adım adım birikim

Ama getirinin hepsini alamıyosun bir yüzdesini kesiyorlar

10 yılı doldurmuşsanız birikimin tamamını alırsınız getirisiyle birlikte sadece devlet katkısı kesilir, devlet katkısının tamamını almak için emeklilik yaşı gerekiyor. Bu da çok umurum değil açıkçası devlet katkısı çok cüzi bir miktar. Valla besi sevdim ben , dokunamıyorum ya ona çok büyük olmasa da güvence gibi geliyor bana:)

canım ben de öyle diyorum ama ben de 10 yılı doldurmaya çalışıyorum tabi sabredebilirsem:) bu yıl sonunda 5 yıl dolmuş olacak. önce çıkmaya çalıştım 800 tl kesicez 5 yıl dolmadığı dedikleri için çıkamadım aslında iyiki de çıkmamışım. 5 yıl dhaa dayanabilirsem senin gibi çok güzel olur

Dayanırsın dayanırsın sabır :)
Yok farz edeceksin onu, unutacaksın orada, birikim birikimdir ne yapsak kar

Ne zamandır buralarda degildim. Hep buralarda olmadigim zaman birikimim hep minimum duzeyde ya da hic olmuyor bunu farkettim. Belki tekrar aktif olursam bu topikten devam edersem belki biraz daha iyi devam ederim. :)

Hoşgeldin:)
Diğer topicteki 2000 birikim hedefim dışında kuruş koymadım kenara utanç içindeyim:) kumbaramı açmadım bu ay daha ama çok umutlu değilim, belki biraz motive ederiz birbirimizi

Hoşgeldin:)
Diğer topicteki 2000 birikim hedefim dışında kuruş koymadım kenara utanç içindeyim:) kumbaramı açmadım bu ay daha ama çok umutlu değilim, belki biraz motive ederiz birbirimizi
Ben o hedefimi de tutturamadim bir ocak itibariyle de yeni bir kumbara yaptim bakayim bu sefer direnicdm... bir iki kumbaram daha var cunku :)

letgo cidden satış için uygun ve kolay satış olan bi uygulama mı?
biraz bilgi verir misin?
Evet satis uygulamasi... Bazen oyle bir an geliyor ki koydugun urune koydugun an musteri gelirken bazen aylarca durabiliyor.. yani bazi zamanlar koydugum gun sattigim urunde oldu letgoda. o yuzden iki uc yere koyuyorum. Iste letgoya facrbooktaki satis gruplarina ve instagrama...

peki ödeme kısmı nasıl oluyor arkadaşım?
benim de bir dünya kitabım var satmak istediğim...
500-600 civarı

Hep duyuyorum bu satış sitelerini güvenli mi acaba, ödeme falan nasıl oluyor benimde satmak istediğim bir gelinliğim var

peki ödeme kısmı nasıl oluyor arkadaşım?
benim de bir dünya kitabım var satmak istediğim...
500-600 civarı

Hep duyuyorum bu satış sitelerini güvenli mi acaba, ödeme falan nasıl oluyor benimde satmak istediğim bir gelinliğim var

Simsi ablalarim bu uygulamada zaten cok sık tekrarlanan bisey elden odeme olarak alinabilecegi... yani eger ayni sehirdeyseniz ortak biyerde bulusulup elden odeme yapiliyo.. ama eger farkli sehirse oncelikle parayi hesabinizda gormeden gondermeyin. Bende oyle cok sık gonderdifim icin.

Ablam.. yokluunu aratma ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…