye çalışıyorum.
Bende 2.el alıyorum cogunlukla.. sahaflara gidebilme sansim var... hatta gecenlerde 4 kitap aldim 4 ü de unlu gunumuzun yazarlari ve 20 lira verdim.. dediin gibi temizler birde.. korsanda satiyolar ama onlari tercih etmiyorum
Eşinden boyle bi teklifin gelmesi ne guzel...Selamlar
Dün eşim her ay 1 tane ata altın alalım dedi. Ay başında borç öder gibi alıp koyalım diyor. Ekim başı başlayacağız inşallah.