- 3 Haziran 2009
- 7.390
- 28.905
- 41
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.421
Güzel hakikaten ama benim eşim sabrul bir adam değildir. Hesabını bilir. Ama ata altın önerisiyle gelmesi hoşuma gitti.Eşinden boyle bi teklifin gelmesi ne guzel...
MErhaba canim... bende pek ugramadim.. iste su son zamanlarda giriyorum.. ne yaparsak kardir canim hic oyle dusunme tabi hemen bozdurmayacaksan.. benimde iste birikim olauim.bu aralar durgun... yine atiyorum uc beş biseyler ama eeskisi gibi degilkızlar merhaba uzun zamanoldu uğrayamadım buralara nasılsınız ne var ne yok
ben bu ay 4bin tl ye bilezik yaptırdım yatırımlık sayılmaz ama 22ayar şu çeyrek altınlı bileziklerden çok istiyordum dayanamadımbeste biriken param işveren katkısıyla 7500 tl olmuş çok sevindim ona
ayrıcaheray 1 çeyrek almaya başlayacam nasipse borç olsada olmasada harcıyorum diyorum bari bi köşede dursun
BAyramdi kislik hazirliklariydi baya para harcaniyo.. ister istemez para harcaniyoGünaydın kızlar =)
Bu sabah kumbarama 5 TL attım
Silivri Canları barınağına 20 TL gönderdim
Tema'dan bir tane fidan aldım
Küçük bir ilkokul öğrencisine 9 tane çocuk klasiklerinden kitap aldım, 29 TL tuttu
Ev kumbarama 3 TL attım
Ay sonu hesaplarımı yaptım, bu ay çok sıkışık görünüyor, sanırım kumbaralar haricinde altın alamayacağım bu ay
Kışlık hazırlıklarım bitti, sadece ay sonu turşu için fasulye alacağım 15-20 kilo arası, bu ara hiç tasarruf edemiyorum =(
BAyramdi kislik hazirliklariydi baya para harcaniyo.. ister istemez para harcaniyo
Günaydın kızlar =)
Bu sabah kumbarama 5 TL attım
Silivri Canları barınağına 20 TL gönderdim
Tema'dan bir tane fidan aldım
Küçük bir ilkokul öğrencisine 9 tane çocuk klasiklerinden kitap aldım, 29 TL tuttu
Ev kumbarama 3 TL attım
Ay sonu hesaplarımı yaptım, bu ay çok sıkışık görünüyor, sanırım kumbaralar haricinde altın alamayacağım bu ay
Kışlık hazırlıklarım bitti, sadece ay sonu turşu için fasulye alacağım 15-20 kilo arası, bu ara hiç tasarruf edemiyorum =(
Bueadan bi arkadasimiz kimbara disinda sadaka kutusu da yapmisti.. yilda bi defa acip artik ogrwnci yada durumu olmayan kisiye veriyodu..günaydın. maşallah yardım yapmayı da ihmal etmiyorsun. bende ay sonunu getirebilirsem yardım yapıcam bir sonraki aya.
kışın bide doğalgaz masrafı olacak ama ya.. gerçi yazın çok harcama yapılıyor haklısınız tatiller filan belimizi büktüKisin daha rahat para biriktiriliyo
Bueadan bi arkadasimiz kimbara disinda sadaka kutusu da yapmisti.. yilda bi defa acip artik ogrwnci yada durumu olmayan kisiye veriyodu..
günaydın. maşallah yardım yapmayı da ihmal etmiyorsun. bende ay sonunu getirebilirsem yardım yapıcam bir sonraki aya.
Abim grcenlerde bana is bulana kadar grl benim dukkanda dur hem benim dukkan kapali durmasin dedi... is bulana kadar haftalik 50 lira veririm dedi.. yol yemrk ayri veririm dedi. Gun boyu disarida abim hem.. dogalgaz isi yaptigindan(muhendis kendileri) bide tek calisiyo elemanlari yok o yuzden her tarafa o yetismek zorunda. . Bide daha yeni kurdu isi yoksa sigorta maas sistemi yapicakti beni.. en qzindan evde bos durmaktansa dukkanda evrak islerini yaparim..
Oyleee... ama zaten dukkana gelen giden yok muhndislik firmasi oldugu icin... zaten orada yapacagim isi ben evde de yapiyorum yani.. orada durfugum zqman zamanimin %90i internet basinsa gececekhaftalık 50 de çok az değil mi ya. 100 filan verseydi bari. sadece orda durmak için bile asgari ücretle birini tutsa 1400+sigorta+yemek 2000 den aşağı kurtaramaz bence abin seni değil kendini daha çok düşünmüş.
Oyleee... ama zaten dukkana gelen giden yok muhndislik firmasi oldugu icin... zaten orada yapacagim isi ben evde de yapiyorum yani.. orada durfugum zqman zamanimin %90i internet basinsa gececek
Olsun yine de 50 çok çok az, abinle pazarlık et sen =))
50 ile kalmaz zaten abla o..Olsun yine de 50 çok çok az, abinle pazarlık et sen =))
MErhaba canim... bende pek ugramadim.. iste su son zamanlarda giriyorum.. ne yaparsak kardir canim hic oyle dusunme tabi hemen bozdurmayacaksan.. benimde iste birikim olauim.bu aralar durgun... yine atiyorum uc beş biseyler ama eeskisi gibi degil