- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 40
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.481
Ama getirinin hepsini alamıyosun bir yüzdesini kesiyorlarParanızı toplu almak için 56 yaşı beklemenize gerek yok, 10 yıl sistemde kalmış olmanız yeterli
56 yaş emeklilik için
Ama getirinin hepsini alamıyosun bir yüzdesini kesiyorlar
canım ben de öyle diyorum ama ben de 10 yılı doldurmaya çalışıyorum tabi sabredebilirsem:) bu yıl sonunda 5 yıl dolmuş olacak. önce çıkmaya çalıştım 800 tl kesicez 5 yıl dolmadığı dedikleri için çıkamadım aslında iyiki de çıkmamışım. 5 yıl dhaa dayanabilirsem senin gibi çok güzel olur10 yılı doldurmuşsanız birikimin tamamını alırsınız getirisiyle birlikte sadece devlet katkısı kesilir, devlet katkısının tamamını almak için emeklilik yaşı gerekiyor. Bu da çok umurum değil açıkçası devlet katkısı çok cüzi bir miktar. Valla besi sevdim ben , dokunamıyorum ya ona çok büyük olmasa da güvence gibi geliyor bana:)
canım ben de öyle diyorum ama ben de 10 yılı doldurmaya çalışıyorum tabi sabredebilirsem:) bu yıl sonunda 5 yıl dolmuş olacak. önce çıkmaya çalıştım 800 tl kesicez 5 yıl dolmadığı dedikleri için çıkamadım aslında iyiki de çıkmamışım. 5 yıl dhaa dayanabilirsem senin gibi çok güzel olur
Ne zamandır buralarda degildim. Hep buralarda olmadigim zaman birikimim hep minimum duzeyde ya da hic olmuyor bunu farkettim. Belki tekrar aktif olursam bu topikten devam edersem belki biraz daha iyi devam ederim. :)
Ben o hedefimi de tutturamadimHoşgeldin:)
Diğer topicteki 2000 birikim hedefim dışında kuruş koymadım kenara utanç içindeyim:) kumbaramı açmadım bu ay daha ama çok umutlu değilim, belki biraz motive ederiz birbirimizi
Sabah letgoya bikac kitap koymustum. Hemen bi talipli cikti.. takas edicem.. parasini almis olsaydim onlarin parasini da kitaplara harcayacaktim zaten
Evet satis uygulamasi... Bazen oyle bir an geliyor ki koydugun urune koydugun an musteri gelirken bazen aylarca durabiliyor.. yani bazi zamanlar koydugum gun sattigim urunde oldu letgoda. o yuzden iki uc yere koyuyorum. Iste letgoya facrbooktaki satis gruplarina ve instagrama...letgo cidden satış için uygun ve kolay satış olan bi uygulama mı?
biraz bilgi verir misin?
Evet satis uygulamasi... Bazen oyle bir an geliyor ki koydugun urune koydugun an musteri gelirken bazen aylarca durabiliyor.. yani bazi zamanlar koydugum gun sattigim urunde oldu letgoda. o yuzden iki uc yere koyuyorum. Iste letgoya facrbooktaki satis gruplarina ve instagrama...
Evet satis uygulamasi... Bazen oyle bir an geliyor ki koydugun urune koydugun an musteri gelirken bazen aylarca durabiliyor.. yani bazi zamanlar koydugum gun sattigim urunde oldu letgoda. o yuzden iki uc yere koyuyorum. Iste letgoya facrbooktaki satis gruplarina ve instagrama...
peki ödeme kısmı nasıl oluyor arkadaşım?
benim de bir dünya kitabım var satmak istediğim...
500-600 civarı
Hep duyuyorum bu satış sitelerini güvenli mi acaba, ödeme falan nasıl oluyor benimde satmak istediğim bir gelinliğim var
Birde abla bazi kisiler cikabiliyo erkekler baska turlu mesaj atabiliyorlar.. ama engelleme yonu var ve sikayrtte edebiliyosunHep duyuyorum bu satış sitelerini güvenli mi acaba, ödeme falan nasıl oluyor benimde satmak istediğim bir gelinliğim var
Ablacim hedefine ulasabildin mi bu yilBen 31 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var. Hedefim en az 1 yılda 100 gram 3 yıl sonunda 300 gram altın biriktirmiş olmak. Daha fazla olsa daha güzel olur tabi
Ablam.. yokluunu aratma ya :)yeni topik = yeni bilgiler
Hayirli olsun canim ekonomi bilgilerim cok eksik hep birlikte bilgileniriz insallah
Tum faturalarim geldi kabarik kabarik bu hafta odemelere baslarim.
Ocaktada ihtiyac kredisi odemem baslayacak o yuzden bu ay kenara ne atsam kar, Allah odeme kolayligi versin..
Yilbasi izim vardı memlekete gititm bir hafta kaldim bugun is bası yaptım ve hava değişimi seklimi değiştirdi cok soguk almisim:)